• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce saplantilimi asikmi ??

Dunde icmis mesaj atiyo ozledim diye. Bugunde aradi sesinden belliydi yine icmis seni cok seviyorum benimle kal gitme diyo. Seni kimseye yar etmem rol yap o bile yeter yalan soyle seviyorum de yeter diyo. Sizce saplantilimi asik mi ??

Saplantı da değil aşk da...

Kimse yüz vermemiş, kimseyi bulamamış sizden de yakınlık görünce umut bağlamış işte.

Adam kadınsızlıktan içip içip ilk muhatap alana sevdiğini söylüyor.

Nefes alsın yeter kafası, rol yapsa bile yetecek, o denli muhtaç.

Acınası...

Yolda seviyorum ulaaan diye nasil bagriyo millet bize bakti :/ hic sevmem oyle seyi. telefonda sarhosken de ya benimsin ya topragin diyo. bir kotu kpnusuyo benle sen hic.sevmedin dimi lan. sevmiceksin dimi demeler... faceden niye sildin senin ecdadini ..... diyodu sonra lafi cevjrdi seni seviyorumlara basladi

Anlattıklarınıza bakılırsa da kimseyi bulamamasına şaşmamak lazım zaten...

Gariban o kadar kadınsız kalmış ki bir kadın nasıl etkilenir haberi yok, filmlerde ne gördüyse o kadar.

İnsan tiksintiden yaklaşamaz bu başarısız kız tavlama skeçleri gibi hallere...

Bundan böyle kıro diye tabir edilenlere kıyasım bu adam olacak.

Öyle şeyler yapmış ki oturduğum yerde geri gittim...

Ne kadar itici... :KK12:

Arkadasim uzak dur bu adamdan ciddi tehlikeli böyleleri.. Benim basima da gelmişti adam seviyorum deyip sürekli pesimdeydi. Hatta rol yap mutlu olayim derdi. Baktim olmuyor icip icip asigim olayina bagliyor ben de hattimi degiatirdim. Mailime binlerce mail yolladi, yeni hattimi ogrenmis gunde ikiyuz ucyuz msj arama vs vardi:-( sonra gitmis sikayete ki psikolojisi bozulmus diye dava acmaya kalkmis hatta babasinin da onun stresinden ağrıları olmus onun icin de maddi manevi tazminat davasi peşine dusmus hepsi takipsizlik kararina baglansa da o aylar feciydi. Arabanin ustune askim diye not yazmalar, apartman icinde guller ve hayir deyince her turlu hakaret ve ardindan ozur dilemeler... en sonunda bir yil yurt disinda kaldim tlf, ev adresi , is hepsini degistirdim. Hatta hotmail imi bile aylarca acamadim en son iptal oldu.. Bu durumu hafife alma kurtul bir an once.. Kolau gelsin:-(

bu ne ya daha 3 günlük kız için içip içip arayan adam yarın bir gün neler yapar
saplantılı tabii ki de hemen hattını falan değiştir ulaşamasın sana..

oylemi diyosunuz kizlar.. seviyorum de raziyim yalan oldugunu bilsemde bana yeter diyor..aslinda cok iyi biri. dert ortagi, arkadas olarak. ama ne bileyim ben ask sevgi anlaminda bisey hissedemedim napiyim yani.

Bu kadar iyi biri ise başlığınız neden "Sizce saplantilimi asikmi ??"

Size karşı hisleri olduğunu en başından beri söylemiş olan bir insanla ego tatmini için görüşmeyin. Şu an için size gösterdiği ilgi , alaka hoşunuza gitse de uzun vadede sadece sorun yaratacaktır.

