Sizce sevgilimin arkadasima ilgisi mi var ?

Yaa arkadasim bana gostermedi sevgilim anlatti dedi ki " arkadasina mesaj attim oyledeguzel cok mutlu ayrikdi bugun ulasamadim" dedim dedi. Arkadasimda kuzdirdin mi :) yazmis. Kizin sucu yok ki pamuk seker yemisin diyen bizimle gelmedin diyen sevgilim ben muhabbeti ztn biliodum sordum ztn de devamindaki seker ve gelmedin muhabbetine uyuz oldum. Kiz oyle dusunmusse bile hakli diil mi?

Siz arkadaşınızla çok samimisiniz diye o da aynı ortamı sağlamaya çalışıyordur belki. Hani senin en samimi dostunu sevmesi senin hoşuna gitmeli. Ama güvenle alakalı bir şey tabi. Sevgiline güveniyorsan sorun olmaz. Diğer arkadaşların dediği gibi arkadaşının "aile faciası çıkmasın sonra" deyip seni kışkırtmaya çalışması çok yanlış. Kaldı ki erkek arkadaşın aşikar bir şekilde kıza sulanmamış. Sadece samimi bir ortam yaratmaya çalışmış diye düşünüyorum. Tam tersi bir durum dahi olmuş olsa kızın yazışmaları size göstermesi çok saçma. Üstelik dediğim gibi kışkırtarak göstermesi dahada saçma.

Arkadasimla konustum dedim ki " onun senle boyle konusmasi hic hosuma gitmedi" dedim.
Arkadasimda "sacmalama o oyle bi cocuk mu oturduk konustuk muhabvet ettik tanisigiz diye muhabbet etti" dedi.
E o zmn niye aile faciasi olmasin diyosun ya :S
Sevgilime kizdim ben yok pamuk seker yemissin, yok bizimle gelmedin falan

Tamam da kiza pamuk seker yemissin diyen bizle niye gelmedin diyen sevgilim. Kiz dememis ki. Ayrica benim egitimimi unutup kizin pamuk sekerini nsl unutmaz ?

Sadece kızın "aile faciası çıkmasın sonra" demesi hoş olmamış, farklı şeyler düşünmüş demek ki.
Benimki de ulaşamadığında ya da dertleşmek için yazar en yakın arkadaşıma. Arar doğum gününü kutlar falan, fena sayılmaz araları. Yakın arkadaşım da "seninki çok sevimli eşşek sıpası" falan der, hiç de aklıma bir şey gelmedi bugüne kadar

Erkek arkadaşınız cıvık,kız arkadaşınız küstah. Ne alaka yani pamuk şeker muhabbeti ? Bunlar yakında işi pişirirler,sizi de aradan çıkarmaları yakındır.

yok canım demek istediğimi yanlış anlamışsın.

ben demek istedim ki; erkekler güzel hoş bakımlı bir kız gördüklerinde öyle hoşlanmasalar da onunla sevgili olmak gibi fikirleri olmasa bile bir kur yapma havasına girerler.

hani espri yapıyım gülsün falan tarzı şeyler.

ben de hani arkadaşın güzel bakımlı bir kızsa belki öyle bir şey vardır dedim. ki bu dediğim davranış tarzı da hoş değil ama çok böyle erkek var.

yoksa olay güzelliktir sadece güzellik için sevgili olunur tarzı bir şey demedim ki öyle bir şey yok zaten.

bir arkadaşın konusu vardı burda yazıyı görünce o aklıma geldi kardeşi gibi gördüğü arkadaşıyla sevgilisi onu kandırmışlardı kız şüphelenip araştırıp bulmuştu aralarındaki münasebeti dikkat et bence zor durumda kalma

bencede sevgilinin kızi arkadaşına ilgisi yok sadece birazcık çok hafif çizgiyi aşmış konuşmada:) arkadaşının öyle demesinin nedenide kadınların bu tarz konularda hassas olup anlam aradığını bildiğindendir bence çok takılma sorun yok

Erkek arkadaşının yaptığından çok, arkadaşının söylediği sözde abestlik var. Ortalığı karıştırmaya çalışırcasına ortaya çok yersiz bir söz atmış.

