- Konu Sahibi Oyledeguzel
-
ben burada arkadaşında gördüm hatayı canım. o neymiş öyle "aile faciası çıkmasın" falan, bilerek göstermiş gibi. içinde art niyet sezdim, çok masumca yapılmış bir şey değil yani. demek ki böyle bi şey düşünmüş, hmm acaba bana mı asılıyor diye düşünmüş ki bu da hiç normal değil. hani içinden acaba bana mı asılıyor diye geçirsen bile bunu hemen gidip arkadaşına söylemezsin ya, ayıptır, önce bi emin olursun. normal olan davranış şudur; fazla samimi olmadan naber iyidir falan diye karşı tarafı geçiştirirsin, bi daha da sormaz öyle bi şey. sevgilin burada iyi niyetli taraf bence.
Sevgilim kiz arkadasim ile tanismis bir kac kere de bir yerlere gitmistik beraber.
Daha sonrasinda sevgilim yine bir kac sefer bana ulasamadiginda kiz arkadasima sormus faceden falan.
Sonra ben " arkadasimi ekle istersen" dedim bir kere daha beni sorunca eklemis beni sormus ve "sen nasilsin" demis.
O da "iyiyim" demis.
Sonra sevgilim "gecen bizimle gelmedin bir de pamuk seker yemissin koca kiz ayip hic yakisiyor mu :) " Demis.
Ben arkadasima sordum konusmayi gosterirken bana "aile faciasi cikmasin sonra" dedi. Cok sinir oldum.
Okudum konusmayi daha sinir oldum mesaj attim sevgilime "arkadasimla muhabbet hayirdir?" Dedim.
Aradi aksam
"Ya sacmalama ben snn arkadasin diye tanisigiz diye oyle samimi konustum" dedi. Bende kiz "aile faciasi cikmasin diye basladi lafa sinirim tepeme cikti" dedim.
" ben daha sinir oldum neyle suclaniyorum ben alti ustu halini hattini sordum takildim ona" dedi. "Bir daha ne sorarim ne yazarim siliyorum arkadasini" dedi bende
" silme ben konuscam onunla sende bir daha yazma ona" dedim.
"Sen zor durumda kalma die silmiyorum ama cok sinir oldum" dedi.
Simdi ben ne dusunmeliyim ilk defa boyle bir olay yasadim ki arkadasim benim 10 yillik dostumdur. Sok oldum "aile faciasi cikmasin sonra" deyince ki demesinde art niyet yoktu bence.
Sizce sevgilimin ilgisi mi var arkadasima?
Eşimle arkadaşlarımdan biri böyle konuşsa hiç de kıskanmam.
Elbette benim arkadaşlarım o tarz cümleler de kurmaz.
Yani o cümle olmasa ne var bunda derdim ama bence sen değil ama arkadaşın sevgilini baya yanlış anlamış.
Eşimle arkadaşlarımdan biri böyle konuşsa hiç de kıskanmam.
Elbette benim arkadaşlarım o tarz cümleler de kurmaz.
Yani o cümle olmasa ne var bunda derdim ama bence sen değil ama arkadaşın sevgilini baya yanlış anlamış.
bence sevgilinize güvenmemekle hata ediyorsunuz , siz ekle dediğiniz için arkadaşınızı eklemiş ayrıca size ulaşmak amacıyla ona sizi soruyor bu konuda sevgiliniz yerine sizin aklınıza böyle şeyler soktuğu için ona kızmanız gerekiyor
Arkadasimda bende kapaliyiz kendi halinde saf denecek turdeniz. Oyle asiri guzel basdondurecek bi kiz degil hatta bizim kursta ben guzel olarak yc kisiden biri gosterildim arkadaslar tarafindan ama, arkadasimda cirkin degil. Hic hoslanmadim dedim sevgilime arkadasima da sana oyle yazmasi gerekdiz bos konusmus dedim.
Ayrica olay guzellik mi ya benim guzelligim icin benleyse gitsin istemem.
Erkek arkadaşının yaptığından çok, arkadaşının söylediği sözde abestlik var. Ortalığı karıştırmaya çalışırcasına ortaya çok yersiz bir söz atmış.
Erkek arkadaşının yaptığından çok, arkadaşının söylediği sözde abestlik var. Ortalığı karıştırmaya çalışırcasına ortaya çok yersiz bir söz atmış.
anormallik sevgilinden çok on yıllık dostum dediğin kızda. :) bence sevgilinin değil, kız arkadaşının ilgisi var veya ilgi hoşuna gitmiş ya da yanlış anlamış. erkek arkadaşında bir durum yok bence. siz çok samimisiniz diye samimi konuşabilir. ayıp veya sapıkça bişey dememiş alt tarafı iki laf atmış. kız arkadaşın fesat, kötü niyetli. bence onunla ilişkini sorgula. aile faciası çıkmasın lafı çok ters bir laf, insan on yıllık dostuna böyle bir laf deyip bunu ima etmez.
Sevgilim zaten bana "ne dıcem ben ona sırınlık olsun dıe senin en yakin arkadasin diye samimiyet derdim diil sen seviyosun diye soledım snn arkadsnya" dedi.Siz arkadaşınızla çok samimisiniz diye o da aynı ortamı sağlamaya çalışıyordur belki. Hani senin en samimi dostunu sevmesi senin hoşuna gitmeli. Ama güvenle alakalı bir şey tabi. Sevgiline güveniyorsan sorun olmaz. Diğer arkadaşların dediği gibi arkadaşının "aile faciası çıkmasın sonra" deyip seni kışkırtmaya çalışması çok yanlış. Kaldı ki erkek arkadaşın aşikar bir şekilde kıza sulanmamış. Sadece samimi bir ortam yaratmaya çalışmış diye düşünüyorum. Tam tersi bir durum dahi olmuş olsa kızın yazışmaları size göstermesi çok saçma. Üstelik dediğim gibi kışkırtarak göstermesi dahada saçma.
