Sizce sevgilim bana aşık mı?

Test yapmam lazım böyle bilemeyiz ki, üstüne idrar yap da gönder bakak

Kurtarmazmı diyosun 🤣
Sevgilisinin kendisine asık oldugunu dusunse veya hissetse boyle bır konu acmaz.

Bunları bilerek yazmıs kı, herkes ne guzel cumleler kuruyor sana asık tabiki de desinler.

Kendince ıcı rahatlasın konu sahıbının de.
Saka yaptık ama♥️ ozunde kendısı emın cocugun ona asık olmadıgına.

Gerçekten 27 yaşında mısın? Biraz ergen sorusu olmuş bu. Sen yaşarken anlayamadıysan 1 paragraf yazıyla biz nasıl çözelim? Yalnız gösterdiği ilgiye de seni kalbinden vurduğunu söylediğin süslü kelimelere de çok bel bağlama. Bana aile olduğumuzu söyleyen eski erkek arkadaşım beni farklı kadınlarla aldatmıştı :KK53:
Geniş bir aileymişsiniz işte :D

Yok artık sevgiliniz size aşık mi? Sevgilinin aşık olduğu nerede görülmüş. 😳

Arkadaşlar sevgilim her görüştüğümüzde bana ilgili davranır her gün muhakkak iki kez konuşuruz. Annesi ve iş arkadaşları beni biliyor. Bana hep ilgili davranıyor. Ama öyle süslü kelimeler pek kullanmaz. Mesela dün bisiklete binecektik, ama aşkım sadece bu bisikletlere aileler binebiliyormuş dediğimde ne var bizde aileyiz dedi. Bir gün de her şey tamam ama bir sen eksiksin demişti. Durup durup böyle yüreğimden vuruyor sizce bu adam bana aşık mı?
Yani iki kelimesiyle havalara uçuyorsunuz, onu da kırk yılda bir anca söylüyor. Belki mizacı böyledir. Aşık olup olmadığını siz anlayabilirsiniz sadece.

Back
X