Sizce sevgilim benden sıkıldı mı yoksa klasik erkek odunlaşması mı :/

mabel01

Guru
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
539
129
323
10 aylık bi ilişkim var sevgilim 8.aya kadar cok ilgili her dk mesajlasan daha cok kıskanan daha cok karısan bırıydı ama bu 2 aydır küsünce adım atmamaya benimle az mesajlasmak istemeye basladı nedenıde cok konusunca cok kavga ettıgımızı soyledi bunu onunla da konustum baska biri var falan diye aslında ondan suphelenmiyorumda sevgisi azaldıgını dusundum onada karsı cıktı her gecen gun daha cok sevıyorum dedı ama ilgisi eskisi gibi degil bu bi gercek. acaba her erkek mi böyle ilişkinin bi evresınden sonra oduna baglıyo?

vazgeç,lmez olduğunu hissettirdiysen çok üzerine düşüp sevgiye boğduysan olur böyle şeyler.azıcık kendini geri çekersen düzelir.

Davranislari tavirlari (daha az arayip sormamasindan haric) aynimi? Sevgisini hissettirebiliyor mu? Belki gercektende daha az kavga edin diyedir.

vazgeç,lmez olduğunu hissettirdiysen çok üzerine düşüp sevgiye boğduysan olur böyle şeyler.azıcık kendini geri çekersen düzelir.
evet sanki rolleri degiştik ben ona eskısınden cok ilgi gostermeye basladım. mesela bana karıstıgı seylere sımdı ben ona karısınca hemen rahatsız oluyo bende sana karısmıyorum dıyo.

Davranislari tavirlari (daha az arayip sormamasindan haric) aynimi? Sevgisini hissettirebiliyor mu? Belki gercektende daha az kavga edin diyedir.
yan yanayken hiçbi sorun yok gayet vıcık vıcıgız el ele göz göze cok didisiriz ona ragmen. ama eve gelince o sıcaklık olmuyo haliyle kafamda kuruyorum acaba sevmıyo mu dıye

Benimki de 8. Aydan sonra öyle oldu. Sordugumda bi sorun yok diyor seni sevmesem neden senle olayım diyor. Olay bence odunlasma. İlk zamanki heyecanlar bitince bunlar oduna bağlıyor sanırım. Ya da bu beni seviyor cepte nasılsa diyorlar.

Benim 6yıllık bi ilişkim var her sene bi taraf bu tavırlara girdi çok ilginçtir ki bu dengeler hep değişir böyle sakın panik yapma :) belkide olgunlaşmıştır böyle düşün biz kızlar duygusal düşünüyoruz mesajlaşmayınca ilgilenmynce kıskanmayınca bozuluyoruz ama bunlat gerçekten problem doğuran şeyler aslında. Üstüne düşne ama elinden kayıp gitmesine de izin verme sende asilliğini ve olgunluğunu koru bence , bi de biraz hayatında ondan önemli şeylerin olduğnu ona hissettirsen mi kendine zaman mı ayırsan onun gözüne soka soka belki faydası olur erkekler tüm hayatımzın onlar olduğnu görünce ilginç bi şekilde geri adım atıyor

Canım benim bundan 4 sene önce benim sevgilimde aynı şeyi söyledi. Aynı tereddütleri ben de yaşadım. Veeeee bunu söyledikten yaklaşık 2 sene sonra hayat arkadaşım oldu. Yani demem o ki erkekler gariptir. Bence kurcalama durumu kabullen. Ve mutlu olmaya bak :)

Evet çok haklısın uzun zamandır onsuz dışarı çıkmıyorum arkadaşlarimla çıkmıyorum. Yazmayınca trip atıyorum kendinı vazgeçilmez hissetti.

Zaten evlenince hiç sorun olmaz mesaj falan dibinde ne güzel :) ama bize çok var ne kadar dayanabilirim bilmiyorum :/

Kiskanan ve karışan erkek iyi yani,sizin nezdinizde?
Karışmayınca odun oluyor:))
Bilemiyorum , çok farkli düşünüyoz.
Klasik erkek odunlaşmasina katilmiyorum bence ilişki biraz ilerledikten sonra karşidaki size güvendikce üstünüze çok varmamaya başlamis olabilir. Yani eskiden 'mehmet de var gitme' diyorsa zaman içinde mehmeti taniyip arkadasiniz oldugunu gorduyse ses çikarmiyor olabilir.
Ama hanimlar kiskanmak kiskanilmak kisitlanmak...
Bunlar iğrenç hisler değil mi? İnsanlar nasil kiskanilmak istiyor gerçekten aklim almiyor.
Siz arkadaşlarinizla kizli erkekli içkili mekanda eğlendikten sonra mekana gelip milletle tokalaşip sarhoş sizi evinize güvenle götüren ve bu durumdan gocunmayan erkekler de var . Vallahi var,kendimden biliyorum :)
Maçoluğa prim vermeyin,üzülen yine siz oluyorsunuz..

Siz yanlış anlamissiniz mesele sadece kıskanmak değil eskisi gibi ilgiLenmemesi yazmaması aramamasi. Benim onu kıskandığım konularda artık birden bire şikayet eder olması önceden normal karşılıyor du şimdi şikayet etmesi. Yani erkek odunlqsmasi mi derken acaba her erkek mi böyle belli bi zamandan sonra değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…