Gebeliğe Hazırlık Sizce pozitif mi arkadaşlar yardımcı olur musunuz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar adetime 4 gün var normal test negatif dayanamayıp erken testte yaptım. Hayalı bir çizgi çıktı sizce o çizgi var mı 5 dakika içinde foto çektim
Merhaba canım gebelik varmı benimki de böyle bişey çıktı ilk kez ışığa tutunca ancak ben görebiliyorum gebe misin acaba

Eklentiler

• 20210401_184727_Film5.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20210401_161356_999.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 24

Eklentiler

• 20210401_184727_Film5.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20210401_161356_999.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 19
Fotograf net olmadığı icin goremedim. Cizgi varda bile erken testler hatali pozitif verebiliyorlar.
Maşallah her konuda bilgi sahibisiniz bütün konularda yorumlarınızı görüyorum kendinden emin yorumlar yapıyosunuz

Hadi ya bak canım biri öğlen birini şimdi çektim
Valla canım pek görünmüyor benimde varla yok arası bilseydi olmadı malesef sen çok umutlanma ama üzülme de olur mu erken gebelik testlerinde böyle çıkar diyolar hep.. İnşşalh en kısa zamanda olur ikimizinde isteyen herkesin amin

Bnmde 5 gun var kuzum negatif
Bende hafif mide yanması erken uyuma hafif kasık ağrıları var bide hafif bulantı teste böyle çıkınca umutlanmıştım çünkü erken gebelik testlerinde esamesi bile okunmuyor eğer yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…