Gebeliğe Hazırlık Sizce pozitif mi arkadaşlar yardımcı olur musunuz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet çok sevinmemeye çalışıyorum erken gebelik testi kalmadı elimde ama normal testle yapıcam tekrar tekrar
bak oynadım biraz ekran parlaklığını açıp bak böyle biraz daha belli inşallah vardır bana da dua et

Eklentiler

• 9942CFD1-48A7-495A-BB22-DD5BC4F723C1.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 75
bak oynadım biraz ekran parlaklığını açıp bak böyle biraz daha belli inşallah vardır bana da dua et
Ayy canım benim çook sağol Allah razı olsun en kısa zaman da Allahım nasip etsin inşallah ikimizde herkese

Ben de gördüm cizgiyi normal kaset testle yapsan da cikiyor ben oyle ogrenmistim 10.gün yarin sabah ilk idrarla ucuz test yap bence cikar insallah
Kaset testte yaptım canım 5 dk arayla ama onda çıkmadı malesef

Kaset testte yaptım canım 5 dk arayla ama onda çıkmadı malesef
Benim 5 gun kala o kadar hafifti ki gorunmuyordu hatta kuruyunca yok olmustu o derece. Ertesi gün daha belirgin olmustu. Bu erken gebelik testlerinde de bi sorun var icini acinca ikinci cizgi belirebiliyo anında kurumadan dolayı. Eger icini acmadan gorduyseniz sorun yok kesin vardir gebelik.

Sonuç penceresinde plastik bir kapak vardı pencereyi çıkardım önce silik çizgiyi görür gibi oldum sonrada içini açtım

Arkadaşlar adetime 4 gün var normal test negatif dayanamayıp erken testte yaptım. Hayalı bir çizgi çıktı sizce o çizgi var mı 5 dakika içinde foto çektim
Ben delilik yaptım adetime on gün var şuan eczaneden dönüyorum şunlarıda bimden aldım allahım nasip ederse giydirmeyi ...sizin testinizde dediğiniz hayali çizgiyi bende gördüm

Eklentiler

• image.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 49
Ben delilik yaptım adetime on gün var şuan eczaneden dönüyorum şunlarıda bimden aldım allahım nasip ederse giydirmeyi ...sizin testinizde dediğiniz hayali çizgiyi bende gördüm
Canıımm inşallah tez zamanda kavuşursun yavruna.. Hayali çizgi dikkatli bakınca görünüyor yinede pek umudum yok gibi ama tekrar deniycem Allah hepimize nasip etsin inşallah beklemek zor ama sende testin olumsuz olursa motel bozma çok erken senin daha

canım ne oldu son durum ?

Hakkinda hayirlisi olsun bende adetime 3 gun varken normal gebelik testi yaptim pozitif cikti hemen kan vermidm 55.7 beta hcg ile hamile oldugumu anladim Rabbim sanada nasip etsin insallah canim ama bence artik test yapmalisin cunku bende cizgi gordum testinde var mi yok mu stresinden kurtul bebiste rahatlasin gobisteyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…