- 25 Ekim 2010
- 4
- 0
- 86
- 38
Merhaba arkadaşlar durumum şöyle benim bir erkek arkadaşım vardı çok iyi anlaşırdık o bana anlatırdı herşeyini bende ona kursta tanışmıtık hemen hemen aynı donemde baslamıstık kursa aradan 1 yıl geçti benım yenı başlayan bır ılışkim vardı sonra bana aşık olduğunu duydum ama o zamana kadar hıc anlamamıstım sonra bana acılmaya karar verdı bende tabı olmuyacağını soledım sonra aramız acıldı zorunlu ortamlar dısında gorusmedık hatta hıc konusmadık onun yanısıra erkek arkadasımla kavga ettiler zor donemler atlattım ben tabı cıkmaya baslayalı 5 gun felan olmuştu neyse bole bole derken(burada erkek arkadasımdan ayrılalı 3 yıl oluyo) en son 2 sene once askere gıtmeden benımle bulusmak ıstedi bana sozu vardı turku bara gıdıcektık bende gorustum tekrar acıldı herseyın bana bağlı oldugunu soledı kotu bır gundu ıkımızde ağladık cok ısrarcıydı ben evet demedım yarına kadar sure ver dedım zar zor sureyı aldım ertesı gun olmuyacağını ona karsı bırsey hıssetmedığımı soledım bız yıne ıkı sene boyunca konusmadık ama 5 aydır arada bır goruyorum ve konusmadadığımız halde onu kıskanmaya basladım ve sureklı onu dusunuyorum sızce ona bunu solemelımıyım karasızım bunu hakkedıyomuyum bunca seneden sonra ??*Birsey daha o da kımseyle cıkmamış bu sure ıcersınde ortak arkadaslardan duydum