Sizce psikolojim bozuk mu?

hedef 2016

Hoşgeldin hayatıma yarınım herşeyim Canım KIZIM
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2014
6.805
5.035
248
konu çözüldüğünden dolayı teşekkür ederim

Son düzenleme:
bu arada eşime git dedim sonra gitme dedim senin psikolojin bozulmuş dedi bana

Kesinlikle gitmezdim ne alaka yani olay olmasa da hitmezdim banane gidiyorsa askere? Eşin gitsin işte.

selam kızlar,

Eşimin kardeşi askere gidiyor (bizden farklı bir il de yaşıyorlar)

biz eşimle 7 yıl çıktıktan sonra evlendik (ben hemen evlenmek istemediğim için)

neyse bunun kardeşi BİZ EVLENMEDEN istanbula çalışmaya gelmişti iş bulamamıştı abisine çalışmadığını söyleyemedi bende o zamanın parasıyla 750 tl borç verdim.

gel zaman git zaman ödemedi tabi ki bende para mı istedim annesi sakın ola (şimdi eşim tabi söyleme eşine dedi) bende söylemedim aradan geçti 1 sene istedim parayı vermediler..

sonra arkamdan eşim olacak kişiye mail attılar (bu kız sana yaramaz zaten kardeşinin de borcu varmış diye) ben de o günden itibaren tüm bağları kopardım eşimin suçu yok beni haklı gördü tabi..

ben bu konuyu evlendikten sonra da çok uzattım.

şimdi karddeşi askere gidiyor bana da gel diyor ben gitmiyorum bana diyor ki sende çok kincisin Senin kardeşinde çok kinsiz hergün bizi arıyor dedim..

sizce şehir dışına bende gideyim mi onu orada tek bırakmayayım mı

yoksa gitmeyip rest mi çekeyim.

uzun oldu hakkınızı helal edin.
Uzatmadan ben olsam gitmezdim.

eşim psikolojin bozulmuş senin dedi. o yüzden başlık öyle

yok ben zaten sen git ne yaparsan yap dedim.. şimdi bunlara da güvenmiyorum ben yokken arkamdan mail atan orada bunu doldurur mu ? bu dolduruşa gelen bi tip değil ama bilemiyorum tabi

yok ben zaten sen git ne yaparsan yap dedim.. şimdi bunlara da güvenmiyorum ben yokken arkamdan mail atan orada bunu doldurur mu ? bu dolduruşa gelen bi tip değil ama bilemiyorum tabi
ya kocan senin ne olduğunu bilmiyor mu sanki
kimsenin dolduruşuna gelmez bu saatten sonra
bence git samimi olmak zorunda değilsin umursamazsın olur biter

Yalniz takıntı olmuş durum biraz ya..
Takmayin bu kadar, koca adam kendi düşünemiyor mu, kardesinin lafima bakacak?
Bos yere canınızı sıkmayın, lütfen.

Bu konu hiç konuşulmadı mı?
Sizden veya eşinizden özür dileyen olmadı mı?

Back
X