Sizce sevgilimin arkadasima ilgisi mi var ?

Bazi erkekler boyle cnm. İclerinde bir kotuluk olmadan lafin nereye gitceginu bilmeden konusuyor.
Bu anlattiklarina gore ben birsey sezmedim. Ama sen yinede temkinli ol. Birdaha boyle laubali konustugunuzu gormek istemiyorum de her ikisinede...
Gerisini onlar dusunsun.

Bence yoktur canim. İnsan bazen sirf konusmak icin konusuyor. Takilma...

Ya arkadasima beni sorunca arkadasim ona demis ki " arkadasimi kizdirmis olabilir misin :)" demis sevgilim da " yok ya cok mutlu ayrildi yanimdan bu arada sen nasilsin" demis.
Ordan muhabbet devam etmis ama sinir oldum pamuk seker fln yok koca kizsin fln unutmamasina sasirdim ve her defa bana ulasamayinca ona yazmasina uyuz oldum. İkisine de dedim ama arkadasimin sucu yok.
Sevgilime kizdim sinir ettin beni niye soruosun dedim.

bence kuruntu yapıosun ben eşimle çıkarken ayrı şehirlerdeydik geliodu yanıma en yakın arkadaşımın ablasında kalıodu kadın dul 2çocuğu var bide arkadaşım hiç içime kuşku düşmedi halada gül gibi geçinip gidioruz olur mu öle saçmalık heee sen sevgiline ya da arkadaşına güvenemiosan bilemem

soruyu yalnıs sormussun .....

arkadasımın sevgılıme karsı ılgısı mı var olacaktı bence....

ıcıne kurtu dusuren arkadasın " aıle facıası olmasın sonra " ne alakasız bır cumlee....

bu kız senı kıskanıyor olabılır en basıtı bu sevgılınden hoslanma durumuna bısey dıyemem ama senı cekemedıgı aşikar

Son düzenleme:
ben olsam bende hoşlanmazdım.
şuan ıkısındende hoşlanmadım mesela...
bendede var sanırım kıskançlık.

kız arkadaşının dış görüntüsü nasıl canım? yani güzellik görecelidir tabi ama yine de birçok kişinin bakış açısını düşünürsek güzel hoş sayılabilecek bir kız mı?

eğer öyleyse erkeklerde genelde hoş buldukları kızlara bir yazma eğilimi oluyor.:18:

bana da sen nasılsın falan demesi gereksiz geldi. ama bazı ınsanlar da nasıl davranmaları gerektiğini bilmiyorlar.

belki soğuk olmıyım diye öyle şeyler yazdı ama ben de hoşlanmazdım. bir de senin arkadaşın bile başka şeyler düşünmüş demek ki öyle aile faciası falan çıkmasın dediğine göre.

bu devirde kimseye güven olmaz arkadaşa da sevgiliye de.

dikkat etmek lazım

ben burada arkadaşında gördüm hatayı canım. o neymiş öyle "aile faciası çıkmasın" falan, bilerek göstermiş gibi. içinde art niyet sezdim, çok masumca yapılmış bir şey değil yani. demek ki böyle bi şey düşünmüş, hmm acaba bana mı asılıyor diye düşünmüş ki bu da hiç normal değil. hani içinden acaba bana mı asılıyor diye geçirsen bile bunu hemen gidip arkadaşına söylemezsin ya, ayıptır, önce bi emin olursun. normal olan davranış şudur; fazla samimi olmadan naber iyidir falan diye karşı tarafı geçiştirirsin, bi daha da sormaz öyle bi şey. sevgilin burada iyi niyetli taraf bence.

Son düzenleme:
Eşimle arkadaşlarımdan biri böyle konuşsa hiç de kıskanmam.

Elbette benim arkadaşlarım o tarz cümleler de kurmaz.

Yani o cümle olmasa ne var bunda derdim ama bence sen değil ama arkadaşın sevgilini baya yanlış anlamış.

bence sevgilinize güvenmemekle hata ediyorsunuz , siz ekle dediğiniz için arkadaşınızı eklemiş ayrıca size ulaşmak amacıyla ona sizi soruyor bu konuda sevgiliniz yerine sizin aklınıza böyle şeyler soktuğu için ona kızmanız gerekiyor

Zaten ona "oyledeguzeli kizdirmis olabilir misin? :)" demis sevgilim de ordan nasilsin diye devam etmis.
Ben pamuk seker olayini unutmamasina sinir oldum.
Kiza niye kizayim ben kiz kendi mi atti mesaji.

Erkek arkadaşının yaptığından çok, arkadaşının söylediği sözde abestlik var. Ortalığı karıştırmaya çalışırcasına ortaya çok yersiz bir söz atmış.

anormallik sevgilinden çok on yıllık dostum dediğin kızda. :) bence sevgilinin değil, kız arkadaşının ilgisi var veya ilgi hoşuna gitmiş ya da yanlış anlamış. erkek arkadaşında bir durum yok bence. siz çok samimisiniz diye samimi konuşabilir. ayıp veya sapıkça bişey dememiş alt tarafı iki laf atmış. kız arkadaşın fesat, kötü niyetli. bence onunla ilişkini sorgula. aile faciası çıkmasın lafı çok ters bir laf, insan on yıllık dostuna böyle bir laf deyip bunu ima etmez.

Arkadasimda bende kapaliyiz kendi halinde saf denecek turdeniz. Oyle asiri guzel basdondurecek bi kiz degil hatta bizim kursta ben guzel olarak yc kisiden biri gosterildim arkadaslar tarafindan ama, arkadasimda cirkin degil. Hic hoslanmadim dedim sevgilime arkadasima da sana oyle yazmasi gerekdiz bos konusmus dedim.
Ayrica olay guzellik mi ya benim guzelligim icin benleyse gitsin istemem.

Zaten ona "oyledeguzeli kizdirmis olabilir misin? :)" demis sevgilim de ordan nasilsin diye devam etmis.
Ben pamuk seker olayini unutmamasina sinir oldum.
Kiza niye kizayim ben kiz kendi mi atti mesaji.

argoca bı tabır vardır...

babama guvendım annemı ......

o yuzden kımseye guvenmeyeceksın arkadasına kız demıyorum ama sorunun cevabı onda gızlı ...

ben bu zamana kdr hıcbır kız arkadasım bu tarz bırsey sordugunda """" aıle facıası olmasın """" demedımm dememde....

ortada bır durum yoksa bıle o kız ıcıne kurdu dusurmus ve oyle lakayıksız bır sekılde aıle facıası fılan demesı ne demek oluyor arkadasss ....

dogru duzgun bır dost olsaydı boyle bır durum varsa bıle sevgılın sarkıntı oluyorsa bıle ortbas eder taaaaki bu sarkıntı durumu cıdden erkek tarafından ılgıye donusup ona acılana kdr ortbas edılır ....

son nokta ıtıraf edıldıysee orda erkege hakettıgı cevap verılır
sonra kıza gelınır boyle boyle oldu denılır anlatılır ....

yasın kac senın ?

kk dan anladığım kadarıyla böyle durumlarda güzellik en son planda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…