Anlıyorum inan benim kadar soğumuş olamazsın anlatsam anlarsın. Ama eşim beni haklı buldu arkamda durdu onlarla bir süre de konuşmadı görüşmedi senden özür dileyecekler dedi ki eşim öyle çok üstüme düşen biri olmadığı halde. Ama ben biliyorum onlar özür dileyecek tipler değil dilemediler de, ama senin ailen sen git dedim, günaha gireriz dedim. Ama bu ara bozukluğunun bize de yansıması oldu ailemle kaynaşmayı beceremedin dediği oldu, demek ki haklı da bulsa içten içe etkileniyor. Eşimle inişli çıkışlı bi ilişkimiz var ayrılsak en önce onlar sevinecek bunu da biliyorum. Ama hep ara ara gittin mi ettin mi diye sorarım. Ben bayram seyran olmadıkça gitmiyorum,onunla gidim istiyor ama hiç yüz kızarması yok ki annesi hala alttan alta laf sokuyor, uzak duruyorum. Belki tek gidince dolduyorlardır ama o onlara uymadıkça iki taraf arasındaki farkı görüp ona göre davranır. Mesafeyi koruyup kaynaşmak da gerek ama iki taraflı çaba olmadan olmuyor o. Ama onlar aile benim de ailem var yarın bugün ayrılsam onlar bana destek olur. Aile bu vazgeçilmez ki.