Saç Rengi ve Saç Boyama Sizce saçlarım nasıl bu hale gelir? (resimli)

nudese

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2010
118
0
96
Antalya
Arkadaşlar istediğimm saç rengi bu

sizce saçlarımı nasıl istediğim hale getirebilirim? bilen arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz

Eklentiler

• $kateb.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 99
  • $100_1424.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 124
Son düzenleme:
sağol deryanafri cevabın için..ama kendi saç rengim değil o renk, boya..boya olduğu için acaba normal bir paket boya alsam rengi tutturabilir miyim bilemiyorum, kuaföre gittiğimde açmak lazım saçını demişti saçımda boya olduğundan ama burada bahsedilen bazı boyalar vardı sanki hem açıcı hem boya birarada olan..loreal recital serisi bu açıcı ve boya aynı anda olan mı oluyor acaba? bir de o üstteki rengi elde etmek için bu boyanın hangi rengini önerirsiniz?

Canımm istediğin renk çok hoş ama fotoğraflarda rengin yansıması farklı çıkıyor ışıklardan bu tonları istiyorsan profesyonel birine yaptır önemli olan boyayı bulman değil yansımayı yakalaman

MLKMLK canım doğru söylüyorsun da yıllardır hep kuaföre boyattım bir de düzenli gittiğim kuaför sadece bitkisel boya yapıyor tabi maliyeti de fazla oluyor haliyle..başka kuaföre de gitmek istemiyorum, pek güvenemiyorum.. bu sefer ben kendim mi denesem diye düşünüyorum da ondan.. yani o renge yakın bir renk de çıksa olur aslında, o tonlarda olsun yeter bana.. alt zeminde istediğim ton olursa üste yansımaları için falan sonradan giderim belki kuaföre ama şimdilik kendim denesem yaklaşamaz mıyım acaba o renge? :26:

Renge bayıldım cok hos görünüyor. İstedigim tonlara bir tane daha eklendi canım kesinlikle kuaförüne güvenmiyorsan yaptırma.. Ben evde bir kere karamel denemistim koyu kumral boya vardı actım vs. Sonuc olarak saclarım evet zarar gördü ama kızıldan karamele döndügüm zaman kuaförün sacıma verdigi zarardan fazla degildi. Hem ona o kadar para da vermistim. Hem paradan kacmıyorum hemde memnun olmuyorum kızılda ne kızıldı hani baya akmıstı yaptıgı karamel de bakır karameldi .. Kendime bile kuaförden daha cok güveniyorum..:26:

Son düzenleme:
evet canım kuaförlere pek güvenemiyorum, en azından kendim yapamasam bile sonra üstüne başka bir ton attırıp kapatırım ama kuaför yaptıktan sonra ve o kadar para verdikten sonra beğenmeyip tekrar boyamak koyuyor insana.. hem parama hem zamanıma hem saçıma yazık.. en azından kendim yaparsam çok içim acımaz

loreal recital serisi saçı açarak boyayan bir seri mi arkadaşlar? mesela seriden şu rengi boyasam açılır mı saç rengim? nasıl olur sizce?

saçını açıp boyasan daha iyi sonuç edersin ben de aynı dertten muzdaribim kuföre sordum saçını ilk önce açıp açık zemin elde ettiğimizde istediğin tonu yakalrız demişti.daha yeni açtım saçımı fazla açılmadaı biraz geçsin tekrar açıcam ondan sonra loreal serisin den boyucam

sen neyle açtın canım saçlarını? bir de açmadan önce ne renkti? aslında ben de kendim açmayı düşünüyorum ama turunculaşmasından korkuyorum :18:

resimdeki sac küllü koyu sarı. sen simdi evde sacını acıcaksın turuncusarı bi renk olucak
onu kapatmak için uğrasacaksın en iyisi bence koaföre git orda sacını sildir yada açtır derim ben

Palette'nin saç açıcısını kullan , kesinlikle işe yarıyor. Daha sonra saçının rengi turuncumsu bir renge dönüşerek açılacak. Onun üstüne istediğin rengin 2-3 ton koyusuna boyarsan, ikinci boyamada renk tam olarak istediğin hali alır diye düşünmekteyim. Umarım bayılacağın bir renk ortaya çıkar.

resimdeki sac küllü koyu sarı. sen simdi evde sacını acıcaksın turuncusarı bi renk olucak
onu kapatmak için uğrasacaksın en iyisi bence koaföre git orda sacını sildir yada açtır derim ben

Akitra işte ondan korkuyorum ben de ya iğrenç bir renk olursa diye.. ama kuaför yaptığında yani açtığında da turunculaşmayacağının garantisi var mı ki? benim ilk defa sarı tonlarında denemem olacak çünkü.. önceden hep bakıra boyatmıştım sonra sıkılıp kahve yaptırdım en son da işte resimdeki gibi kumral yaptırdım.. turunculuk kalmamışken şimdi tekrar uğraşmak can sıkıcı ollur ama ilk ben denesem olmazsa kuaföre mi gitsem diye düşünüyorum..

galiba iki işlem şart değil mi? ben tek seferde açarak boyayan bir renk arayışındayım ama sanırım pek mümkünatı yok hani ya da baya açık bir sarıya boyasam istediğim gibi koyu sarı tonlarında durur mu diye açmadan biraz zor galiba :26: sağol canım önerin için

Saç rengini açmadan veya kuaförde açtırmadan zor canım. Hiç o şekilde saçını açmadan düz boya yapma, boşuna boya harcarsın, renk tutmaz, saçların da boş yere yıpranır.

kuaföre gitmek şart oldu sanırım.. neyse ilk seferinde gideyim diğerlerinde zaten saç kuaförde açılmış olduğu için diğer boyalarını kendim yapmaya çalışırım.. şimdi profesyonel bir şekilde açılsın gerisi kolay.. keşke boyarken açan bir saç boyası icat etselermiş

aslnda arkadsn dedıgı gıbı palette ılede acabılırsn boyalı sacı da baya bı acar kendımden bılıyorum... yıpranmaya gelınce kuofrde de yıpranıcak illaki ama karar snn umarm yakalarsn ıstedgn rengi

selam, ben en çok merak ettiğiniz saç renkelri topiğine de yazmıştım. burda tam istedğim bi konu açmılmış. benim de saçım kumral şu an ve bal sarısı tarzında buna benzer bi renk istiyordum. istedğim renk resimlerini kuaföre götürdüm bugün ve önce açma yamları gerektğini sonra bu rengi daha iyi tutturacakalrını söyledi. ben de haftaya gidip yaptırıcam. arkasından düzeltme yapırmak için uğraşacağıma önce bi unu deniycem bakalım... sonuçları sen de yaz ben de yazarım haftaya cumartesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…