gecmis olsun dogru o an insan onu dusunemiyor. Bence gidin edin. Haddini bilsin saygisizDün deprem telaşı falan derken uğraşmak istemedim. Bir de olayı yaşayan annem. Ben yanında değildim. Annem gelip anlattı böyle böyle oldu zor tuttum kendimi diye. Keşke dün gitseymişim. Önce allahından bulsun dedim sonra hazmedemedim yani.
Ekşide yaz muhakkak. Orası sağlam bir platform.Bugün çıkarken gideceğim müdürlerine şikayet etmeye. Ki ekşisözlükte de yazarım bu konuyla ilgilenmezlerse orada da paylaşırım. İnşallah dayak mayak yemem kızlar bakalım :) haberlerim sizi de sonuçtan.
kurumsal bir marka ise migros vs gibi hiç düşünme şikayet et. hatta sosyal medyadan şikayet et ki anında ilgilensinler..ama küçük bir firmaysa zaten takmazlar.merhaba arkadaşlar.
Malumunuz dün izmirde kötü bir deprem oldu. Çok korktuk , bazı evler hasar gördü, midilli adasında yaralılar var.
Biz de depremden sonra kedilerimizi alıp çıktık. Markete uğradık. İsim vermem doğru olur mu bilmiyorum. Bu marketin manav bölümünde görevli bi kişi "size iyi oldu deprem, depremi seviyorum ben sizin gibilere uyarı oluyo anca öyle hatırlıyorsunuz ramazanı şunu bunu" gibisinden laflar konuştu. Ben bu adama inanılmaz gıcık oldum. Gidip kendisiyle tartışamam böyleleriyle tartışılmaz. Sizce gidip mağaza müdürüne şikayet etmeli mi? Böyle hassas konularda görevi başında böyle konuşmak doğru değil diye düşünüyorum.
kesinlikle haklisin arkadadim. bende senin yerinde tereddutte kalırdım. dedim ya gönlüm şikayetten yana. ah şu gereksiz vicdanlarımız. :) biz ne kadar ince dusünüyoruz oysaki.ama aklinda soru işareti kalacaksa et sikayet. bunlar tepemize çiktilar böyle cahil cahil konuşarak.Ben de aynı konuda tereddütte kaldım ama sen orda çalışansın başkası iş başında aynı şeyi yapsa yine yanlış. Bunun yeri iş değil bence etmeliyim ama işinden etmek konusu kafamı kurcalıyor yine de.
kesinlikle haklisin arkadadim. bende senin yerinde tereddutte kalırdım. dedim ya gönlüm şikayetten yana. ah şu gereksiz vicdanlarımız. :) biz ne kadar ince dusünüyoruz oysaki.ama aklinda soru işareti kalacaksa et sikayet. bunlar tepemize çiktilar böyle cahil cahil konuşarak.
evet canim umarim şikayetin sonuçsuz kalmaz arkadaşin dediği gibi şikayet ettigimiz kişilerde ayni kafadalarsa vay halimize. bazen insanlarin düsünceleriyle ilgili dehşete kapiliyorum resmen cahiliye dönemi kafası !!!Valla ettim arkadaşım, çünkü asıl vicdansızlık buna göz yummak olurdu. Ortalık yerde dangıl dungul konuşmamayı öğrenirler belki.
evet canim umarim şikayetin sonuçsuz kalmaz arkadaşin dediği gibi şikayet ettigimiz kişilerde ayni kafadalarsa vay halimize. bazen insanlarin düsünceleriyle ilgili dehşete kapiliyorum resmen cahiliye dönemi kafası !!!
Saman dolu bu tip saksı kafaların derdi sadece İzmir olsa amaan İzmir'i çekemiyorlar, hıh der yoluma bakardım ama aynı zihniyet binlerce canımızın gittiği 17 ağustos depremi için de benzer şeyleri söylüyordu. Neymiş, kafirler yüzünden, zinalar yüzünden olmuşmuş, iyi olmuşmuş, 7.4 neyimize yetmemişmiş de milletin cesedi enkazdan çıplak çıkarılmış ahaaa bunlar zina yapıyormuşmuş. Yahu hava sıcak sıcak, kadın halimle benim bile çırılçıplak uyuyasım geliyor bazen de yapamıyorum. Yani bu kafalar değişmiyor maalesef. Şikayet edin isterseniz ama o an cevap vermediniz mi?
Dün deprem telaşı falan derken uğraşmak istemedim. Bir de olayı yaşayan annem. Ben yanında değildim. Annem gelip anlattı böyle böyle oldu zor tuttum kendimi diye. Keşke dün gitseymişim. Önce allahından bulsun dedim sonra hazmedemedim yani.
Kesinlikle şikayet edin
Belki bir işe yaramaz ama yine de edin
Ben olsam sen nerede yaşıyorsun deprem esnasında göğe mı çekildin Hz. Çalışan derdim
Böyle durumlarda hemen benim anneannem olacak, vallahi ağzına yüzüne eder böylelerinin, ciddiyim. Tartışmaysa tartışma, kavgaysa kavga, laf sokmaysa laf sokma. Hani biz bazen susar kalırız ya da ne diyeceğimizi bilemeyiz, işte o an imdada benim anneannem yetişmeli. Adamı marketten kovalar vallaböyle durumlarda keşke herkes anneannem gibi olsa, kimse ağzını açıp saçmalayamaz.
merhaba arkadaşlar.
Malumunuz dün izmirde kötü bir deprem oldu. Çok korktuk , bazı evler hasar gördü, midilli adasında yaralılar var.
Biz de depremden sonra kedilerimizi alıp çıktık. Markete uğradık. İsim vermem doğru olur mu bilmiyorum. Bu marketin manav bölümünde görevli bi kişi "size iyi oldu deprem, depremi seviyorum ben sizin gibilere uyarı oluyo anca öyle hatırlıyorsunuz ramazanı şunu bunu" gibisinden laflar konuştu. Ben bu adama inanılmaz gıcık oldum. Gidip kendisiyle tartışamam böyleleriyle tartışılmaz. Sizce gidip mağaza müdürüne şikayet etmeli mi? Böyle hassas konularda görevi başında böyle konuşmak doğru değil diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?