Sizce olur mu?

Hemsireehaniimm

I'm no ordinary woman,my dreams come true🌸
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2019
404
676
33
Kızlar bu da benim derdim oldu. Kasımın ortasında iki tane nişana gideceğim,ikisi de salonda ve araba ile gidilecek salonun orada inilecek. Birisinde askılı midi boy elbise,diğerinde sıfır kol şifon bluz ve siyah kalem etek giyeceğim. İki kombinin altına da en uygun olan ayakkabım tek bantlı önü açık topuklu ayakkabı. Havadan dolayı sizce hani salona geçene kadar bile olsa kasımın ortası hava soğuk,abes kaçar mı önü açık ayakkabı bu ayda

Parmak kisimlari acik ten rengi kulotlu corap giymenizi oneririm. Acik ayakkabidan cok corapsiz olmaniz abes olur cunku

Acik ayakkabinin içinde çorapmi? Yani biliyorum açik degil, parmak kismi açik ama yinede. O parmak kisiminda hemen belli oluyor çorap. Yani tamam ben moda dahisi degilim ama ne bilim bence tuhaf.

Acik ayakkabinin içinde çorapmi? Yani biliyorum açik degil, parmak kismi açik ama yinede. O parmak kisiminda hemen belli oluyor çorap. Yani tamam ben moda dahisi degilim ama ne bilim bence tuhaf.
Aynen de acik ayakkabinin icine giymek icin uretilmisler hem de ;) o burun kisminda ayakkabinin bantlari oldugundan ek yerleri belli olmuyor ve bacaklar daha guzel gorunuyor hemi de aryacagzim

Eklentiler

• 5AFD6EFD-D1FC-4F04-A6EB-063618554E56.webp
    5AFD6EFD-D1FC-4F04-A6EB-063618554E56.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 26
aracla gıdeceksınız sonucta gıyebılırsınız
Arabada botları çıkarıp inmeden hemen önce giyeceğim, ama çorapsız olmaz diyen de olmus, kafam çok karıştı diz hizasında bi kalem etek çorapsız olamayacağını açıkçası hiç düşünmedim kafam karıştı, kapalı ayakkabılarım da kıyafete uygun değil nasıl yapsam bilemedim

Arabada botları çıkarıp inmeden hemen önce giyeceğim, ama çorapsız olmaz diyen de olmus, kafam çok karıştı diz hizasında bi kalem etek çorapsız olamayacağını açıkçası hiç düşünmedim kafam karıştı, kapalılar da kıyafete uygun değil nasıl yapsam bilemedim
elbıse yanı ust büst kolsuz ıse altda asla corap olmaz.
uzun kollu elbısenın altına corap olur alt ust dengelı olmalı .
tek bant ayakkabı ıle corap zaten asla gıyılmez
araba ıle salon arası mesafe coksa ustunuze bır şal alırsınız salona gırerken cıkarırsınız ıkı sanıyeden kımse usumez kar yagmıyor sonucta oyle okadar soguk olsa zaten kıslık abıye gıyerdınız

Back
X