Sizce şimdi gerçekten bittimi yalanmıydı her şey :(

NazarBoncuguu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
16
0
36
Sivas
konuya nasıl başlasam bilmiyorum 1 senelik ilişkim 15 gün önce bitti hoş bir senenin her ayını beraber geçirdiğimiz söylenemez. bi ayrı bir barışık her defasında ilgisizliği yüzünden bitirdim bi kaç ay sonra tekrar bana yalvarya başadı. artık bendede sevgiye dair hiç bişey kalmadı zannediyorum taki son gelmesine kadar ben o kadar soğumuştum ki bana ulaşmaması için her yolu denedim telefonumu değiştim facemden engelledim artık bana ulaşamıyordu. bi gece sanş eseri camdan bakarken bi araba kapıya yanaştı tıpkı onun arabasına benziyordu. içindki kişi inmedi elinde telefonla konuştu tam 5 dakika sonra telefonum çaldı arayan oydu.şok olmuştum elim ayagım titredi o an nefret ediyordum ondan açmadım elefonu ne yapacagımı bilemedim kimsin diye mesaj attım biliyorum sesnin falan dedi ben en yakın arkadaşım olduğubu hattı bana verdi dedim. ne olur sole ulaşşın bana yalvarırı dedi. içim cız etmesine ragmen arkadasım gibi konuştum başka biri var dedim, olsun onı ölümüne seviyorum dedi, tamam söylerim dedim. o günden sonra hergün arkadaşlarıma mesaj atıyordu ben ölüyorum diye her ece kapımda yattı o kapıda ben pencerede. sonra okul açıldı ilk hafta gitmedim hergün gitmiş ve kimse kalmayana kadar beklemiş, ben okula gittim her gün geliyordu ki o sıralarda ailesiyle arası bozuk ve 5 kuruş parası yoktu nerden nereye beni görmek için hergün yürüyerek geliyordu. ve sadece beni takıp ediyor eve giden otobuse bile beraber binioruz ama bana tek laf etmiyor sadece izliyordu. sonra telefonun benim numram olugunu ögrendi gecenın vaktınde eline bir avuc ilaç doldurup resmini bana attı nerde olduğumu söylemedim diye saatlerce ağladı telefonda yeniden konuşmaya başladık ama güvenemiyordum ilk defa bunları yapmıştı ve yeniden aşık oldum herşey o kadar güzeldiki benim sayemde ailesi ile barıştı ve eski işine dondu her sey masal gibiydi nisanlanmaya karar verdik, aileme soyledim ara sıra kavga ediyorduk zaman geçtikçe tıplı eskisi gibi olmaya başladı nişanlanma konusunu açmama başladı bahaneler uydurmaya sence erken dedğilmi tam düzenli bi şim yok falan demeye ustelik ben affetmeden once bana sen yeterki benim ol evlenmiş bir çocuğun olmuş olsan kabulumsun demişti. sonra ben onları nasıl demişim hala hayret ediyorum seni canım kadar seviyorum ama hayret ediyorum kendime demeye başladı , bi gün aile on tatilde gelcek dimi dedim iz onu yaz için konuşmadık mı dedi çok kötü kavga ettik ağladım dayanamadı tamam aşkım haklısın dedi. ama ne olduysa ondan sonra oldu uzaklaştı benden benm ondan ayrılamayacgımı çok sevdiğimi doşouordu sen beni artık bırakamazsın demeye başladı ilgisini çekti arkadaşlarıyla vakit geçirmeye başladı facede olmayan kızlar eklenmeye başladndı şifre değişildi ve ben bunlara dayanamadım sorun ne neden eskisi gibi değilsin dediğimde sadece sustu. beni sevmiomusun dedim seviyorum eskisi gibi dedi peki neden dedim sustu. yılbası gunu arkadası ve bi nisanlısı ile girdi ki benim anlam veremediğim nişanlı bi kız sevgiliyle başbaşa olmak ister bunlar benim sevgilimi her hafta sonu yanlarına çağırıyorlar takılalım diye sevgilimin madi durumu çok ii ondan mı bilmiyorum ama kıl oluyorum bu duruma kavga etmiştik bi kaç kez bunun yüzünden neyse yılbası gecesı tam 12 de canım karıcım s eni seviyorum yazdı. kutladı ertesi gun yine aynı soğukluk mesaj atmamalar sordum neden böle cevap yok çok sınırlendim kim bu kızlar neden ekli dedim tanıyorum dedi. ben yapsam aynı seyi dedim bana bir kız la erkeğin konuşması çok farklı dedi delirdim öyleyse sana seçimlerinle arkadaşlarınla tanıdıklarınla mutluluklar dedim umarım seçimlerine değer dedim hiç bir şey hiç bir seye değmiycek dedi. bende yapmasaydın dedim bana bu ilişkiyi bitirdiğine göre ailen bilmiyordu dedi inanamadım mesaj attım cevap vermedi. sonraikimizi bir araya getirmeye çalışan arkadaşına ayrıldk dedim, araları bozuktu buna n oldu elde edince hevesinmi kaçtı cinsinden sorular sormuş demekki demiş ve evlenmesi için çok erken olduğunu, böyle olacağını bilemedim demiş, şok oldum çok acı çektim oysa ilk başta neler söylemişti. o sinirle mesaj attım aradım açmadı. bende son olara, allahından bu sana hakkımı helal etmiyorum dilerim benim yandığım gibi yan dedim ve o gü bu gündür yani tam 15 gün oldu ne aradı ne sordu. sizce bir insan bu kadar kısa bir zamanda nasıl değişir, günlerce kapımda yatıp ağlayan adam yalanmıydı hepsi sizce yardım edin kafayı yiycem yoksa

