- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
Uyarıysa madem herkese uyarı...
kendi uzaylımıymış
Allahım böylelerine sor yarabbim
hiç durmayın şikayet edin, bimer bu tür vakalarla ilgileniyor mu acaba ?
Ben de İzmirde yaşıyorum daha komiğini duydum kadınlar sokakta sigara içiyor diye deprem olmuş :)artık gö.ümle gülüyorum böyle seylere yıl 2017 kafalar m.ö. sinde kalmış.merhaba arkadaşlar.
Malumunuz dün izmirde kötü bir deprem oldu. Çok korktuk , bazı evler hasar gördü, midilli adasında yaralılar var.
Biz de depremden sonra kedilerimizi alıp çıktık. Markete uğradık. İsim vermem doğru olur mu bilmiyorum. Bu marketin manav bölümünde görevli bi kişi "size iyi oldu deprem, depremi seviyorum ben sizin gibilere uyarı oluyo anca öyle hatırlıyorsunuz ramazanı şunu bunu" gibisinden laflar konuştu. Ben bu adama inanılmaz gıcık oldum. Gidip kendisiyle tartışamam böyleleriyle tartışılmaz. Sizce gidip mağaza müdürüne şikayet etmeli mi? Böyle hassas konularda görevi başında böyle konuşmak doğru değil diye düşünüyorum.
ordaki müdürüne değil direkt kendi merkezine şikayet edin.
Aynen birilerinden yüz bulmasaydı böyle konuşmaya cesaret edemezdiMağaza müdürü de aynı, bunları destekleyenler de aynı
Ülke yönetimi mollalara din tacirlerine kaldı kime kimi şikayet ediceksiniz ki???
99 depremi aklıma geldi o zaman küçük bir kızın göbeği hafif açık bluz giydim eylül dü Ağustos'ta deprem olmuştumerhaba arkadaşlar.
Malumunuz dün izmirde kötü bir deprem oldu. Çok korktuk , bazı evler hasar gördü, midilli adasında yaralılar var.
Biz de depremden sonra kedilerimizi alıp çıktık. Markete uğradık. İsim vermem doğru olur mu bilmiyorum. Bu marketin manav bölümünde görevli bi kişi "size iyi oldu deprem, depremi seviyorum ben sizin gibilere uyarı oluyo anca öyle hatırlıyorsunuz ramazanı şunu bunu" gibisinden laflar konuştu. Ben bu adama inanılmaz gıcık oldum. Gidip kendisiyle tartışamam böyleleriyle tartışılmaz. Sizce gidip mağaza müdürüne şikayet etmeli mi? Böyle hassas konularda görevi başında böyle konuşmak doğru değil diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?