- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
- Konu Sahibi hedef 2016
-
Bu konu hiç konuşulmadı mı?
Sizden veya eşinizden özür dileyen olmadı mı?
O zaman haklısınız kaynınızla görüşmemekte.konuşuldu tabi ben nişan attım k.valide aradı ağlar ağlar zırlar
sonra hesaba yatırdık parayı dediler.hesapta para yok meğer bunları kandırmış yatırdım diye
ama adam benden özür dilemedi
O zaman haklısınız kaynınızla görüşmemekte.
Ama kayınvalideyle ben olsam görüşürdüm,kadın hatasını anlamış.
yok ben zaten sen git ne yaparsan yap dedim.. şimdi bunlara da güvenmiyorum ben yokken arkamdan mail atan orada bunu doldurur mu ? bu dolduruşa gelen bi tip değil ama bilemiyorum tabi
cnm eşin dolduruşa gelen bir tip değilmi. eşin gitsin. sende bu konuya çok takılmışsın bence bir dr a görün kendi sağlığın için cnm
Yüz verme gelir durur bu yanında senin gitsin hayırlı bir şekilde yapsın askerliğini ama askerden sonra alma yanına ve o parayıda unut temcit pilavı gibi hatırlatıp durma ..eşinide gönder gitsin bacımmm.. sen gitme.ama sakın askerden sonra alma yanına ..öptüm bebiş..ya gidicem şimdi bu askerden gelince de bizim yanımıza yerleşir. askere gitmeden önce 3 aylığına kalacaktı yanımızda sevgilisine para biriktirmek için. abisi ile kavga etti 1 gün durdu gitti
ben enayi yerine konuyorum Allah beni unutturacak dert versin
canım hadi sen gitmiyorsun tamam haklısın da eşin neden gitmesin yahu sonuçta adamın kardeşi .. Orada biraz ayıp etmişsin bana göre . Ayrıca ben senin yerinde olsam giderim dimdik dururum karşılarında eşimle mutlu mutlu pozlar veririm ama eşim harici kimseyle muhattap olmam bir yerime takmam . Bir insanı en güzel sinir etme yöntemidir görmezden gelmek umursamamak yok gibi davranmak git , seni üzenlere de bunu yap..
Bu arada soruna cvp olarakta esimin ailesinin yanina bana atilan kaziklara ragmen gittim bize geldiler agirladim elim hic bos gitmedim anneme ne aldiysam onada aldim ama hic birsey degsmedi hic bisey duzelmedi..bende sevmiyordum kendilerini ama yuzlerine hic birsey demedim ..bu surec icinde ne oldu bulundugumz ortamda daha cok uzuldum her yeni hareketlerinde daha cok yiprandim agladim onlara yakinlastikca daha cok kavga ettik ..en son elime ole bi koz verdi ki kv suan esim ben gidiyorum desem hayir gitme der..suan gitmiyorum ve cok sukur esimle hic bi sorunum yok..
5 aydir gorusmuyorum onlarla ve ben ne tartismalar ne kavgalar ettigim adamla hergun sukrediyorum iyiki evlenmisim diye..
kisacasi suanki aklim olsa gitmem esimde ister gitsin ister gitmesin ztn esiniz 1 yalniz gider 2 gider ucuncude gitmek istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?