biz böyle insanlara iki yüzlü diyoruz işte :ssz:
o kapıda yatmalar yalvarmalar hepsi takıntı ve seni elde edene kadarmış gerçek sevgi gösterileri değilmiş acı ama gerçek bu . çünkü eğer gerçek olsa seven insan sevdiğine bunları yapmaz yok şifre değştirmeler kızlarla konuşmalar vs. hadi evlilik fikrinden korktu diyelim o ayrı bu yaptıkları ayrı .
seni elde edince de hevesi pır olmuş uçmuş anladın mı kızçem ?
kendi ağzıla demiş sen artık benden vazgeçemessin diye ee bunun rahatıyla da her birşeyi yapmış
sana acı ama gerçek bir şey daha söyleyeceğim hergün ölmekten se bir gün öl
bu adam seni aldatmış ta çok belli. nerden anladın dersen boşver onu tecrübe deyim sana .
bu adi adamı dan hiç bir şey olmaz geri dönmek ister belki oda niye tutuştuğundan vs sevdiğinden değil eger sende tekrar kabul edersen
tekrar aynı senaryoyu baştan yaşarsın.
demem o ki giden gitmiş artık seni hak etmeyen biri için üzülmene değmez anlıyormusun ?
artık geleceğine bakacaksın kesinlik le bir daha o adamı hayatına sokmayacaksın
hadi toparla ve kendine gel o orda gününü gün ederken seni bir kez olsun öldümü kaldı mı diye aramazken sen kendine işkence yapıyorsun yazık değil mi gençliğine ?

