Saç Uzatma Yöntemleri sizce saclarim 1.5 ayda nasil uzamis?( resimli

bariz uzamış o halde. uçlardan kestirdikçe de uzar.

canım 1.5 ayda uzaması gerektiği kadar uzamış . eğer çok uzamasını istiyorsan saçlarını çok yormadan bakım yap. mesela sinameki kürü kendi başına yeterli onu uygula

canım 1.5 ayda uzaması gerektiği kadar uzamış . eğer çok uzamasını istiyorsan saçlarını çok yormadan bakım yap. mesela sinameki kürü kendi başına yeterli onu uygula

Sinamaki icin bemix apul lagzim sanirim..ama bi cok kisi uzadi bi cok isde fayda etmedi diyor..insan oyle kala kaliyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bemix ampül her eczanede bulunan bişey fiyatıda 4 lira falan. bitkisel bi kür uygulayıp kendin görebilirsin

bemix ampül her eczanede bulunan bişey fiyatıda 4 lira falan. bitkisel bi kür uygulayıp kendin görebilirsin

hande polatin ssc uzatan yag karisimini uyguladim cok bir fsrk olmadi yumurta sarmisak var sapuanimda bitkisel sryler kullaniyorum ama bu kadsr sinamakiyi hic denemedim.yurt disinda yasiyorum.eczaneden recetesiz alamam.doktorda yazmaz.sanmiyorum

canım burda reçeteyle satmıyolar. bemiks vitamin zaten. yurt dışında nasıl bilmiyorum ama vitamini reçeteyle satcaklarını sanmıyorum

Ben de sinemaki ve bemiks ampul kullanıyorum gerçekten çok işime yaradı. Saçlarımı sürekli duzlestirmeme rağmen haftada bir parmak uzadigini bile gördüm. Sınavlarım başladı diye birakmak zorunda kaldım ama yaz geldi artık tekrar başlıyorum bu hafta. Üç ayda omuzlarimda olan saci belime kadar getirmeyi hedefledim nasıl olcak bakalım

Bide kahkul kesmistim o yuzden ne kadar uzadigini daha net gorebiliyorum

Bu gerçekten mümkün mü :44:
Ne istiyorsunuz eczaneden , nasıl kullanıyorsunuz , bilgilendirirseniz bizi de memnun olurum .

Ya benim saçım omuzu geçti mi bitti mümkünü yok uzamıyo uzasa da uçlardan incelmeye başlıyo kestiriyorum mecburen.
Nasıl yapıyosun ben de alıp yapayım

Öncelikle yarım çay bardağı suda bir tutam sinemaki otunu kaynatiyorum ve suyunu kaseye alıyorum. İçine bemiks ampul (eczanelerde 4tl) ve bir kapak badem yağı koyuyorum karıştırıp iki dk bekletiyorum. Ardından bütün saça sürüp 4 5 saat bekletiyorum. Haftada sadece bir kez yapılması daha iyiymiş yoksa saçı yipratabiliyomus. O yuzden haftanın bi günü bu şekilde yapıyorum bir gunu de badem yağı ile zeytin yagini karistirip bir iki saat bekletip yikiyorum. Çok fazla duzlestirmeme ragmen haftada bir parmak uzadi fakat artık duzlestiriciyi bırakmayı düşünüyorum. Bi yandan duzeltip bi yandan bozmuş olmamak için

Teşekkür ederim zaman ayırıp bilgilendirdiğin için , yarın ilk işim denemek olucak :)

Ne demek tatlımm faydam dokunduysa ne mutlu bana

Çok bi etkisi olmamış ama bakım yapmış olabilir..
Fotoğrafıda çok garip çekmişsin canım ya
Ben turplu suyla 8-10 cm uzatmıştım 1.5 ayda

Çok bi etkisi olmamış ama bakım yapmış olabilir..
Fotoğrafıda çok garip çekmişsin canım ya
Ben turplu suyla 8-10 cm uzatmıştım 1.5 ayda

8.10 cm bir ayda mi???? 3ayda belini gecer insanin kusura bakma ama inanmam mumkun degil..cok zor bence bu.bemce sen yalnis olctun.3.4 cm desen anlarim

Merhaba anlattığınız kadarıyla sizin saç renginiz kestane rengi...Benimde bekârken saçlarım aynıydı..Güneşte kızıllar ve turuncular beliriyordu...İlk çocuktan sonra saçlarımı kestirdim ve ondan sonra benim saçlar koyu renk oldular...Güneşe fazla çıkmadığım içinmiş...Uzun yıllardır boyalar ve açıcılar şimdi eski saçlarımı özlüyorum...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim saçlarım da belimde fakat neden bilmiyorum uçları incelerek uzuyor o yüzden kısaltmak zorunda kalıyorum 10 cm kadar . Incelmemesi için ne gerek acaba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bakım yağları kullanabilirsin kestirmene gerek kalmaz

benim saclarim suan ayda 2"cm uzuyor yani 12 ayda 24 cm uzar.hic bisey yakistirmiyorum kendime kisa sscla ensem kapandi biraz cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…