- Konu Sahibi Oyledeguzel
Sizce sevgilimin ilgisi mi var arkadasima?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence yoktur canim. İnsan bazen sirf konusmak icin konusuyor. Takilma...
Bence yoktur canim. İnsan bazen sirf konusmak icin konusuyor. Takilma...
Bazi erkekler boyle cnm. İclerinde bir kotuluk olmadan lafin nereye gitceginu bilmeden konusuyor.
Bu anlattiklarina gore ben birsey sezmedim. Ama sen yinede temkinli ol. Birdaha boyle laubali konustugunuzu gormek istemiyorum de her ikisinede...
Gerisini onlar dusunsun.
bence kuruntu yapıosun ben eşimle çıkarken ayrı şehirlerdeydik geliodu yanıma en yakın arkadaşımın ablasında kalıodu kadın dul 2çocuğu var bide arkadaşım hiç içime kuşku düşmedi halada gül gibi geçinip gidioruz olur mu öle saçmalık heee sen sevgiline ya da arkadaşına güvenemiosan bilemem[/QUOTE
Ya ben her bana ulasamadiginda ona mesaj atmasina benim ogun egitimimi unutup arkadasimin pamuk seker yemesini unutmamasina uyuz oldum![]()
soruyu yalnıs sormussun .....
arkadasımın sevgılıme karsı ılgısı mı var olacaktı bence....
ıcıne kurtu dusuren arkadasın " aıle facıası olmasın sonra " ne alakasız bır cumlee....
bu kız senı kıskanıyor olabılır en basıtı bu sevgılınden hoslanma durumuna bısey dıyemem ama senı cekemedıgı aşikar
ben olsam bende hoşlanmazdım.
şuan ıkısındende hoşlanmadım mesela...
bendede var sanırım kıskançlık.
kız arkadaşının dış görüntüsü nasıl canım? yani güzellik görecelidir tabi ama yine de birçok kişinin bakış açısını düşünürsek güzel hoş sayılabilecek bir kız mı?
eğer öyleyse erkeklerde genelde hoş buldukları kızlara bir yazma eğilimi oluyor.:18:
bana da sen nasılsın falan demesi gereksiz geldi. ama bazı ınsanlar da nasıl davranmaları gerektiğini bilmiyorlar.
belki soğuk olmıyım diye öyle şeyler yazdı ama ben de hoşlanmazdım. bir de senin arkadaşın bile başka şeyler düşünmüş demek ki öyle aile faciası falan çıkmasın dediğine göre.
bu devirde kimseye güven olmaz arkadaşa da sevgiliye de.
dikkat etmek lazım![]()
Zaten ona "oyledeguzeli kizdirmis olabilir misin? :)" demis sevgilim de ordan nasilsin diye devam etmis.
Ben pamuk seker olayini unutmamasina sinir oldum.
Kiza niye kizayim ben kiz kendi mi atti mesaji.