Kizi elde edene kadar cirpinan, elde ettikten sonrada amacina ulasmis olup baska heycanlara yol acan bir "adam" hikayesi daha..
Iliski oncesi ne kadar surunurlerse, elde ettikten sonra o kadar cabuk civiyorla sanirim. Seninle alakali bi durum yok, onun kendi karakteri boyle biseymis :ssz:
Lakin iliskiye baslamadan once ona guvenemiyormussun. Bir donem nefret ediyormussun. Yaptiklarina bakiyorum da, kapinda beklemeler, takip etmeler, ayni otobuste sessizce izlemeler, telefonda nerde oldugunu ogrenemeyince aglamalar.. Yerinde olsam asik olmak yerine bu adamdan korkardim sanirim cunku pek normal hareketler degil bunlar.
Simdi onunla konusup barissaniz onunlayken asabinizi bozan herseyi yutmaniz anlamina gelir. Yani ekledigi kizlari, size gec cevap vermesini, aramamasini, haftasonlarini bi "cift" arkadasiyla gecirmeyi tercih etmesini..
sizi elde edene kadar ettigi butun vaatleri unutun, yalandi onlar :ssz: Gercekse bugun yasadiklariniz.. Arar ama yakinda sizi boyle bitmez ama bence boyle bitmesi en sagliklisi olur. Ustteki arkadasa katiliyorum, yazdiklarinizdan aldatilmis olabilmeniz ihtimali cikiyor.. Ozellikle her haftasonu cift arkadasiyla gezmesi.. Ne bayici bisey. Onlar sevgili, sende yanlarinda diken gibi surekli.. Acaba oyle mi? O yalnizmi?
Iliskinin basinda guvenmiyormussunuz, simdi bunca olandan sonra hic guvenmezsiniz heralde. Guven olmadan huzurla bi iliski yurur mu?

Kizi elde edene kadar cirpinan, elde ettikten sonrada amacina ulasmis olup baska heycanlara yol acan bir "adam" hikayesi daha..
Iliski oncesi ne kadar surunurlerse, elde ettikten sonra o kadar cabuk civiyorla sanirim. Seninle alakali bi durum yok, onun kendi karakteri boyle biseymis :ssz:
Lakin iliskiye baslamadan once ona guvenemiyormussun. Bir donem nefret ediyormussun. Yaptiklarina bakiyorum da, kapinda beklemeler, takip etmeler, ayni otobuste sessizce izlemeler, telefonda nerde oldugunu ogrenemeyince aglamalar.. Yerinde olsam asik olmak yerine bu adamdan korkardim sanirim cunku pek normal hareketler degil bunlar.
Simdi onunla konusup barissaniz onunlayken asabinizi bozan herseyi yutmaniz anlamina gelir. Yani ekledigi kizlari, size gec cevap vermesini, aramamasini, haftasonlarini bi "cift" arkadasiyla gecirmeyi tercih etmesini..
sizi elde edene kadar ettigi butun vaatleri unutun, yalandi onlar :ssz: Gercekse bugun yasadiklariniz.. Arar ama yakinda sizi boyle bitmez ama bence boyle bitmesi en sagliklisi olur. Ustteki arkadasa katiliyorum, yazdiklarinizdan aldatilmis olabilmeniz ihtimali cikiyor.. Ozellikle her haftasonu cift arkadasiyla gezmesi.. Ne bayici bisey. Onlar sevgili, sende yanlarinda diken gibi surekli.. Acaba oyle mi? O yalnizmi?
Iliskinin basinda guvenmiyormussunuz, simdi bunca olandan sonra hic guvenmezsiniz heralde. Guven olmadan huzurla bi iliski yurur mu?

inan bende ilk başlarda çok orkmuştum artık bende takıntı olmuştu biri geliyormu diye arkama bakarak yürüyordum. aslında buraya yazmadığım o kadar çok şey var ki, aldatılmış olabilirmiyim bilmiyorum çünkü o nişanlı olduğu arkadaşı beni biliyordu ve nişanlarında sadıçlık yaptı yakındılar yani, nişanlısı çocuğu bi an yanlız birakmıo çocuk sosyal çevresi yok oda beni mecbur çagırıyor demişti, lanet olsun ki benim cebimde param var arabam var ben gidersem kimse yol yürümeyecek falan demişti, arkadaş çevresinin çok etkili olduğunu düşünüyorum çünkü benim yapma dediğim şeylere üstelediler ya ben adama sigarayı bıraktırdım tek tane sürmedi ağızına bi arkadaşı buna kardeş sen bıraktın bırakalı parlament içemiyorz başlada içelim beraber diyor böyle bişey var mı ya. üstelik benim onu kabul etmem için sürekli camiye ve türbelere gitmiş :D çok komik ama yapmış yalvarmış dönerse bir daha bırakmıcam diye, bizim evin onunden defalarca geçiyormuş, ve bunları bana ulamazken yaptı yani benim bunları yaptığından haberim dahi yok göz boyamak için olsa haber veriridi, mesala icloud diye bi programı vardı şifresini vermişti bana biz gece konuşurken nerde olduğunu merak edip netten bakardım, bizim kapının onunde görünürdü, göz boyamak için yapmış olsa söylerdi, arkadaşları bu yaptığı şeyler için çok dalga geçtiler, sürekli aralarıonda espiri konusu oluyormuş ipleri eline vermişşssin senden hayır gelmez diye. o kişilere yaklaşınca oldu bütün bunlar, işinden ayrıldığı dönemde kimseyle pek muhattap olmuoyrdu çünkü arayıp sprmadılar şimdi işine döndü yiner görüşüyorlar, sonra bunlar oldu inanaın bilmiyorum kızlar. ayrıca geri dönse tabiki güvenemem zaten tam anlamıyla güvenmeye başladım ki yeniden olanlar oldu

