İnşallah canım çok sağolRabbim en kısa en güzel zaman da nasip etsin inşallah bende bugün kan verdim
Inşallah canım yarın haber veririm Allahın izniyleİnşallah canım çok sağolkan mı versin güzel haberlerini bekliyorum
Merhaba canım gebelik varmı benimki de böyle bişey çıktı ilk kez ışığa tutunca ancak ben görebiliyorum gebe misin acabaArkadaşlar adetime 4 gün var normal test negatif dayanamayıp erken testte yaptım. Hayalı bir çizgi çıktı sizce o çizgi var mı 5 dakika içinde foto çektim
Hayır canım malesefMerhaba canım gebelik varmı benimki de böyle bişey çıktı ilk kez ışığa tutunca ancak ben görebiliyorum gebe misin acaba
Canım buraya atar mısın bnde bi program var orda net belli ediyor görelimMerhaba canım gebelik varmı benimki de böyle bişey çıktı ilk kez ışığa tutunca ancak ben görebiliyorum gebe misin acaba
Tamam canım çok sevindim yaaCanım buraya atar mısın bnde bi program var orda net belli ediyor görelim
Bekliyorm kuzuTamam canım çok sevindim yaa
Biri öğlen birini şimdi çektim canımCanım buraya atar mısın bnde bi program var orda net belli ediyor görelim
Hadi ya bak canım biri öğlen birini şimdi çektimHayır canım malesefsenin ki nasıl at bakalım istersen
Biri öğlen birini şimdi çektim canım
Pozitif olan da ikisi de ışıklı gibi görünüyor seninki kuruma gibiHadi ya bak canım biri öğlen birini şimdi çektim
Maşallah her konuda bilgi sahibisiniz bütün konularda yorumlarınızı görüyorum kendinden emin yorumlar yapıyosunuzFotograf net olmadığı icin goremedim. Cizgi varda bile erken testler hatali pozitif verebiliyorlar.
YaaaPozitif olan da ikisi de ışıklı gibi görünüyor seninki kuruma gibi
Ama üzülme sakın iki gün sonra tekrarla bakalım inşallah o zaman pozitifi görürüz
Ayy İnşallaaahhhh ya adete 5 gün vardı bugün yine yapı cam inş net pozitif olurAma üzülme sakın iki gün sonra tekrarla bakalım inşallah o zaman pozitifi görürüz
Valla canım pek görünmüyor benimde varla yok arası bilseydi olmadı malesef sen çok umutlanma ama üzülme de olur muHadi ya bak canım biri öğlen birini şimdi çektim
Bnmde 5 gun var kuzum negatifAyy İnşallaaahhhh ya adete 5 gün vardı bugün yine yapı cam inş net pozitif olur
Ne zaman yapacaksın bi daha yarın yapmayalım yaa ben beklicem bi kaç günBnmde 5 gun var kuzum negatif
Evet bugün negatif gördüm zaten bir kaç gün beklemekte fayda var canımNe zaman yapacaksın bi daha yarın yapmayalım yaa ben beklicem bi kaç gün
Bende hafif mide yanması erken uyuma hafif kasık ağrıları var bide hafif bulantı teste böyle çıkınca umutlanmıştım çünkü erken gebelik testlerinde esamesi bile okunmuyor eğer yoksaBnmde 5 gun var kuzum negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?