Sizce sapık mı?

göğüs fotosu istemek nedir bu arkadaşın çok saf kalmış
görüşmesin bir daha

Tanımadığı etmediği adam gögüs resmi istiyor arkadaşında hala konuşmaya devam ediyor. Yani tabiki adam sapık hatta über sapık.

Göğüs fotosu mu istiyo çeksin parmaklarını üçün biri şeklinde yollasın.

Şiveyle tipin alakası yok nerde yaşıyo nereliyse şivesi öyledir tiple örtüşmeye çalışma ama yaşlı başlı yada ufak tefek velet olabilir.

Yatmak için kadın bulamamış netlerde arıyo arkadaşında kafa dağıtıyım derken hamile kalmadın

27yasinda.daha gorusmediler bide

27 yaşında mi,yuh,o zaman aklı sorunları var, insanlar tanışır, genelde yüz yüze, ilişki belli bi kıvama gelir o zaman olur bağlanma falan, cinsel bişeyler de herkes yapıyo diye yaşanmaz, normali budur,1 haftada olacak şey mi

Sorman bile hata, basbayağı sapık.

bir haftadır? bilinmeyen yüz? sanal alem? göğüs fotosu? bişeyler yapmak? sonuç yüzük takacak? yok canım ne sapığı bence çok aşık töbe yarebbim

Yok yapiyorum canim da kiza diyomus ki sevgililer boyle seyler yapar.Kizda diyo herkes boyle seyler yapiyo istiyo diyo.Cocuk kizi ekti.bulusmadi kizla.O yuzden fake gibi geliyo bana
arkadasin sabahlari biraz müge anli filan izlesin (!) daha gecenlerde o programda gördüm aynen böyle bi manyak bi kızın resimlerini attirtmis sonra başlamış tehtidler kiz en sonunda intihar etmis.
Arkadasina söyle normal de kimse böyle seyler yapmiyor. fotograflarini yarin birgün bazi sitelerde görme ihtimali cok yüksek ya da tehtidlere maruz kalma ihtimali.
Kusurabakmayin ama arkadaşınız resmen başına bela arıyor

Elbetteki sapık! Bunu sormak için konu açman bile saçma tatlım. Arkadaşın ne sanıyor tüm erkeklerin sevgilisinden o tür resimler istediğini filan mı? Yaşınız küçük olabilir ama akıl yaşta değil basta olur demiş atalarımız. Arkadaşın herkese çabucak inanan bir kızsa yardımcı ol, konuşmasın tanımadığı adamlarla, canını tehlikeye atmasın. Yok bilerek isteyerek gidiyorsa da kimseyi zincirle tutamazsın, kafaya koyduysa gider. Umarım başına büyük işler gelmez. Allah akıl versin

Arkadaşının 1 haftadır sadece sosyal medyadan konuştuğu biri, göğüslerinin resmini istemiş, arabada birşeyler yaparız demiş, sende sapık mı diye soruyorsun :))

Anahtar kelimeleri yaziyorum:
1 HAFTA
YUZUK
MEME
EV
ARABA
ANNE
HASTA
Bu sacmaliklardan sonra ne olduguna siz karar verin...

Bi de adam sanki baskasinin fotosunu kullaniyo.hep o konulara giriyomus.arkadasim kafa dagitmak icin konusicam diyo
Arkadaşın belasını mumla arıyormuş,bulmuş.Kaç yaşında bu kız hiç mi görmedi haberlerde .
Göğüslerinin resmini hangi aklı başında sevgili ister ki,bariz sapık.
Kız da fotoda gördüğü mankeni o zannedip inanıyor ya.
Off of.

Eşimle ben de internette tanışmışdık da böylesini ilk duyuyorm.

1 haftada ne bağlanması bu böyle?1 haftada hangi cesaretle bu adam göğüslerinn resmini istiyor?Hoş, 1 yıllık da olsa gönderilmez ya.

Arkadaşınn aklı bir karış havada,kendi kendini ateşe atmaya mı çalışıyor anlamadım.

Hiç tv de mi izleyip ders almıyor bu kızlar?şu it kopuklara fırsat veriyorlar aklım almıyor...

YUHHH diyorum başka bişey demiyorum adam bildiğin sapık göğsünün resmini istiyo bide arkadaşınız da hala konuşmaya devam ediyo başına bişey gelmesini mi bekliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…