insan neye güveneceğini bilmiyor yaaa. vallahi iice güven problemi yaşar olduk. canım çok üzüldüm ya sanada. boşver o çocuğu belliki adam gibi adam diil. bu defa gelip önüne paspas olsa bile kabul etme bence. çnkü her gidişi daha çok büyük hasarla olacak. kendini yıpratmaya üzmeye değmez ..

insan neye güveneceğini bilmiyor yaaa. vallahi iice güven problemi yaşar olduk. canım çok üzüldüm ya sanada. boşver o çocuğu belliki adam gibi adam diil. bu defa gelip önüne paspas olsa bile kabul etme bence. çnkü her gidişi daha çok büyük hasarla olacak. kendini yıpratmaya üzmeye değmez ..

farkındayım canım ama zoruma giden şey yada kafamı kurcalayan şey onun bana hiç bir şey dememesi belki bunları başkasından değilde ondan duysaydım soğurdum ama şimdi sadece karışığım:( zaten dönmez 15 gün oldu tık yok

farkındayım canım ama zoruma giden şey yada kafamı kurcalayan şey onun bana hiç bir şey dememesi belki bunları başkasından değilde ondan duysaydım soğurdum ama şimdi sadece karışığım:( zaten dönmez 15 gün oldu tık yok

bu çocuğun daha kişili bile oturmamış yaaa. arkadaşlarının lafıyla yaşıyosa. kafanıda kurcalamasın karşına çıkcak cesareti yoktur. belki o lüzümsuz arkdşları yüzünden bu şekildedir. bu çocuk kesin geri döner oturmamış bi kişilik var çnkü karşımzda ne yapacağını bilmiyo. ya biras acımasız olacak belki:( ama o nişanlı çift belki aklına girmiştir yanlarında tek duruyo die biriyle fln tanıştırmıştır sen cidden boşver bu çocuğu. çocuk diyorum farkındysan nereye çeksen gidiyo çünküü

Son düzenleme:
bu çocuğun daha kişili bile oturmamış yaaa. arkadaşlarının lafıyla yaşıyosa. kafanıda kurcalamasın karşına çıkcak cesareti yoktur. belki o lüzümsuz arkdşları yüzünden bu şekildedir. bu çocuk kesin geri döner oturmamış bi kişilik var çnkü karşımzda ne yapacağını bilmiyo. ya biras acımasız olacak belki:( ama o nişanlı çift belki aklına girmiştir yanlarında tek duruyo die biriyle fln tanıştırmıştır sen cidden boşver bu çocuğu. çocuk diyorum farkındysan nereye çeksen gidiyo çünküü

benimde aklıma gelmiyor değil ama konduramıyorum, benim için böyle şeyler yaptığın bile bile cidden böyle bir şey yaptılarsa allah sorsun yani, eve askerliğini bile yaptı ama kişilik oturmayınca yapacak bişey yok. seçimlerini yaptı dilerim pişman olur :D

aman boşver adam olmayan kişiyi adam etmeyle uğraşma. kendine zaman ver zaman geçsin, takma kimseyi kafanaa :34::34::34:

Back
X