Daha once konu acmistim arkadaslar. Yine o kisiyle ilgili. Bana yol gosterin... İsyerinde tanistigim arkadasimin bana karsi hisleri varmis en basindan beri. Ama bana belli etmedi hic bunu. Ben isten cikmaya yakin biraz biraz anladim ve son gunlerimde acildi. Neyse arkadas olarak devam ettik yine bi sure. Bulusuyorduk konusuyorduk falan. Sonra bu iyice baglandi.. Bana yalandan da olsa seviyorum de raziyim diyo. Kandir diyo. Ben seni hep seveyim.sen rol yap bile diyo yahu. Bikac gun once aradim bunu. X boyle olmuyo ben seni arkadas olarak seviyorum. Benimle vaktini oldurme yoluna bak dedim. Tamam filan dedi. Bikacgun ne o yazdi ne ben. Dunde icmis mesaj atiyo ozledim diye. Bugunde aradi sesinden belliydi yine icmis seni cok seviyorum benimle kal gitme diyo. Seni kimseye yar etmem rol yap o bile yeter yalan soyle seviyorum de yeter diyo. Sizce saplantilimi asik mi ??
evet saplantılı. sizin ona sert çıkmanız hatta beni artık rahatsız etme yoksa savcılığa veririm demenizin zamanı gelmişte geçiyor
çünkü seni kimseye yar etmem demek ,resmen tehdittir

oylemi diyosunuz kizlar.. seviyorum de raziyim yalan oldugunu bilsemde bana yeter diyor..aslinda cok iyi biri. dert ortagi, arkadas olarak. ama ne bileyim ben ask sevgi anlaminda bisey hissedemedim napiyim yani.
iyimi. sanırım iyi kavramlarımız farklı. adam normal değil konu sahibi huu. dertleşecek bir kız arkadaş bul kendine. bu kişiliktende uzak dur

Son düzenleme:
Tuuu kalibina tukureyim o adamin. O degil de disardan baskasi bakinca adam sanar. Harbiden ayni is yerinde calistigimiz insanlari dusunuyorum da, x bey, x hanim diye hitap ediyoruz, iclerinde nasil bikarakter sakli, bilmedigimiz ne igrenclikler yapiyorlar acaba diye dusundum bi an.

En korktugum erkek tipi, benim sevgim ikimize de yeter diyebilen erkeklerdir.. Cok bencilce..

Daha once konu acmistim arkadaslar. Yine o kisiyle ilgili. Bana yol gosterin... İsyerinde tanistigim arkadasimin bana karsi hisleri varmis en basindan beri. Ama bana belli etmedi hic bunu. Ben isten cikmaya yakin biraz biraz anladim ve son gunlerimde acildi. Neyse arkadas olarak devam ettik yine bi sure. Bulusuyorduk konusuyorduk falan. Sonra bu iyice baglandi.. Bana yalandan da olsa seviyorum de raziyim diyo. Kandir diyo. Ben seni hep seveyim.sen rol yap bile diyo yahu. Bikac gun once aradim bunu. X boyle olmuyo ben seni arkadas olarak seviyorum. Benimle vaktini oldurme yoluna bak dedim. Tamam filan dedi. Bikacgun ne o yazdi ne ben. Dunde icmis mesaj atiyo ozledim diye. Bugunde aradi sesinden belliydi yine icmis seni cok seviyorum benimle kal gitme diyo. Seni kimseye yar etmem rol yap o bile yeter yalan soyle seviyorum de yeter diyo. Sizce saplantilimi asik mi ??

PİSİ PİSİ PİSKOPAT

uğraşma canım böyleleriyle

ne demek rol yap
sonra rol yap gel bir öp
rol yap gel yanımda yat

aşkın rolü mü olurmuş YA HU

Tek istisna benim herhalde aranızda. 14 yaşımda liseye başladığımda böyle birini tanıdım, sayısız kez reddetmeme kavga çıkarmama rağmen seviyorum diye peşimde dolaşan, bir kaç kez insanları umursamadan aşkını bağıra çağıra duyuran,evimin yakınlarında aynı sınıftaki arkadaşlarına gelip kalan,her seferinde karşıma çıkan, beni deli eden sinir hastası eden kişi. Öğretmenler gelip " Benim oğlumu niye reddediyorsun,seni seviyor" derdi, arkadaşlarım hatta annem babam şans ver,düzgün çocuk derdi,herkesle kavgalıydım düşünün.Bu böyle 3 yıl sürdü. Sonuç, o kişi şuan uğrunda öleceğim eşim ve kızımın babası:KK48: 3 yıl nefret,kaçma kovalama durumu,6 yıl flört ve 3buçuk yıllık evlilik,Allah daim etsin :KK68:

numara yap yalan söyle derken "ben kendimden çok eminim benim sevgime karşı koyamayacaksın " diyor, gerçekten böyle seven birine karşı koymak zor.kolay gelsin

Back
X