• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce rezil mi oldum?

Nkrcklr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
964
12
103
Arkadaşlar iş yerinde biriyle tanıştık biraz muhabbet ettk. Sonra face ten bulup baktım tabi hemen meraktan. 2 gün sonra ekledi. Baktığımı gördüde mi ekledi bilmiyorum. Sonrasında birşey yazmadı. İş yerinde de rastlamadım. Sizce anladı mı baktığımı çok gereksiz takılıyorum galiba ama ekledikten sonra yazmadıya iyice rezil olmuş hissettim sanırım:)

Faceboook da birinin profiline baktığınız zman, karşı taraf bunu göremiyor bildiğim kadarıyla. tabi herhangi bir beğeni falan yapmadıysanız. yanlış mı biliyorum acaba ?

Facebookta profilini incelediğiniz kişi bunu anlamaz.
Artık tanıştığımız ya da merak ettiğimiz kişilerin ilk iş olarak sosyal medya hesaplarına bakarız.erkekler bakmakla da kalmaz ekleme talebi yollar genellikle.

Face de profiline baktığınızı göremez. Tabi begeni yapmadiysaniz

Faceboook da birinin profiline baktığınız zman, karşı taraf bunu göremiyor bildiğim kadarıyla. tabi herhangi bir beğeni falan yapmadıysanız. yanlış mı biliyorum acaba ?

Facebookta profilini incelediğiniz kişi bunu anlamaz.
Artık tanıştığımız ya da merak ettiğimiz kişilerin ilk iş olarak sosyal medya hesaplarına bakarız.erkekler bakmakla da kalmaz ekleme talebi yollar genellikle.

Face de profiline baktığınızı göremez. Tabi begeni yapmadiysaniz

daha dun konu açildi
ben birinen profilini incelediysem
o kisye bunu tanuyonmu diye soruyormus facebbok

yani seni begndi demiyorda bu kisi yi taniyor olabilebilirmisin diyor

daha dun konu açildi

Aaaa ilk defa duyuyorum böyle bişey :işsiz:bu ortak arkadaşlar dolayısıyla da olamaz mı ki ? yani hani ortak arkadaşlar olunca da çıkıyor ya tanıyor olabileceğiniz kişilerde.o_O

daha dun konu açildi

EVET bende böyle bişeyi yeni duydum. O sayede görü ve ekledi gibi geldi bana :p

Siz ona baktığınız için onun tanıyor olabileceğiniz kişiler kısmında çıkmış olabilir

Aaaa ilk defa duyuyorum böyle bişey :işsiz:bu ortak arkadaşlar dolayısıyla da olamaz mı ki ? yani hani ortak arkadaşlar olunca da çıkıyor ya tanıyor olabileceğiniz kişilerde.o_O
valla bilmiyorum oyle diyolar iste
facebook amca çok isguzar herhalde ,bu sana bakdi al eklede sor bakiyim derdi neymis diyor herhaldeee:KK70::KK70:

Sen nasıl onun profilini arastirdiysan belli ki o da seni araştırmış ve o eklemek istemis.bence hoşlanıyorsanız güzel birşey.bir de sen incelediğim için tanıyor olabileceğin kişiler diye ciktiysaniz yine güzel.baktigini düşünmemiştir ortak arkadaslardan çıktığını dusunmustur.herneyse de seni eklemek istemiş,rezil falan olmamissin

Sen nasıl onun profilini arastirdiysan belli ki o da seni araştırmış ve o eklemek istemis.bence hoşlanıyorsanız güzel birşey.bir de sen incelediğim için tanıyor olabileceğin kişiler diye ciktiysaniz yine güzel.baktigini düşünmemiştir ortak arkadaslardan çıktığını dusunmustur.herneyse de seni eklemek istemiş,rezil falan olmamissin

Aslında ekleyince kötü hissetmedim. Ama sonra sanki yazcak diye beklentiye girdim. Yazmayınca kötü hissettim. Ekleyen o her türlü kötü hissetmemem lazım haklısınız aslında

Aslında ekleyince kötü hissetmedim. Ama sonra sanki yazcak diye beklentiye girdim. Yazmayınca kötü hissettim. Ekleyen o her türlü kötü hissetmemem lazım haklısınız aslında
Yazmada da olur bence ,sizi takip etmiş oluyor sonuçta.hem gün içinde birbirinizi görüyorsanız Facebook de yazmanın anlami yok bence

Demekki oda sana bakmis rezil olacak bisey yok. Senin ona baktigini goremez merak etme

Instangramda kimin profinin incelidiysem ertesi gün takip geliyor. Herhalde onun akışında görünmeme sebeb oluyor. Facebook tada öyle olabilir.

Back
X