Sizce psikolojim bozuk mu?

Bu konu hiç konuşulmadı mı?
Sizden veya eşinizden özür dileyen olmadı mı?

konuşuldu tabi ben nişan attım k.valide aradı ağlar ağlar zırlar

sonra hesaba yatırdık parayı dediler.hesapta para yok meğer bunları kandırmış yatırdım diye

ama adam benden özür dilemedi

konuşuldu tabi ben nişan attım k.valide aradı ağlar ağlar zırlar

sonra hesaba yatırdık parayı dediler.hesapta para yok meğer bunları kandırmış yatırdım diye

ama adam benden özür dilemedi
O zaman haklısınız kaynınızla görüşmemekte.
Ama kayınvalideyle ben olsam görüşürdüm,kadın hatasını anlamış.

Olay yaşanmış bitmiş. Soğumanız çok normal ama aynı konuyu açıp durmanızın can sıkıntısından başka getireceği birşey yok. Zaten kocanız sizi haklı bulmuş arkanızda durmuş neyin ne olduğunu anlamış kapatmış gitmiş. Ailesini yok sayamaz ki belli ki birşey olsa senin arkanda duracak. Eşinle git bence yalnız bırakma çok yüz göz olmazsın olur biter. Haklıyken haksız duruma düşmeyin.

çok uzun zaman olmuş..boşver birdaha para falan vermezsin olur biter..eşini yalnız bırakma bence...

ya gidicem şimdi bu askerden gelince de bizim yanımıza yerleşir. askere gitmeden önce 3 aylığına kalacaktı yanımızda sevgilisine para biriktirmek için. abisi ile kavga etti 1 gün durdu gitti

yok ben zaten sen git ne yaparsan yap dedim.. şimdi bunlara da güvenmiyorum ben yokken arkamdan mail atan orada bunu doldurur mu ? bu dolduruşa gelen bi tip değil ama bilemiyorum tabi

cnm eşin dolduruşa gelen bir tip değilmi. eşin gitsin. sende bu konuya çok takılmışsın bence bir dr a görün kendi sağlığın için cnm

cnm eşin dolduruşa gelen bir tip değilmi. eşin gitsin. sende bu konuya çok takılmışsın bence bir dr a görün kendi sağlığın için cnm

ben enayi yerine konuyorum Allah beni unutturacak dert versin

Normalde sevecen birisin toplumda
bunlarin disinda da kimseyle sorunun yok hatta bu zamana kadar kalbin kirildiginda bile kimseyi kirmadin öyle dgl mi?
normalde esinlede mutlusun esini seviyorsun ama bu konular acildi mi bambaska biri oluyorsun cogu zaman tartisiyorsunuz dimi...
senin psikolojin bozuk degil arkadasim sadece atilan kazigi unutamiyorsun...
buda senin karakterin..

ya gidicem şimdi bu askerden gelince de bizim yanımıza yerleşir. askere gitmeden önce 3 aylığına kalacaktı yanımızda sevgilisine para biriktirmek için. abisi ile kavga etti 1 gün durdu gitti
Yüz verme gelir durur bu yanında senin gitsin hayırlı bir şekilde yapsın askerliğini ama askerden sonra alma yanına ve o parayıda unut temcit pilavı gibi hatırlatıp durma ..eşinide gönder gitsin bacımmm.. sen gitme.ama sakın askerden sonra alma yanına ..öptüm bebiş..

ben enayi yerine konuyorum Allah beni unutturacak dert versin

cnm öyle deme! bende görümcemle tartışmıştım o kadar art niyetli davranıp herkesi düşman etti bana

sonunda nemi oldu onunda başına bir sürü dert geldi. hiç sorunu yokken şu an çok mutsuz. ama ben de o mutsuz oldu diye sevinmedim ve onun adına yaşadıklarına çok üzüldüm . belki eşimden bile çok

canım hadi sen gitmiyorsun tamam haklısın da eşin neden gitmesin yahu sonuçta adamın kardeşi .. Orada biraz ayıp etmişsin bana göre . Ayrıca ben senin yerinde olsam giderim dimdik dururum karşılarında eşimle mutlu mutlu pozlar veririm ama eşim harici kimseyle muhattap olmam bir yerime takmam . Bir insanı en güzel sinir etme yöntemidir görmezden gelmek umursamamak yok gibi davranmak git , seni üzenlere de bunu yap..

seninki kocanın kardeşi..ben kocamın kuzenine para verdim ağladı üzüldüm verdim şu an çalışıyor ve düşün vermiyor paramı. aradım ağzıma geleni söyledim gene yok arada bir karşılaşıyoruz utanmadan yüzüme bakıyor uzatıcam bir gün onu iki seksen o olacak..

Bu arada soruna cvp olarakta esimin ailesinin yanina bana atilan kaziklara ragmen gittim bize geldiler agirladim elim hic bos gitmedim anneme ne aldiysam onada aldim ama hic birsey degsmedi hic bisey duzelmedi..bende sevmiyordum kendilerini ama yuzlerine hic birsey demedim ..bu surec icinde ne oldu bulundugumz ortamda daha cok uzuldum her yeni hareketlerinde daha cok yiprandim agladim onlara yakinlastikca daha cok kavga ettik ..en son elime ole bi koz verdi ki kv suan esim ben gidiyorum desem hayir gitme der..suan gitmiyorum ve cok sukur esimle hic bi sorunum yok..
5 aydir gorusmuyorum onlarla ve ben ne tartismalar ne kavgalar ettigim adamla hergun sukrediyorum iyiki evlenmisim diye..
kisacasi suanki aklim olsa gitmem esimde ister gitsin ister gitmesin ztn esiniz 1 yalniz gider 2 gider ucuncude gitmek istemez

haklsıın arkadaşlarımda oyle dedi. git ama muhatap olma . şimdi eşime diyorum ne zaman gideceksin seni ilgilendirmez diyor bana. ağzının ortasına yapıştırasım geldi.

anladım..kozunu merak ettim açıkcası:)))))

ben lafımı hayatta esirgemem.zamana gelince ortaya koyarım.o yüzden bana pek karışamazlar zaten uzaktalar.yakın olsa da karışmazlar

Bence ister eş ister nişanlı ya da sevgili olun; keşke kardeşine borç verdiğinizi söyleseydiniz.Böyle verilen paralar geri gelmiyor genelde.Hatta ben olsam vermezdim,olmadığını söylerdim uygun bir şekilde. Neyse 7 sene önceymiş zaten.Bence eşinizle beraber gidin ama çok yüz göz olmayın. Ayrıca psikolojiniz niye bozuk olsun ki, siz hem borç verin hem geri alamayın, hem de sizin hakkınızda o kız sana yaramaz diye yorum yapsınlar. Yok öyle bir dünya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…