• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ovulasyon testim pik mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi 015262
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

015262

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2024
111
13
18
22
IMG_7583.webp
sizce pik oldumu ya da t çizgisinin c den koyulması için 1 gün daha beklemelimiyim

Pik bence bugün ve yarını değerlendirin
Tek değerlendirme iznim var eşimin hastalığından kaynaklı sperm kalitesi yüzünden işimi şansa bırakmamam lazım çok kararsızım açıkcası sizce bugün çok sıvı alımı oldu ondan kaynaklı yanlış gösteryor olabilir mi

Tek değerlendirme iznim var eşimin hastalığından kaynaklı sperm kalitesi yüzünden işimi şansa bırakmamam lazım çok kararsızım açıkcası sizce bugün çok sıvı alımı oldu ondan kaynaklı yanlış gösteryor olabilir mi
Canım bak bence şöyle yap yarın sabah bi test yap koyulaşmaya bak yarın sabahı değerlendir daha sonra bir gün arayla değerlendir ben o şekilde oldu benim iki gün pikti 1. Pik günü değerlendirdim 2. Gün boş 3. Çatlama ve 4. Çatlama gününü değerlendirdim sonrası çok sık olmadı şuan hamileyim

Canım bak bence şöyle yap yarın sabah bi test yap koyulaşmaya bak yarın sabahı değerlendir daha sonra bir gün arayla değerlendir ben o şekilde oldu benim iki gün pikti 1. Pik günü değerlendirdim 2. Gün boş 3. Çatlama ve 4. Çatlama gününü değerlendirdim sonrası çok sık olmadı şuan hamileyim
Emin olamadığım için şimdi birdaha test yaptım şimdide böyle çıktı napıcağımı şaşırdım

Eklentiler

• IMG_7590.webp
    IMG_7590.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 27
Canım çatlamış sen bugünü değerlendir mutlaka
Aa öylemi 1 saat içinde çatlama şansı oluyormu öyle çok şaşırdım ozmn dediğiniz gibi değerlendireyim çok sağolun yarın brdaha yaparım dahada silikse zaten günüm bugündür

Aa öylemi 1 saat içinde çatlama şansı oluyormu öyle çok şaşırdım ozmn dediğiniz gibi değerlendireyim çok sağolun yarın brdaha yaparım dahada silikse zaten günüm bugündür
Canım evet çatlayabilit sen şanslısın tam o anı yakalamışsın

Amin canım hepimize
Şimdi yaptığım testte böyle gösteriyor kafayı yicem bende mi bir anormallik var anlamadım bu testşer bir silikleşiyor bir koyuluyor günümü nasıl bulucam ben

Eklentiler

• IMG_7603.webp
    IMG_7603.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_7604.webp
    IMG_7604.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 6
Lh dalgalanması olabiliyor pcos varsa ama sıvı alımına bide aynı saatte yapmaya özen göster
Hayır bende pcos yok dün çpk su içtim ondan yanlış göstermiş olabilirmi bugün 14:15 de yaptım onun öncesi hiç su tüketmedim bugünün testini mi Baz almam gerek

Evet bugünü baz al o yanlıştır ama sen 2 saat sıvı almadan ay ı saatte devam et testlere yoksa pik olsa bile yakalayamazsın sıvı seyreltiyor lh hormununu

Back
X