sizce seviyor mu yoksa arkadaş olarakmı görüyor?

sulecik33

☜♥☞Ölü PrenseS☜♥&#97
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
133
16
98
İçel Mersin
bu yaz kursa gidiyordum ve orda bir çocuk var normalde kurs 2 hafta önce açılmıştı ama ben gtmedm arkadaşların isteği üzerine gitmeye başladım işte.. tesadüf eseri sevdğm çocukta bnmle aynı günde gelmiş ve arkadaş oldk tabiki ilk başta cok iyi anlaşıyorduk sonra bazı tartışmalar cıktı aramızda onun arkadaşlarından dolayı(aslında tartısma denemez bana bisey demedi ve yapmadı soucta arkadaslarının yanında oldu sadece) ve ben kursa en son gittiğim gün arkadaşyla tartışcaktk yine beni kolumdan tutup kapıdan dışarı attı ama sertce ypmadı..belki sorun çıksın istemediğindendir yani benide düşündüğünden...
olaydan sonra 5-6 gündür gtmiyorm kursa ama canımda sıkılıyr özlüyrmda normalde böyle birşeyden beni sevdiği kanısına varmazdm ama onun arkadaşıyla konuşuyodm lafa şöyle girdi kursta sana birisi çok yakışıyor dedi..bende kim dedim doğal olarak ...yiğit dedi bana(sevdiğim çocuk)tabi bende aaa öylemi fln dedim mutlu oldm baya...sonra dedim hiç bnmle ilgili ondan birşey duydunmu dedim. kursta dedi bi laf dönüyor; yiğit şuleyi,şule yiğiti seviyor diye dedi.yiğitte demiş beni seviyor diye..ama onun ağzından bnmle ilgili hiçbirşey cıkmamış cıksada söylemiyolrdır.
sadece bnm dediğim bi lafı gidip söylemiş onun arkadaşı geldikten sonra aramız bozuldu demiştm o da biliyorum hep onlar yüzünden oldu demiş,bide onu sevdiğimi söylemştm onuda söyledimi bilmiyorm ama cocuğunda o konuştuktan sonra yüzü gülüyormuş bunuda bana başka bi arkadaşm söyledi.... arada bana bakıyor,birşey oldumu sahipleniyor koruyor fln görünce gülümsüyor,belli etmesede beni görünce mutlu olduğunu anlıyorum,şakalaşıyoruz kanka gibiyiz sizce beni seviyor mu yoksa arkadaş olarakmı görüyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…