- 21 Temmuz 2011
- 442
- 1.514
- 313
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Sapık gibi derken sapık olması için daha ne lazım acabaKız arkadaşım faceden biriyle tanişmiş.Bir haftadir konusuyorlar.Çocuk buraya gelicekti bu hafta ama annesi hastaymiş falan gelmedi.Arkadaşim cocugun resmini gösterdi bana fake gibi.Sanki baskasinin resmini kullaniyo gibi geliyo.Çunku cocugin konusmasi şiveli baya, kro gibi.Ama resimdekiler daha farkli.Bi de bu cocuk arkadasimdan göguslerinin falan resmini istemiş.bulusunca eve gidelim, olmadi arabada biseyler yapalim diyomus.kiz hayir deyince sen beni sevmiyosun deyip kiza resti cekiyomus.cocugun face bir aylik.Ve facede uc bes kiz yok.Erkek bile yok.sanki baska facesi var gibi hissediyom.Buraya gelince arkadasima yuzuk alcakmis falan.sapik gibi geldi bana.ama arkadasim cok baglandi ona
Kızın verilmiş sadakası varmış birinden dua almışta çocuk buluşmamış ekmiş. Aman ha burda yazılanları hep okut arkadaşına.Yok yapiyorum canim da kiza diyomus ki sevgililer boyle seyler yapar.Kizda diyo herkes boyle seyler yapiyo istiyo diyo.Cocuk kizi ekti.bulusmadi kizla.O yuzden fake gibi geliyo bana
1 ay da değil 1 haftadır konuşuyorlarmış.Şaka gibi 1 ayda kör kütük bağlanmış... ilginç
Yaşı da küçük değilmiş 17 olsa yine anormal ama, nasıl bağlanmış 1 haftada hiç mi daha önce konuştuğu biri olmadı?27yasinda.daha gorusmediler bide
Yok yapiyorum canim da kiza diyomus ki sevgililer boyle seyler yapar.Kizda diyo herkes boyle seyler yapiyo istiyo diyo.Cocuk kizi ekti.bulusmadi kizla.O yuzden fake gibi geliyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?