Merhaba arkadaşlar biz iki kız kardeşiz.Annemin ilk evliliğinden olan bir oğlu var. Daha o 1 yaşındayken babası onu alıp Almanya'ya götürmüş ve anneme hiç göstermemiş.Tabi o büyürken hep annemi kötüleyip seni terk etti bıraktı diyerek yetiştirmişler. Annem yıllarca onu aradı fakat bulamadı.Oda büyüyünce annemin suçsuz olduğunu anlamış ve annemin izini sürmüş. Bundan on iki yıl önce ben henüz bekarken birgün ev telefonu çaldı.Annem açmıştı telefonu ve ilk duyduğu söz (merhaba size anne diyebilirmiyim) oldu.Tabi annem şokta. 28 yıl olmuş ve ilk kez sesini duymuştu oğlunun. Neyse çıktı geldi Türkiye'ye görüştüler evlenmiş çocukları olmuş vs. gelinde gelmişti. En son annem 5 yıl önce görüşmüştü ben uzak yerde oturduğum için görüşememiştim. Yani hayatımda ilk ve son kez 12 yıl önce görmüştüm. Neyse geçen annemlerde pc başındayız annem facebooka bak bakalım abini bulacakmıyız dedi. Bakıp bulduk arkadaşlık isteği gönderdik kabul etti. Ben kendimde ekledim abicim nasılsın falan lütfen anneme kırıcı sözlerde bulunma hasta zaten dedim. Oda en son bu abicim kelimesini 1987 yılında duymuştum annemler sağolsun bizi bir arada tutamadı falan dedi. Neyse şuan annem onunla görüşüyor 1 ay sonra gelecekmiş. Facebookta bana canım kardeşim telini ver sesini duymak istiyorum diyor. Ablamlada telde görüşmüşler. Şimdi size kısaca sormak istediğim her ne kadar anneler bir babalar ayrı olup öz kardeş olmasakta, ona abim gibimi davranmalıyım? Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Siz olsanız nasıl davranırdınız bir yabancı gibimi abi gibimi?