Sizce şikayet etmeli miyim

gecmis olsun dogru o an insan onu dusunemiyor. Bence gidin edin. Haddini bilsin saygisiz

Ekşide yaz muhakkak. Orası sağlam bir platform.

kurumsal bir marka ise migros vs gibi hiç düşünme şikayet et. hatta sosyal medyadan şikayet et ki anında ilgilensinler..ama küçük bir firmaysa zaten takmazlar.

sadece mağaza müdürüne şikayet etmekle kalmayın genel müdürlüğe de şikayet edin, şikayetvar.com a yazın, sosyal medyada da paylaşın, biraz başı ağrısın ki haddini bilsin.

kesinlikle haklisin arkadadim. bende senin yerinde tereddutte kalırdım. dedim ya gönlüm şikayetten yana. ah şu gereksiz vicdanlarımız. :) biz ne kadar ince dusünüyoruz oysaki.ama aklinda soru işareti kalacaksa et sikayet. bunlar tepemize çiktilar böyle cahil cahil konuşarak.

Valla ettim arkadaşım, çünkü asıl vicdansızlık buna göz yummak olurdu. Ortalık yerde dangıl dungul konuşmamayı öğrenirler belki.

Valla ettim arkadaşım, çünkü asıl vicdansızlık buna göz yummak olurdu. Ortalık yerde dangıl dungul konuşmamayı öğrenirler belki.
evet canim umarim şikayetin sonuçsuz kalmaz arkadaşin dediği gibi şikayet ettigimiz kişilerde ayni kafadalarsa vay halimize. bazen insanlarin düsünceleriyle ilgili dehşete kapiliyorum resmen cahiliye dönemi kafası !!!

evet canim umarim şikayetin sonuçsuz kalmaz arkadaşin dediği gibi şikayet ettigimiz kişilerde ayni kafadalarsa vay halimize. bazen insanlarin düsünceleriyle ilgili dehşete kapiliyorum resmen cahiliye dönemi kafası !!!

Kimsenin düşüncelerine ket vuramayız elbet. İçinden ne düşünürsen düşün ama bu deprem yıkıp geçen can kayıpları olan bi deprem de olabilirdi. Hassas zamanlarda bu tarz konuşmaları kesinlikle kötü niyetli buluyorum. Umarım akıllanır.

Oruç tutmayan insanlara nasıl böyle yakıştırmalar yapabiliyorlar aklım almıyor. Gerçekten çok hassas konular bunlar. Yaptırım olmayabilir ama isterseniz şansınızı deneyin.

Aramakla iyi yapmışsın. Sosyal medyada da yazabildiğin her yere yaz. Densiz yobaz

Saman dolu bu tip saksı kafaların derdi sadece İzmir olsa amaan İzmir'i çekemiyorlar, hıh der yoluma bakardım ama aynı zihniyet binlerce canımızın gittiği 17 ağustos depremi için de benzer şeyleri söylüyordu. Neymiş, kafirler yüzünden, zinalar yüzünden olmuşmuş, iyi olmuşmuş, 7.4 neyimize yetmemişmiş de milletin cesedi enkazdan çıplak çıkarılmış ahaaa bunlar zina yapıyormuşmuş. Yahu hava sıcak sıcak, kadın halimle benim bile çırılçıplak uyuyasım geliyor bazen de yapamıyorum. Yani bu kafalar değişmiyor maalesef. Şikayet edin isterseniz ama o an cevap vermediniz mi?

Canım ben arabada kedilerle bekliyordum iki tane bebeğim var. Annem yalnız girdi markete. Deprem telaşı derken ağzının payını veremedim. İçimde kaldı.

Kesinlikle şikayet edin
Belki bir işe yaramaz ama yine de edin

Ben olsam sen nerede yaşıyorsun deprem esnasında göğe mı çekildin Hz. Çalışan derdim

Böyle durumlarda hemen benim anneannem olacak, vallahi ağzına yüzüne eder böylelerinin, ciddiyim. Tartışmaysa tartışma, kavgaysa kavga, laf sokmaysa laf sokma. Hani biz bazen susar kalırız ya da ne diyeceğimizi bilemeyiz, işte o an imdada benim anneannem yetişmeli. Adamı marketten kovalar valla böyle durumlarda keşke herkes anneannem gibi olsa, kimse ağzını açıp saçmalayamaz.

Kesinlikle şikayet edin
Belki bir işe yaramaz ama yine de edin

Ben olsam sen nerede yaşıyorsun deprem esnasında göğe mı çekildin Hz. Çalışan derdim

Ben yıllardır türlü türlü sözlükte, türlü türlü forumlarda bu zihniyetle çatışıyorum. Anadolunun dünyanın en eski kara parçalarından olduğunu, bu levhada tonlarca kırık olduğunu ve bu enerjinin boşalması gerektiği gerçeğini keşke anlayacağını bilsem de anlatsam.

Şikayetimi genel müdürlüklerine yaptım. Geri dönüş bekliyorum.

Ben de öyleyimdir aferin anneanneciğe. Keşke herkes öyle olsa. Adamı dövmekten beter ederim lakin neden deprem stresimizle korkumuzla bir de bu andavallarla uğraşmak zorunda kalıyoruz. Herkesin birbirine destek olması gerekirken. Buna deliriyorum.

Bu ne cahillik ne basitlik ya..
Toplumun çeri çöpü pisliği bu insanlar.
Elim ayağım titredi sinirden.
Sor bakalım 17 Ağustos depreminde ölen 27.000 insan da mı zina yapıyordu, şort giyiyordu evde kedi besliyordu?
3 aylık Osman da mı haketmişti depremde enkaz altında ölmeyi?
Ben olsam o adama sopayla girişirdim.
Git dağıt orayı kime şikayet ediliyorsa et. Bunca insanın hakkına giriyor utanmadan !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…