• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce saplantilimi asikmi ??

Ne itici biri. Insanin bunu sevesi bile gelmez.:110:Sevmeyen biri seviyo diye rol yapsa nolur yapmasa nolur sevmiyor sonucta.. Adam kafayi seninle bozmus. Sevgili olmayi birak arkadas bile kalma... Allah korusun basina bela alma durduk yere o_O
Tamdem k.bkma ama avatarındaki fotoyu gordukce gülüyorum bu ne surat ifadesi...
konuyla alakasız ama neyse

bende ne biliyim etrafimda kimse kalmadi arkadaslarimla koptuk. cok nadir gorusuruz. can skntisindan bulustum zaman gecirdim.

Adam size ecdadini... diyor yaaa. Uzaklasmak icin kufrun sonunu getirmesini mi bekliyorsunuz???

Başına kötü şeyler gelmesini istemiyorsan bu adamla
iletişimini kes.Seviyesiz biri olduğu ortada.:KK51:Hasta bu adam uzak dur.

Kişide fazla arabesk tesiri gözlemledim. Tavsiyem fazlaca Kore dizisi izlemesi. En azından sevgisi kabul edilmeyen ikinci adamın nasıl klas hareket ettiğini öğrenip bu arabesk tesirinden sıyrılabilir. Ha sonra, "ve fakat neden koreli erkeklerde kıl yok da ben kıl yumağıyım laann" diyip bütün çabalar boşa da gidebilir.
Bilmiyorum hayırlısı.

annemlede paylasmistim. cok kizdi saplantili gorusme konusma bela oolucak diyo

Seni ikilemde birakan ne ayrilmak mi istemiyorsun anlamadim? Adam normal degil o kesin de senin duygun ne yonde!

Back
X