• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce saplantilimi asikmi ??

pira

vosvos.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
168
17
33
Daha once konu acmistim arkadaslar. Yine o kisiyle ilgili. Bana yol gosterin... İsyerinde tanistigim arkadasimin bana karsi hisleri varmis en basindan beri. Ama bana belli etmedi hic bunu. Ben isten cikmaya yakin biraz biraz anladim ve son gunlerimde acildi. Neyse arkadas olarak devam ettik yine bi sure. Bulusuyorduk konusuyorduk falan. Sonra bu iyice baglandi.. Bana yalandan da olsa seviyorum de raziyim diyo. Kandir diyo. Ben seni hep seveyim.sen rol yap bile diyo yahu. Bikac gun once aradim bunu. X boyle olmuyo ben seni arkadas olarak seviyorum. Benimle vaktini oldurme yoluna bak dedim. Tamam filan dedi. Bikacgun ne o yazdi ne ben. Dunde icmis mesaj atiyo ozledim diye. Bugunde aradi sesinden belliydi yine icmis seni cok seviyorum benimle kal gitme diyo. Seni kimseye yar etmem rol yap o bile yeter yalan soyle seviyorum de yeter diyo. Sizce saplantilimi asik mi ??

Alkolün etkisiyle söylediklerini anlarım da ayık kafayla dediklerine ne demeli ? Neyin kafasını yaşıyo bilemedim ama çok sağlıklı bi kafa yaşamadığı kesin.İlerde başına bela olur gibi geliyor bana en kısa zamanda ilişkini tamamen kesmeni öneririm sonra başı yanan sen olursun.

oylemi diyosunuz kizlar.. seviyorum de raziyim yalan oldugunu bilsemde bana yeter diyor..aslinda cok iyi biri. dert ortagi, arkadas olarak. ama ne bileyim ben ask sevgi anlaminda bisey hissedemedim napiyim yani.

Buyur burdan yak , Rol yapta ne demek yahu? Resmen sapik bu adam!
Bence kesinlikle iletisimini kes ne bicim insan bu..
Telefonlarina cevap verme , gordugunde konusma her taraftan engelle.

Daha once konu acmistim arkadaslar. Yine o kisiyle ilgili. Bana yol gosterin... İsyerinde tanistigim arkadasimin bana karsi hisleri varmis en basindan beri. Ama bana belli etmedi hic bunu. Ben isten cikmaya yakin biraz biraz anladim ve son gunlerimde acildi. Neyse arkadas olarak devam ettik yine bi sure. Bulusuyorduk konusuyorduk falan. Sonra bu iyice baglandi.. Bana yalandan da olsa seviyorum de raziyim diyo. Kandir diyo. Ben seni hep seveyim.sen rol yap bile diyo yahu. Bikac gun once aradim bunu. X boyle olmuyo ben seni arkadas olarak seviyorum. Benimle vaktini oldurme yoluna bak dedim. Tamam filan dedi. Bikacgun ne o yazdi ne ben. Dunde icmis mesaj atiyo ozledim diye. Bugunde aradi sesinden belliydi yine icmis seni cok seviyorum benimle kal gitme diyo. Seni kimseye yar etmem rol yap o bile yeter yalan soyle seviyorum de yeter diyo. Sizce saplantilimi asik mi ??

daha doğru düzgün sevgili bile olmamışken içip içip yar etmemler başlamışsa kaçma vaktiniz çoktan gelmiş de geçiyor gibi..
zaten siz sevmiyorsunuz aşık mı diye merak etmeden saplantılı olduğunu kabullenip uzak durun..

Benim esimde evlenmeden once sen sevme benim sevgim ikimizede yeter derdi hep ama bende onu sevdim :)

Kesinlikle uzak dur manyağa benziyo zaten allah korusunnnn

birde bununla ben isten ciktiktan sonra uc dort kez bulustuk. Yolda seviyorum ulaaan diye nasil bagriyo millet bize bakti :/ hic sevmem oyle seyi. telefonda sarhosken de ya benimsin ya topragin diyo. bir kotu kpnusuyo benle sen hic.sevmedin dimi lan. sevmiceksin dimi demeler... faceden niye sildin senin ecdadini ..... diyodu sonra lafi cevjrdi seni seviyorumlara basladi

oylemi diyosunuz kizlar.. seviyorum de raziyim yalan oldugunu bilsemde bana yeter diyor..aslinda cok iyi biri. dert ortagi, arkadas olarak. ama ne bileyim ben ask sevgi anlaminda bisey hissedemedim napiyim yani.

Adam manyak degil iste, asik olmus ne yapsin. Iletisimi kesin, umit vermeyin.

belki sen onu sevdiğin zaman onun senden gönlü geçecek.ulaşılmaz herzaman ilgi çeker.
ama ben sevdiğine de inanmıyorum açıkçası.seven insan çabalar saygı sınırını aşmadan.
böyle beylik laflarla sevgi ispatlanmaz.

Ne itici biri. Insanin bunu sevesi bile gelmez.:110:Sevmeyen biri seviyo diye rol yapsa nolur yapmasa nolur sevmiyor sonucta.. Adam kafayi seninle bozmus. Sevgili olmayi birak arkadas bile kalma... Allah korusun basina bela alma durduk yere o_O

birde bununla ben isten ciktiktan sonra uc dort kez bulustuk. Yolda seviyorum ulaaan diye nasil bagriyo millet bize bakti :/ hic sevmem oyle seyi. telefonda sarhosken de ya benimsin ya topragin diyo. bir kotu kpnusuyo benle sen hic.sevmedin dimi lan. sevmiceksin dimi demeler... faceden niye sildin senin ecdadini ..... diyodu sonra lafi cevjrdi seni seviyorumlara basladi
VUR TEKMEYİ GİTSİNN.....
telefon hattını degıstır....

fazla arabesk yaaa ..
evlat olsa sevilmez:63:

Back
X