Siz arkadaşınızla çok samimisiniz diye o da aynı ortamı sağlamaya çalışıyordur belki. Hani senin en samimi dostunu sevmesi senin hoşuna gitmeli. Ama güvenle alakalı bir şey tabi. Sevgiline güveniyorsan sorun olmaz. Diğer arkadaşların dediği gibi arkadaşının "aile faciası çıkmasın sonra" deyip seni kışkırtmaya çalışması çok yanlış. Kaldı ki erkek arkadaşın aşikar bir şekilde kıza sulanmamış. Sadece samimi bir ortam yaratmaya çalışmış diye düşünüyorum. Tam tersi bir durum dahi olmuş olsa kızın yazışmaları size göstermesi çok saçma. Üstelik dediğim gibi kışkırtarak göstermesi dahada saçma.
Erkek arkadasim zaten cvp verdigini soyledi ama bu sekilde konustuklarini soylemedi hatta ben beni kandirio sanip arkadasima sordum ne yazdi die yazmadigini sanarak o ise "aile faciasi olmasin" diyince bi tepem atti sonra yok pamuk seker yemissin, yok niye gelmedin falan gorunce nasil kan beynime sicradi anlatamam.bence erkek arkadaşın daha dürüst ve samimi geldi bana.Kız arkadaşın o lafla bariz ima yapmış.
Ya bnm sevgilimde kizi seviyordu hatta arkadasim olsa yaparim diyodu falan. Ama bu sekilde konusmasi sinirimi bozdu ogun egitimim oldugunu unutup kizin pamuk sekerini kac gunluk mevzuyu unutmamasi yetti yani.Sadece kızın "aile faciası çıkmasın sonra" demesi hoş olmamış, farklı şeyler düşünmüş demek ki.
Benimki de ulaşamadığında ya da dertleşmek için yazar en yakın arkadaşıma. Arar doğum gününü kutlar falan, fena sayılmaz araları. Yakın arkadaşım da "seninki çok sevimli eşşek sıpası" falan der, hiç de aklıma bir şey gelmedi bugüne kadar
Erkek arkadaşınız cıvık,kız arkadaşınız küstah.Ne alaka yani pamuk şeker muhabbeti ? Bunlar yakında işi pişirirler,sizi de aradan çıkarmaları yakındır.
Erkek arkadaşınız cıvık,kız arkadaşınız küstah.Ne alaka yani pamuk şeker muhabbeti ? Bunlar yakında işi pişirirler,sizi de aradan çıkarmaları yakındır.
yok canım demek istediğimi yanlış anlamışsın.
ben demek istedim ki; erkekler güzel hoş bakımlı bir kız gördüklerinde öyle hoşlanmasalar da onunla sevgili olmak gibi fikirleri olmasa bile bir kur yapma havasına girerler.
hani espri yapıyım gülsün falan tarzı şeyler.
ben de hani arkadaşın güzel bakımlı bir kızsa belki öyle bir şey vardır dedim. ki bu dediğim davranış tarzı da hoş değil ama çok böyle erkek var.
yoksa olay güzelliktir sadece güzellik için sevgili olunur tarzı bir şey demedim ki öyle bir şey yok zaten.
Ya bnm sevgilimde kizi seviyordu hatta arkadasim olsa yaparim diyodu falan. Ama bu sekilde konusmasi sinirimi bozdu ogun egitimim oldugunu unutup kizin pamuk sekerini kac gunluk mevzuyu unutmamasi yetti yani.
Sevdigini biliyordum arkadasimi ama simdi bu kiymeti sirgular oldum.
Sevgilimde " o ne bicim bi laf ben ne demisim ona huc aklida mi yok oyle bi adammiyim neyle suclaniyorum ben" dedi. Diger yandan niye bana her ulasamadiginda kalkip ona yazio ki is yerimi arasin
bencede sevgilinin kızi arkadaşına ilgisi yok sadece birazcık çok hafif çizgiyi aşmış konuşmada:) arkadaşının öyle demesinin nedenide kadınların bu tarz konularda hassas olup anlam aradığını bildiğindendir bence çok takılma sorun yok
bencede sevgilinin kızi arkadaşına ilgisi yok sadece birazcık çok hafif çizgiyi aşmış konuşmada:) arkadaşının öyle demesinin nedenide kadınların bu tarz konularda hassas olup anlam aradığını bildiğindendir bence çok takılma sorun yok
Pamuk seker de espri aslinda o sekeri ben yedim sevgilimle kardesime arkadasim birlikte yedik dedi. Yardim yataklik yapti kiz bana aslinda sevgilim bunu biliyodu kendince esprili yaklasmis ama niye bizimle gelmedin fln dioSevgilim arkadaşının pamuk şeker yediğini söylese ben de unutmam çünkü komik bir olayAlışılmışın dışında yani akılda kalır. Ama 1 senedir her gün "çıktım,şuna bindim, minibüsten indim, yürüyorum, tramvaya bindim" gibi mesajlar atmasına rağmen sırasını hala bilmem. Geçen gün "otobüse bindim dedi, sen otobüsle mi gidiyordun?" dedim yani o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?