Sizce şikayet etmeli miyim

Bir Gölcük Depreminde 7.2 yetmedi mi diye yazan yobaz teyzeden iki İzmirliler oruç tutmuyor içki içiyor hak ettiler uyarı geldi diyenlerden gına geldi!!
Böyle insanlar yaşayamadıkları hayatı başkaları yaşıyor diye onlara gıcık olur, onların nerdeyse öldüklerini görse zil takıp oynarlar!
İçki içmeye oruç tutmaya gelene kadar tecavüzcülere, çocukları istismar edenlere ne ceza verilecek peki yukarıdan?

Uyarıysa madem herkese uyarı...
kendi uzaylımıymış
Allahım böylelerine sor yarabbim

hiç durmayın şikayet edin, bimer bu tür vakalarla ilgileniyor mu acaba ?

Valla bilemiyorum ama bunlar kadın da döver her şeyi de yapar bu yüzden yüz yüze kavga edemezdim adamla. Genel müdürlüklerine şikayette bulundum çok ilgili davrandılar. İyi bi ders olur.

bence şikayet edin bunun dinle falan ilgisi yok. bu tamamen saygısızlık ve edepsizlik. ben oruçluyum mesela yanımdaki arkadaşım değil. ben de o da kendimize yapıyoruz. kaldı ki belki sen de oruçluydun??
o haddini çoktan aşmış.

Ben de İzmirde yaşıyorum daha komiğini duydum kadınlar sokakta sigara içiyor diye deprem olmuş :)artık gö.ümle gülüyorum böyle seylere yıl 2017 kafalar m.ö. sinde kalmış.

Şaşırmadım çünkü tek insan değil bu konuda yorum yapan. Dün Twitter'da "iyi oldu" , "Allah cezanızı verdi" yazan ve kıyamet videoları paylaşan yüzlerce kişi vardı. Sanki insanlık yok olsa kendileri Dünya'da yaşamaya devam edecekler. O kadar eminler ki Cennet'e gideceklerine, merhameti olmayan birtakım insanlar olarak. Şaşırdım kaldım.

Böyle zihniyetteki bi cahille zorbayla tartışmadığın iyi olmuş...ben olsam şikayet ederdim..eleman yetiştirirken işe alırken daha duyarlı olmalılar

Son düzenleme:
Sessiz kalmayın şikayet edin. Sustuğumuz için azıttı bunlar zaten.

Oyle büyük bir sıkıntı atlatilmisken birde böyle sözlere maruz kalmak eminim daha çok ofkelendirmistir.haklisiniz.tutumu çok yanlış.fakat aynı şeyin tersini ben Ankara'da defalarca yaşadım.basim ortulu diye metroya binecegim vakit adamin biri itekledi.yobazlar diye.buna benzer birsuru sey..Keşke bende o kişileri şikayet edebilseydim..ama geçti gitti.Allah a havale edin.

99 depremi aklıma geldi o zaman küçük bir kızın göbeği hafif açık bluz giydim eylül dü Ağustos'ta deprem olmuştu
Seyyar satıcı sizin gibiler yüzünden deprem oluyor demişti
O geldi aklıma kafa aynı kafa 18 yıl geçmiş zihniyet daha bir körelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…