Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece tek pik günümü değerlendirme hakkım var doktor pik olmadan önce 3 gün cinsel perhiz verdi kaliteli sperm olsun diye kaçırmaktan korkuyorum bu yüzdenYok henüz pik değil ama pik olmaya yakın devam edin yapmaya
Pik bence bugün ve yarını değerlendirinEki Görüntüle 3604487 sizce pik oldumu ya da t çizgisinin c den koyulması için 1 gün daha beklemelimiyim
Tek değerlendirme iznim var eşimin hastalığından kaynaklı sperm kalitesi yüzünden işimi şansa bırakmamam lazım çok kararsızım açıkcası sizce bugün çok sıvı alımı oldu ondan kaynaklı yanlış gösteryor olabilir miPik bence bugün ve yarını değerlendirin
Canım bak bence şöyle yap yarın sabah bi test yap koyulaşmaya bak yarın sabahı değerlendir daha sonra bir gün arayla değerlendir ben o şekilde oldu benim iki gün pikti 1. Pik günü değerlendirdim 2. Gün boş 3. Çatlama ve 4. Çatlama gününü değerlendirdim sonrası çok sık olmadı şuan hamileyimTek değerlendirme iznim var eşimin hastalığından kaynaklı sperm kalitesi yüzünden işimi şansa bırakmamam lazım çok kararsızım açıkcası sizce bugün çok sıvı alımı oldu ondan kaynaklı yanlış gösteryor olabilir mi
Emin olamadığım için şimdi birdaha test yaptım şimdide böyle çıktı napıcağımı şaşırdımCanım bak bence şöyle yap yarın sabah bi test yap koyulaşmaya bak yarın sabahı değerlendir daha sonra bir gün arayla değerlendir ben o şekilde oldu benim iki gün pikti 1. Pik günü değerlendirdim 2. Gün boş 3. Çatlama ve 4. Çatlama gününü değerlendirdim sonrası çok sık olmadı şuan hamileyim
Canım çatlamış sen bugünü değerlendir mutlakaEmin olamadığım için şimdi birdaha test yaptım şimdide böyle çıktı napıcağımı şaşırdım
Aa öylemi 1 saat içinde çatlama şansı oluyormu öyle çok şaşırdım ozmn dediğiniz gibi değerlendireyim çok sağolun yarın brdaha yaparım dahada silikse zaten günüm bugündürCanım çatlamış sen bugünü değerlendir mutlaka
Canım evet çatlayabilit sen şanslısın tam o anı yakalamışsınAa öylemi 1 saat içinde çatlama şansı oluyormu öyle çok şaşırdım ozmn dediğiniz gibi değerlendireyim çok sağolun yarın brdaha yaparım dahada silikse zaten günüm bugündür
Sizde durumu değerlendirirmisiniz acabaYok henüz pik değil ama pik olmaya yakın devam edin yapmaya
Ay inşallah çok teşekkür ederim görüşleriniz içinCanım evet çatlayabilit sen şanslısın tam o anı yakalamışsın
Çatlamışta olabilir silik çıkmış baya değerlendirin istersenizSizde durumu değerlendirirmisiniz acaba
Tamam ikinizide çok teşekkür ediyorum gerçekten güzel haberide vermeyi nasip eder inşallah rabbimÇatlamışta olabilir silik çıkmış baya değerlendirin isterseniz
Amin canım hepimizeTamam ikinizide çok teşekkür ediyorum gerçekten güzel haberide vermeyi nasip eder inşallah rabbim
Şimdi yaptığım testte böyle gösteriyor kafayı yicem bende mi bir anormallik var anlamadım bu testşer bir silikleşiyor bir koyuluyor günümü nasıl bulucam benAmin canım hepimize
Son attığım fotoğrafa bakarmısınız acabaCanım evet çatlayabilit sen şanslısın tam o anı yakalamışsın
Hayır bende pcos yok dün çpk su içtim ondan yanlış göstermiş olabilirmi bugün 14:15 de yaptım onun öncesi hiç su tüketmedim bugünün testini mi Baz almam gerekLh dalgalanması olabiliyor pcos varsa ama sıvı alımına bide aynı saatte yapmaya özen göster