- 22 Nisan 2015
- 2.139
- 1.517
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gitmedim daha onda kararsızim bu mutsuzlukla gitmek yanlış olurÇok çocukça bence.
Bile isteğe gitmiş olduğun bariz belli olur ve eski sevgilin seninle ayrıldığı için şükür bile edebilir.
Bence gitme zaten onun içi acıcaksa eğer başka bi zaman denk gelirsiniz sen mutluyken.
Hem sen iste benim stiline katıl :)
Evet ne güzel oluyor filmlerde :) aşırı kıskanç asla başkasının yanında görmeye dayanamaz daha önce gerçekten ayriyken kiskancliktan o terk etmişken delirmisti msjlar atıp durmadan arioduNeden kendiniz için bişey yapmıyorsunuz?
Hala onu kıskandırmak yerine kendinize yeni uğraşlar, yeni arkadaşlar ve eski sevgilinin çalmadığı eğlenecek bi yer bulabilirsiniz.
O kıskanmak, başkasına kaptırmamak türk fimlerinde oluyor. Genelde erkekler böyle durumlarda bu kız da şöyle böyleymiş diye yaftalayıp vicdan rahatlatıp yeni aşklara yelken açıyorlar. Yine de siz bilirsiniz tabi.
Daha once biz 6 ay ayriyken ise yaramistiSen bu çocuğa burada defalarca konu açacak kadar değer veriyorsun öyle değil mi . Bunu yaparsan o çocuğu bir daha kazanamamasına kaybedebilirsin . Bu bir hata olur yapmamalısın .
Gitmedim daha onda kararsızim bu mutsuzlukla gitmek yanlış olur
Kizlar 3 senelik sevgilim vardı iki hafta önce şiddetli kavga ettik. BAna bağırdı başka kızlarla konusuyordu. Gururum incindi ağladım. Ağlama sebebim nasıl böyle kör olduğumdu. Ve bir fırsat kendisi müzisyen yarın çaldığı yere ondan daha yakışıklı bir erkekle gitsem içim belki sogur . Hem gerçekten seviyorsa o çocukla bırakmaz beni