bu dünyadaki en zor şey cahile laf anlatmaya calismak. ne kadar gereksiz ve düsüncesizce edilmiş bir laf böyle. Allah akıl fikir versin o kişiye. bunun dogal bir afet oldugunu bile idrak edemiyor demek ki beyinsiz. inadnlarin dıs görünüşleriyle içindeki imanı dini duyguları nasıl yargilayabiliyorlar anlamıyorum.merhaba arkadaşlar.
Malumunuz dün izmirde kötü bir deprem oldu. Çok korktuk , bazı evler hasar gördü, midilli adasında yaralılar var.
Biz de depremden sonra kedilerimizi alıp çıktık. Markete uğradık. İsim vermem doğru olur mu bilmiyorum. Bu marketin manav bölümünde görevli bi kişi "size iyi oldu deprem, depremi seviyorum ben sizin gibilere uyarı oluyo anca öyle hatırlıyorsunuz ramazanı şunu bunu" gibisinden laflar konuştu. Ben bu adama inanılmaz gıcık oldum. Gidip kendisiyle tartışamam böyleleriyle tartışılmaz. Sizce gidip mağaza müdürüne şikayet etmeli mi? Böyle hassas konularda görevi başında böyle konuşmak doğru değil diye düşünüyorum.
8
bu dünyadaki en zor şey cahile laf anlatmaya calismak. ne kadar gereksiz ve düsüncesizce edilmiş bir laf böyle. Allah akıl fikir versin o kişiye. bunun dogal bir afet oldugunu bile idrak edemiyor demek ki beyinsiz. inadnlarin dıs görünüşleriyle içindeki imanı dini duyguları nasıl yargilayabiliyorlar anlamıyorum.
mudurle konuşmak konusundada emin degilim evet gönlum konuşmanizdan yana ama bi insani işinden eder misiniz buna sevep olur musunuz acaba diye korktum. ekmegi ile mi oynarsiniz acaba sikayet edince. galiba en iyisi Allaha havale etmek. rabbim hepimizin icini hepimizden daha iyi biliyor
Boylelerinden her yerde var. İnternette de pek cok benzer yorum gordum, hangi birini nereye sikayet edecegiz inan bilmiyorum. Ama yine de siz vatandaslik gorevinizi yapin ve sikayet edin derim. Cok gecmis olsun
Market kurumsal bir markaysa yani migros carrefour gibi internet sitelerinden mutlaka sikayet edin , hatta sosyal medyada yazacaginiza dair tehdit edin
Yerel bi marketse sikayet etseniz de hicbi ise yaramaz
Kurumsalsa ben pesini birakmaz isten attirirdim onu
Boyle zihniyetler tamamen oksijen israfi , var olmalarina hic gerek yok
O zaman mutlaka yazin musteri hizmetlerine ve dedigim gibi sosyal medyada paylasacaginizi , marketlerine boyle insanlarin yakismadigini belirtinMigros kadar kurumsal değil ama çok lokal bir market de değil. Kibaroğlu bilenler olacaktır belki.
Hic oyle dusunme bak pinar protesto edildi adamlar ne yapacaklarini sasirdi anitkabiri bile ziyaret etyiler goz boyamak icinMağaza müdürü de aynı, bunları destekleyenler de aynı
Ülke yönetimi mollalara din tacirlerine kaldı kime kimi şikayet ediceksiniz ki???
Ben olsam dun gider ederdimmerhaba arkadaşlar.
Malumunuz dün izmirde kötü bir deprem oldu. Çok korktuk , bazı evler hasar gördü, midilli adasında yaralılar var.
Biz de depremden sonra kedilerimizi alıp çıktık. Markete uğradık. İsim vermem doğru olur mu bilmiyorum. Bu marketin manav bölümünde görevli bi kişi "size iyi oldu deprem, depremi seviyorum ben sizin gibilere uyarı oluyo anca öyle hatırlıyorsunuz ramazanı şunu bunu" gibisinden laflar konuştu. Ben bu adama inanılmaz gıcık oldum. Gidip kendisiyle tartışamam böyleleriyle tartışılmaz. Sizce gidip mağaza müdürüne şikayet etmeli mi? Böyle hassas konularda görevi başında böyle konuşmak doğru değil diye düşünüyorum.
Ben olsam dun gider ederdim
Niye cevap vermedinizki orada?? Iki domates atsaydiniz kafasina beyni tekrar calisirdi belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?