- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Bi de adam sanki baskasinin fotosunu kullaniyo.hep o konulara giriyomus.arkadasim kafa dagitmak icin konusicam diyoSapık gibi değil, bildiğin sapıkkkkkk.
Arkadaşın başını yakacak göz göre göre. Engelle arkadaşını sakın buluşmasın. Devam etmesin. Adamın niyeti çok bozuk.
35 yaşındayım cnm.... arkadaşının yaşı küçük. Bizler net ortamını biliriz senin arkadaşın daha toy belli ki.Bi de adam sanki baskasinin fotosunu kullaniyo.hep o konulara giriyomus.arkadasim kafa dagitmak icin konusicam diyo
Yok yapiyorum canim da kiza diyomus ki sevgililer boyle seyler yapar.Kizda diyo herkes boyle seyler yapiyo istiyo diyo.Cocuk kizi ekti.bulusmadi kizla.O yuzden fake gibi geliyo bana35 yaşındayım cnm.... arkadaşının yaşı küçük. Bizler net ortamını biliriz senin arkadaşın daha toy belli ki.
Resim istemek başlı başına gösterge. Başı yanacak. Genç bi kızın bir pislik yüzünden canının yanmasını istemem.
Hem arabada birşeyler yaparız derken, neyi kastediyor anlaşılıyor. Arkadaşın anlamıyor ama bu belli. Neyse sen uyarını yap gerisi ona kalmış.
Yok arkadasim disarda bulusmak istiyo.ama cidden saf bi miz ve 27yasindaArkadaşınızın yaşı çok mu küçük haberde izlemiyor sanırsam daha hiç görüşmediği bir kıza göğüslerini göster göstermezsen beni sevmiyorsun demek ne demek Allah aşkına. Üstelik daha bir ay olmuş tanışalı böyle bağlanmakta neyin nesi hepimiz sevdik lakin kimse ilk buluşmada göğüslerini aç demedi . Balık baştan kokmuş bir kere arkadaşınıza lütfen telkinde bulunun görüşmesin illa görüşeceğini söylerse de sakın eve gitmesin çünkü bu işin sonu iyi görünmüyor.
Gercekten saf bi kiz arkadasimAkıl var mantık var, yapmayın Allah aşkına..
O kişi sapık +sap sapık belli ki.. Göğüs göster ne ya!
Arkadaşın da saf mı yoksa sapıklara düşecek kadar sevgi açımı? Yoksa başına gelecekleri tahmin etmiyor mu?
O yaratığın niyeti belli zaten, yani niyeti yüzük takmak değil..
27yasinda.daha gorusmediler bideAdam bariz sapık arkadasnda saf. Ya 1 ay olmuş yüzük nedir:) yaşı kaç arkadaşının merak ettm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?