Sizce psikolojim bozuk mu?

Ben de sevmiyorum eşimin ailesini hiç mi hiç hak etmiyorlar sevgiyi de saygıyı da, bayram seyran olmadıkça da görüşmüyorum Ama bu benim için böyle. Ona gitme demem demedim de hatta git annenin babanın halini hatırını sor diyorum. Ha hak ediyorlar mı asla. Ama o onun ailesi. Nasıl ki bizler ileride çocuklarımız bize sırt çevirsin istemeyiz ya da çocuklarımızın birbirleriyle arası bozulsun istemeyiz, eşimizin ailesiyle bağlarını koparmaya da hakkımız yok. "İstanbulunsultani" arkadaşımızın eşi zaten eşine değer önem veriyor arkasında duruyor, çok yüz göz olma ama idare et derim. Mesafeni koruduktan çok içli dışlı olmadiktan sonra bağları tamamen koparma, dünyanın bin bir türlü hali var, insanın insana hele ki aileye her zaman ihtiyacı var. Napalim hangimiz bayılıyoruz eşimizin ailesine önemli olan eşinin dengeyi sağlaması ve senin arkanda durması ki bu konuda sorunun yok. İçten içe araya soğukluk sokan taraf senmissin gibi olmasın.

Ben de sevmiyorum eşimin ailesini hiç mi hiç hak etmiyorlar sevgiyi de saygıyı da, bayram seyran olmadıkça da görüşmüyorum Ama bu benim için böyle. Ona gitme demem demedim de hatta git annenin babanın halini hatırını sor diyorum. Ha hak ediyorlar mı asla. Ama o onun ailesi. Nasıl ki bizler ileride çocuklarımız bize sırt çevirsin istemeyiz ya da çocuklarımızın birbirleriyle arası bozulsun istemeyiz, eşimizin ailesiyle bağlarını koparmaya da hakkımız yok. "İstanbulunsultani" arkadaşımızın eşi zaten eşine değer önem veriyor arkasında duruyor, çok yüz göz olma ama idare et derim. Mesafeni koruduktan çok içli dışlı olmadiktan sonra bağları tamamen koparma, dünyanın bin bir türlü hali var, insanın insana hele ki aileye her zaman ihtiyacı var. Napalim hangimiz bayılıyoruz eşimizin ailesine önemli olan eşinin dengeyi sağlaması ve senin arkanda durması ki bu konuda sorunun yok. İçten içe araya soğukluk sokan taraf senmissin gibi olmasın.

of haklısın sanırım ama ben haksızlığa gelemiyorum..

Anlıyorum inan benim kadar soğumuş olamazsın anlatsam anlarsın. Ama eşim beni haklı buldu arkamda durdu onlarla bir süre de konuşmadı görüşmedi senden özür dileyecekler dedi ki eşim öyle çok üstüme düşen biri olmadığı halde. Ama ben biliyorum onlar özür dileyecek tipler değil dilemediler de, ama senin ailen sen git dedim, günaha gireriz dedim. Ama bu ara bozukluğunun bize de yansıması oldu ailemle kaynaşmayı beceremedin dediği oldu, demek ki haklı da bulsa içten içe etkileniyor. Eşimle inişli çıkışlı bi ilişkimiz var ayrılsak en önce onlar sevinecek bunu da biliyorum. Ama hep ara ara gittin mi ettin mi diye sorarım. Ben bayram seyran olmadıkça gitmiyorum,onunla gidim istiyor ama hiç yüz kızarması yok ki annesi hala alttan alta laf sokuyor, uzak duruyorum. Belki tek gidince dolduyorlardır ama o onlara uymadıkça iki taraf arasındaki farkı görüp ona göre davranır. Mesafeyi koruyup kaynaşmak da gerek ama iki taraflı çaba olmadan olmuyor o. Ama onlar aile benim de ailem var yarın bugün ayrılsam onlar bana destek olur. Aile bu vazgeçilmez ki. Bize bazen idare etmek düşer, çok içli dışlı olma ki seni uzemesinler, hepten bağları koparma.

Anlıyorum inan benim kadar soğumuş olamazsın anlatsam anlarsın. Ama eşim beni haklı buldu arkamda durdu onlarla bir süre de konuşmadı görüşmedi senden özür dileyecekler dedi ki eşim öyle çok üstüme düşen biri olmadığı halde. Ama ben biliyorum onlar özür dileyecek tipler değil dilemediler de, ama senin ailen sen git dedim, günaha gireriz dedim. Ama bu ara bozukluğunun bize de yansıması oldu ailemle kaynaşmayı beceremedin dediği oldu, demek ki haklı da bulsa içten içe etkileniyor. Eşimle inişli çıkışlı bi ilişkimiz var ayrılsak en önce onlar sevinecek bunu da biliyorum. Ama hep ara ara gittin mi ettin mi diye sorarım. Ben bayram seyran olmadıkça gitmiyorum,onunla gidim istiyor ama hiç yüz kızarması yok ki annesi hala alttan alta laf sokuyor, uzak duruyorum. Belki tek gidince dolduyorlardır ama o onlara uymadıkça iki taraf arasındaki farkı görüp ona göre davranır. Mesafeyi koruyup kaynaşmak da gerek ama iki taraflı çaba olmadan olmuyor o. Ama onlar aile benim de ailem var yarın bugün ayrılsam onlar bana destek olur. Aile bu vazgeçilmez ki.

bende eşimle kavga etsem de kv hayatta demem 2 yıla giricez 4-5 ay sonra tek bir olumsuz şey demedim..

eşim de beni çok sever tüm ailesini başka şehirde bırakıp benim için istanbula yerleşti burda kimsesi yok. hiç şikayet ettiğini de duymadım. annemlere gelir orada kalır istersen orada kalalım der hürmette saygı da kusur etmez. benim düşünmediğimi o düşünür vs vs.

ama o anne babadan o eş nasıl çıkmış hayret verici....

Seni sevdiği için üzmemek için içine atıyor olabilir, normal bir insan ailesiyle arası bozuk olsun istemez.

kızlar eşim de gitmedi bende gitmedimmm dağıtıma gelince gider artık

Back
X