- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
- Konu Sahibi hedef 2016
konu çözüldüğünden dolayı teşekkür ederim
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzatmadan ben olsam gitmezdim.selam kızlar,
Eşimin kardeşi askere gidiyor (bizden farklı bir il de yaşıyorlar)
biz eşimle 7 yıl çıktıktan sonra evlendik (ben hemen evlenmek istemediğim için)
neyse bunun kardeşi BİZ EVLENMEDEN istanbula çalışmaya gelmişti iş bulamamıştı abisine çalışmadığını söyleyemedi bende o zamanın parasıyla 750 tl borç verdim.
gel zaman git zaman ödemedi tabi ki bende para mı istedim annesi sakın ola (şimdi eşim tabi söyleme eşine dedi) bende söylemedim aradan geçti 1 sene istedim parayı vermediler..
sonra arkamdan eşim olacak kişiye mail attılar (bu kız sana yaramaz zaten kardeşinin de borcu varmış diye) ben de o günden itibaren tüm bağları kopardım eşimin suçu yok beni haklı gördü tabi..
ben bu konuyu evlendikten sonra da çok uzattım.
şimdi karddeşi askere gidiyor bana da gel diyor ben gitmiyorum bana diyor ki sende çok kincisin Senin kardeşinde çok kinsiz hergün bizi arıyor dedim..
sizce şehir dışına bende gideyim mi onu orada tek bırakmayayım mı
yoksa gitmeyip rest mi çekeyim.
uzun oldu hakkınızı helal edin.
Başlıkla konunuzu bagdaştırmayla meşgulum şuan. Cvp yazcam söz![]()
ya kocan senin ne olduğunu bilmiyor mu sankiyok ben zaten sen git ne yaparsan yap dedim.. şimdi bunlara da güvenmiyorum ben yokken arkamdan mail atan orada bunu doldurur mu ? bu dolduruşa gelen bi tip değil ama bilemiyorum tabi
Yalniz takıntı olmuş durum biraz ya..yok ben zaten sen git ne yaparsan yap dedim.. şimdi bunlara da güvenmiyorum ben yokken arkamdan mail atan orada bunu doldurur mu ? bu dolduruşa gelen bi tip değil ama bilemiyorum tabi
Bu konu hiç konuşulmadı mı?yok ben zaten sen git ne yaparsan yap dedim.. şimdi bunlara da güvenmiyorum ben yokken arkamdan mail atan orada bunu doldurur mu ? bu dolduruşa gelen bi tip değil ama bilemiyorum tabi
Ben gitmezdim ama eşime karışma hakkını kendimde bulmazdım.