• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ona açılmalımıyım!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ze_lo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ze_lo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
4
0
86
38
Merhaba arkadaşlar durumum şöyle benim bir erkek arkadaşım vardı çok iyi anlaşırdık o bana anlatırdı herşeyini bende ona kursta tanışmıtık hemen hemen aynı donemde baslamıstık kursa aradan 1 yıl geçti benım yenı başlayan bır ılışkim vardı sonra bana aşık olduğunu duydum ama o zamana kadar hıc anlamamıstım sonra bana acılmaya karar verdı bende tabı olmuyacağını soledım sonra aramız acıldı zorunlu ortamlar dısında gorusmedık hatta hıc konusmadık onun yanısıra erkek arkadasımla kavga ettiler zor donemler atlattım ben tabı cıkmaya baslayalı 5 gun felan olmuştu neyse bole bole derken(burada erkek arkadasımdan ayrılalı 3 yıl oluyo) en son 2 sene once askere gıtmeden benımle bulusmak ıstedi bana sozu vardı turku bara gıdıcektık bende gorustum tekrar acıldı herseyın bana bağlı oldugunu soledı kotu bır gundu ıkımızde ağladık cok ısrarcıydı ben evet demedım yarına kadar sure ver dedım zar zor sureyı aldım ertesı gun olmuyacağını ona karsı bırsey hıssetmedığımı soledım bız yıne ıkı sene boyunca konusmadık ama 5 aydır arada bır goruyorum ve konusmadadığımız halde onu kıskanmaya basladım ve sureklı onu dusunuyorum sızce ona bunu solemelımıyım karasızım bunu hakkedıyomuyum bunca seneden sonra ??*Birsey daha o da kımseyle cıkmamış bu sure ıcersınde ortak arkadaslardan duydum:48:

arkadasim bence ona bunu anlatmalisin
eger sende ona karsi birseyler hissetmeye basladiysan ve gercekten ciddiysen bence hic zaman kaybetme... bu zamana kadar baska biriyle cikmadigina göre kim bilir belki oda sana hala asiktir

canım hislerinden emin ol bence hissettigin şey gerçekten sevgi mi onunla olduktan 2 gün sonra da ayrılalım dersen kötü olur sanırım çocuk seni seviyo ..:38: kafanda kalbinde bişeyleri netleştir sonra git konuş gurur yapma ..:34:

Yorumlarınız için tesekkur ederım arkadaslar :1: o zamanlar ortak arkadaslarımız cok ısrar edıyodu bana ama ben ıstemıyodum cunku sevmıyodum ıkı kezde hayır dedım cunku hep onu dusundum sevmedıgım bırını nasıl mutlu edebılırımkı dıye ama bırgun durduk yere onu ruyamda gordum cok etkılendım kaybetme korkusu yasadım ertesı sabah durakta gordum tesadufen o benı gormedı nedenını bılmıyorum ama sureklı kontrol edıyorum onun ıyı olup olmadıgını soruyorum faceden takıp edıyorum gorunce heycanlanıyorum durum boyle zamana bıraktım bende ama bu seferde kaybederım dıye korkuyorum of tuhaf bı duygu :26:

bence hemen değilde önce bi konuşmaya başla nasılsın vs gibi o kimseyle çıkmadığına göre hala seni unutabilmiş değildir belki başta gurur yapabilir ama kendinden eminsen yani onu sevdiğinden açıl...

Belkide bu hissettiklern hoslanma fln değildir
Yani oluyo bazı kadınlarda (bende vardı mesela:1:)
Benden hoslandığını bildiğim birinin baska bi kızla ilgilenmesini fln kıskanırdım bn hoşlanmasam bile o benden vazgecmesin isterdm sacma ama öyle :50:
Belki seninkide böyle biseydir
Önce duygularından emin olmalısın bence canım

bence yine görüsmeye baslayin arkadasiniz zaten o kendini belli edicektir eh sende bos degilsin:21:
baktin gördün ilgili sende bakis davranislarinla belli edersin kisa süredede acilmadan elele olursunuz:34:

bana sorarsan görüşme cünkü o insan senin evvelinde hiçbirşey hissetmediğin üstelik biriylede çıkarken buna şahit olmuş birisi.acaba rüyanda onla yakın temas kurup duygularını değiştiren şekilde duygusal yaklaşımdamı gördün bilemiyorum oda etkileyebilir.ama rüyalar gerçek gibi değildir.şuan yaşadığın duyguların yanıltıcı olabilir ve iş ciddiye bindiğinde ya da evlendiğinde bu sevgililiğini başına kalkıp seni çok zor durumda bırakabilir.
onun bu zamana kadar çıkmadığı seni sevdiği anlamına gelmez sadece hoşlandığı başka birisi çıkmamıştır belki senin gibi birini bulsa ona karşıda birşeyler hissebilir.ne olursa olsun ileriye bakıp düşünmekte fayda var .sevgililik yapacaksan bilemem ama evleniceksen kriterlerinle uyuşuyorsa bu işe önce arkadaş gibi yaklaşarak başla derim.her türlü bir fikir belirttim umarım yardımcı olurum.

eşimle tanıştığımda bir ilişkiye hazır değildim..
bana çıkma teklifi etti.. kabul etmedim.
sonra ne hikmetse onu rüyamda gördüm.:1: aşkım diyorduk birbirimize :69:
o rüya beni çok etkilemişti. hiç o kadar mutlu uyanmamıştım.
sonra kabul ettim teklifini. tanımak istedim onu.
tanıştık. 4 sene gezdik tozduk. sonrada evlendik.
o rüyayı görmeseydim belki de fikrim değişmeyecekti.
kısmet işte.
sizin de olmamış olmamış belki bu sefer olur.
yine de ona pat diye hoşlandığını söyleme.
ilk başta bi muhabbet kur aranızda. zamanla hissettir ona hoşlandığını.

Back
X