• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce onun çaldığı yere bir erkekle gitmelimiyim

bence gülünç duruma düşersin onun gözünde...

Siz adamı pişman edeyim derken kötü yola düşeceksiniz, bu ne hırs yahu.
Bir oturun sakin.
En son tv ye çıkacaktınız çatlatmak için. Ne oldu o iş.

Ya böyle şeylerle vakit harcama bacım.
Görüşen ne olacak rezillikten başka
Ayrıca seni kızlarla aldatan adamdan daha ne bekliyorsun?

Çok çocukça bence.
Bile isteğe gitmiş olduğun bariz belli olur ve eski sevgilin seninle ayrıldığı için şükür bile edebilir.
Bence gitme zaten onun içi acıcaksa eğer başka bi zaman denk gelirsiniz sen mutluyken.
Hem sen iste benim stiline katıl :)

Neden kendiniz için bişey yapmıyorsunuz?
Hala onu kıskandırmak yerine kendinize yeni uğraşlar, yeni arkadaşlar ve eski sevgilinin çalmadığı eğlenecek bi yer bulabilirsiniz.

O kıskanmak, başkasına kaptırmamak türk fimlerinde oluyor. Genelde erkekler böyle durumlarda bu kız da şöyle böyleymiş diye yaftalayıp vicdan rahatlatıp yeni aşklara yelken açıyorlar. Yine de siz bilirsiniz tabi.

Çok çocukça bence.
Bile isteğe gitmiş olduğun bariz belli olur ve eski sevgilin seninle ayrıldığı için şükür bile edebilir.
Bence gitme zaten onun içi acıcaksa eğer başka bi zaman denk gelirsiniz sen mutluyken.
Hem sen iste benim stiline katıl :)
Gitmedim daha onda kararsızim bu mutsuzlukla gitmek yanlış olur

Neden kendiniz için bişey yapmıyorsunuz?
Hala onu kıskandırmak yerine kendinize yeni uğraşlar, yeni arkadaşlar ve eski sevgilinin çalmadığı eğlenecek bi yer bulabilirsiniz.

O kıskanmak, başkasına kaptırmamak türk fimlerinde oluyor. Genelde erkekler böyle durumlarda bu kız da şöyle böyleymiş diye yaftalayıp vicdan rahatlatıp yeni aşklara yelken açıyorlar. Yine de siz bilirsiniz tabi.
Evet ne güzel oluyor filmlerde :) aşırı kıskanç asla başkasının yanında görmeye dayanamaz daha önce gerçekten ayriyken kiskancliktan o terk etmişken delirmisti msjlar atıp durmadan ariodu

Sen bu çocuğa burada defalarca konu açacak kadar değer veriyorsun öyle değil mi . Bunu yaparsan o çocuğu bir daha kazanamamasına kaybedebilirsin . Bu bir hata olur yapmamalısın .

bence sakın gitmeyin. sonuçta onu göreceğinizi bile bile geldiğinizi bilmeyecek kadar aptal bir adama aşık olmamışsınızdır.

gözükmeyin bir süre.
eğer o da aşıksa gelir zaten.

Kizlar 3 senelik sevgilim vardı iki hafta önce şiddetli kavga ettik. BAna bağırdı başka kızlarla konusuyordu. Gururum incindi ağladım. Ağlama sebebim nasıl böyle kör olduğumdu. Ve bir fırsat kendisi müzisyen yarın çaldığı yere ondan daha yakışıklı bir erkekle gitsem içim belki sogur . Hem gerçekten seviyorsa o çocukla bırakmaz beni

bence saçma olur.

Git kız istek çaldir bide havaalanı şarkısını sonra al ötekini beraber dans edin

Daha yakışıklı çocuğu nerden bulacaksın? Yani bi yerden kıralamayı mi düşünüyorsun yoksa birinin duygularıyla oynayıp kullanmayı mi?

Back
X