- Konu Sahibi NazarBoncuguu
konuya nasıl başlasam bilmiyorum 1 senelik ilişkim 15 gün önce bitti hoş bir senenin her ayını beraber geçirdiğimiz söylenemez. bi ayrı bir barışık her defasında ilgisizliği yüzünden bitirdim bi kaç ay sonra tekrar bana yalvarya başadı. artık bendede sevgiye dair hiç bişey kalmadı zannediyorum taki son gelmesine kadar ben o kadar soğumuştum ki bana ulaşmaması için her yolu denedim telefonumu değiştim facemden engelledim artık bana ulaşamıyordu. bi gece sanş eseri camdan bakarken bi araba kapıya yanaştı tıpkı onun arabasına benziyordu. içindki kişi inmedi elinde telefonla konuştu tam 5 dakika sonra telefonum çaldı arayan oydu.şok olmuştum elim ayagım titredi o an nefret ediyordum ondan açmadım elefonu ne yapacagımı bilemedim kimsin diye mesaj attım biliyorum sesnin falan dedi ben en yakın arkadaşım olduğubu hattı bana verdi dedim. ne olur sole ulaşşın bana yalvarırı dedi. içim cız etmesine ragmen arkadasım gibi konuştum başka biri var dedim, olsun onı ölümüne seviyorum dedi, tamam söylerim dedim. o günden sonra hergün arkadaşlarıma mesaj atıyordu ben ölüyorum diye her ece kapımda yattı o kapıda ben pencerede. sonra okul açıldı ilk hafta gitmedim hergün gitmiş ve kimse kalmayana kadar beklemiş, ben okula gittim her gün geliyordu ki o sıralarda ailesiyle arası bozuk ve 5 kuruş parası yoktu nerden nereye beni görmek için hergün yürüyerek geliyordu. ve sadece beni takıp ediyor eve giden otobuse bile beraber binioruz ama bana tek laf etmiyor sadece izliyordu. sonra telefonun benim numram olugunu ögrendi gecenın vaktınde eline bir avuc ilaç doldurup resmini bana attı nerde olduğumu söylemedim diye saatlerce ağladı telefonda yeniden konuşmaya başladık ama güvenemiyordum ilk defa bunları yapmıştı ve yeniden aşık oldum herşey o kadar güzeldiki benim sayemde ailesi ile barıştı ve eski işine dondu her sey masal gibiydi nisanlanmaya karar verdik, aileme soyledim ara sıra kavga ediyorduk zaman geçtikçe tıplı eskisi gibi olmaya başladı nişanlanma konusunu açmama başladı bahaneler uydurmaya sence erken dedğilmi tam düzenli bi şim yok falan demeye ustelik ben affetmeden once bana sen yeterki benim ol evlenmiş bir çocuğun olmuş olsan kabulumsun demişti. sonra ben onları nasıl demişim hala hayret ediyorum seni canım kadar seviyorum ama hayret ediyorum kendime demeye başladı , bi gün aile on tatilde gelcek dimi dedim iz onu yaz için konuşmadık mı dedi çok kötü kavga ettik ağladım dayanamadı tamam aşkım haklısın dedi. ama ne olduysa ondan sonra oldu uzaklaştı benden benm ondan ayrılamayacgımı çok sevdiğimi doşouordu sen beni artık bırakamazsın demeye başladı ilgisini çekti arkadaşlarıyla vakit geçirmeye başladı facede olmayan kızlar eklenmeye başladndı şifre değişildi ve ben bunlara dayanamadım sorun ne neden eskisi gibi değilsin dediğimde sadece sustu. beni sevmiomusun dedim seviyorum eskisi gibi dedi peki neden dedim sustu. yılbası gunu arkadası ve bi nisanlısı ile girdi ki benim anlam veremediğim nişanlı bi kız sevgiliyle başbaşa olmak ister bunlar benim sevgilimi her hafta sonu yanlarına çağırıyorlar takılalım diye sevgilimin madi durumu çok ii ondan mı bilmiyorum ama kıl oluyorum bu duruma kavga etmiştik bi kaç kez bunun yüzünden neyse yılbası gecesı tam 12 de canım karıcım s eni seviyorum yazdı. kutladı ertesi gun yine aynı soğukluk mesaj atmamalar sordum neden böle cevap yok çok sınırlendim kim bu kızlar neden ekli dedim tanıyorum dedi. ben yapsam aynı seyi dedim bana bir kız la erkeğin konuşması çok farklı dedi delirdim öyleyse sana seçimlerinle arkadaşlarınla tanıdıklarınla mutluluklar dedim umarım seçimlerine değer dedim hiç bir şey hiç bir seye değmiycek dedi. bende yapmasaydın dedim bana bu ilişkiyi bitirdiğine göre ailen bilmiyordu dedi inanamadım mesaj attım cevap vermedi. sonraikimizi bir araya getirmeye çalışan arkadaşına ayrıldk dedim, araları bozuktu buna n oldu elde edince hevesinmi kaçtı cinsinden sorular sormuş demekki demiş ve evlenmesi için çok erken olduğunu, böyle olacağını bilemedim demiş, şok oldum çok acı çektim oysa ilk başta neler söylemişti. o sinirle mesaj attım aradım açmadı. bende son olara, allahından bu sana hakkımı helal etmiyorum dilerim benim yandığım gibi yan dedim ve o gü bu gündür yani tam 15 gün oldu ne aradı ne sordu. sizce bir insan bu kadar kısa bir zamanda nasıl değişir, günlerce kapımda yatıp ağlayan adam yalanmıydı hepsi sizce yardım edin kafayı yiycem yoksa