Sizce sapık mı?

Sapık gibi derken sapık olması için daha ne lazım acaba

Yok yapiyorum canim da kiza diyomus ki sevgililer boyle seyler yapar.Kizda diyo herkes boyle seyler yapiyo istiyo diyo.Cocuk kizi ekti.bulusmadi kizla.O yuzden fake gibi geliyo bana
Kızın verilmiş sadakası varmış birinden dua almışta çocuk buluşmamış ekmiş. Aman ha burda yazılanları hep okut arkadaşına.

Bence de fake. Goruntulu konusmayi teklif etsin arkadasiniz
Birde arkadasiniz adama desin ki ornegin
Elinle burnunu tutarak fotograf cekin
Yada elini kafaba koyarak fotograf cekin desin ki eger fakeyse oyle fotolari bulmasi imkansiz ancak kendi cekebilir,baskasi mi degil mi ordan anlasilir

göğüs resmi ne ya, akciğer filmi istesin bi de
googlaa meme yazsın aratsın her çeşit meme çıkar karşısına bunun için bir kıza dil döken erkeklerde de gram beyin yok

bu arada arkadaşın hiç görüntülü konuşmayı teklif etmemiş mi en azından fake mi değil mi görürdü, belki 10 yaşında çocukla konuşuyor, zira göğsünü gönder, arabada bişey yaparız gibi teklifleri ya bir çocuk ya da bir dangalak yapar diye düşünüyorum

1 haftada ne sevgisi ne bağlanması arkadaşım yapmayın lütfen.
Boşluğuna gelmiştir sadece öyle sevgi mi olur.
Bide adam düpedüz sapıkken ne sevgisi ne bağlılığı ne yüzüğü...

Yani kusura bakma ağır konuscak arkadaşına. Bi kız nasıl bu kadar aptal olabilir. Daha yeni tanışmış adam göğüslerini çek at bana diyor bu hala suphelenmiyor. Bağlanmış mış mış. Hatta bide gidip buluscakmis. Sonra tv lerden izleriz bi yerde tecavüze uğrayıp annesinin öpmeye kıyamadığı kızına elalemin şerefsiz çocuğu nasıl kıymış atmış bi yere diye. Hiç akillanmiyorsunuz hiç.

27yasinda.daha gorusmediler bide
Yaşı da küçük değilmiş 17 olsa yine anormal ama, nasıl bağlanmış 1 haftada hiç mi daha önce konuştuğu biri olmadı?
Anlattığınıza göre çok saf arkadaşınız, sosyal medya kullanması bile sakıncalı kendi iyiliği için.

Sapik iste. Siz anlamadinizmi? Hic kimseyle cikmadimi arkadasiniz? Birden boyle birsey yasadiysa veya daha onceki konustuklarindan bu sapigin konustuklarini konusmadiysa degisik gelmistir. Sakin gitmesin arkadasin birhaftada ask nedir? Te Allahim Yarabbimm!..

Yok yapiyorum canim da kiza diyomus ki sevgililer boyle seyler yapar.Kizda diyo herkes boyle seyler yapiyo istiyo diyo.Cocuk kizi ekti.bulusmadi kizla.O yuzden fake gibi geliyo bana

Arkadaşına söylede bolcana omega3 alsın beyin çalıştırır hiç değilse..

tabi sapık, arkadaşını uyar bir daha yazışmasın onunla ve asla buluşmasın lütfen akıllı düşünün kızlar haberlerde neler görüyoruz

Akli nerde arkadasinin? Sapik olmasi icin daha ne tur ozellikleri olmali pis herifin? Kendinize gelin sakasi olmaz boyle seylerin. Biraz haber okusun gercek hayatta neler basina gelebiliyor insanin gorur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…