Ya tmm soz yersiz ama kiz hakli pamuk seker yemissin diyen, bizimle niye gelmedin diyen sevgilim kiz da cekinmistir tabi ki. Kizin gozu olsa her bulusmamiza davet ettigimde gelirdi veya konusmayi uzatirdi. Kiz gayet kisa kesmis.

Erkek arkadaşının yaptığından çok, arkadaşının söylediği sözde abestlik var. Ortalığı karıştırmaya çalışırcasına ortaya çok yersiz bir söz atmış.

Tamam bu kisimda okey ama, kiza samimi yaZan sevgilim bende arkadasima "sevgilim sana ne yazdi :) " deyince kiz konusmayi gosterdi. Yanlis anlamissa bile hakli diil mi kiz ?

Sevgilim zaten bana "ne dıcem ben ona sırınlık olsun dıe senin en yakin arkadasin diye samimiyet derdim diil sen seviyosun diye soledım snn arkadsnya" dedi.
Ama, benim ogun egitimim oldugunu unutup arkadasimin pamuk sekerini nsl unutmaz?
Uyuz oldum cidden hem arkadasima hem ona ikisine de rahatsizligimi belirttim ekle dedimse git kanka mi olun dedim ben sanki!

bence erkek arkadaşın daha dürüst ve samimi geldi bana.Kız arkadaşın o lafla bariz ima yapmış.
Erkek arkadasim zaten cvp verdigini soyledi ama bu sekilde konustuklarini soylemedi hatta ben beni kandirio sanip arkadasima sordum ne yazdi die yazmadigini sanarak o ise "aile faciasi olmasin" diyince bi tepem atti sonra yok pamuk seker yemissin, yok niye gelmedin falan gorunce nasil kan beynime sicradi anlatamam.

Ya bnm sevgilimde kizi seviyordu hatta arkadasim olsa yaparim diyodu falan. Ama bu sekilde konusmasi sinirimi bozdu ogun egitimim oldugunu unutup kizin pamuk sekerini kac gunluk mevzuyu unutmamasi yetti yani.
Sevdigini biliyordum arkadasimi ama simdi bu kiymeti sirgular oldum.
Sevgilimde " o ne bicim bi laf ben ne demisim ona huc aklida mi yok oyle bi adammiyim neyle suclaniyorum ben" dedi. Diger yandan niye bana her ulasamadiginda kalkip ona yazio ki is yerimi arasin

Erkek arkadaşınız cıvık,kız arkadaşınız küstah. Ne alaka yani pamuk şeker muhabbeti ? Bunlar yakında işi pişirirler,sizi de aradan çıkarmaları yakındır.

Ya cok rahatsiz oldum hangisine kizacagimi sasirdim

Sevgilim arkadaşının pamuk şeker yediğini söylese ben de unutmam çünkü komik bir olay Alışılmışın dışında yani akılda kalır. Ama 1 senedir her gün "çıktım,şuna bindim, minibüsten indim, yürüyorum, tramvaya bindim" gibi mesajlar atmasına rağmen sırasını hala bilmem. Geçen gün "otobüse bindim dedi, sen otobüsle mi gidiyordun?" dedim yani o derece

Yok verdim ayari ben zaten ikisine de ama, kan sicradi beynime. Sevgilim diyo " o ne bicim laf akli yok mu beni nsl yanlis anlar" arkadasim diyo "sacmalama oyle bi cocuk diil " kuzin gozu olsa davet ettihimde gelirdi hep gelmedi hic burda sevgilimde hata o nsl muhabbet? Samimi olmk istiosan kardesim de daha agir konus bu ne lakaytlik !!

Pamuk seker de espri aslinda o sekeri ben yedim sevgilimle kardesime arkadasim birlikte yedik dedi. Yardim yataklik yapti kiz bana aslinda sevgilim bunu biliyodu kendince esprili yaklasmis ama niye bizimle gelmedin fln dio
Ddigim gibi arkadasimi severdi bilirdim bunu ama simdi bunun bir ilgi oldugunu dusunmeden edemiyorum.
Ben mi abartiyorum bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…