Sizce sinir olmamak mümkün mü?

konu polemiğe açık bir konu olunca forumda cudana'dan hoşlanmayanların saldırma duvarına çevrilmiş bazıalrı tarafından.

evet ben de eşinin gereksiz ve abartı tepki verdiğini düşünüyorum ama bu müdürün boşboğazlığını ve patavatsızlığını da gölgelemez tabii ki. bunu bu şekilde söylemek varken birileri sanki kuyruk acıları varmış gibi davranmış.

ne garip cudanacım sevenin kadar sevmeyenin de çokmuş demek ki :)) sen şanslısın ki seni sevip değer veren bir eşin var üç bin liran olamasa da senin yanında olacaktır eminim ki :))

allah birbirini seven kimseyi ayrı koymasın.

bu tatsız olayı da anmaya bile gerek duymayın daha fazla.

Evet konu başlıgı benim hakkımdaki düşünceleriniz olmalıydı sanırım.
Ya da böyle bir konu açmam beklenmiş de olabilir :)

Olabilir tabi herkesin kendi düşüncesi,
kimse kimseyi sevmek zorunda degil,
ne demişler dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlar :)

Son düzenleme:
İşinize gelmeyen yorumlara tahammül edemeyişinizi, sizin tutumunuzu diğer mesajlarınızdan yola çıkılan kişiliğinize bağlayan kişilere "küçük insan" diyerek bastırışınız sizin iç halinizi komple ortaya seriyor. Bu arada küçük insan lafını sokup konuyu kapatmaya kalkışmanız da bir garip. Bu kadar tahammülsüz olmayın. Bir kişiyi esgeçerek, size kimse hakaret etmedi. Siz hala eşinizin ve kendinizin mükemmel olduğunu düşünüp duruyorsunuz. Herkese benimki gibi bir eş nasip olsun diyorsunuz, iyi niyetle, ama bırakın herkese gönlüne göre biri nasip olsun. Gördüğünüz üzere konunuza yorum yazanların çoğu eşinizin tutumlarını garip bulmuş ve muhtemelen böyle bir eş hayal etmiyor olacaklar... Ayrıca sanmayın ki dünyada eşi tarafından değer gören tek insan sizsiniz. (değer gördüğünüzü, iddianızdan yola çıkarak söylüyorum) Burada mutlu mesut kimse, yok "benim eşim mükemmel, ben mükemmelim, fedakarım" diye dolaşmıyor. Bir tek siz dolaşıyorsanız bir gariplik vardır. Yorumlara ayna tutmak yerine azıcık düşünün bence. Bu kadar insan tutumunuz hakkında boşa konuşmuyor. Garip davranıyor ve düşünüyorsunuz. Kimse kadınlar hor görülsün ezilsin demiyor. Siz sürekli konuyu eleştirilerden alakasız yerlere çekiyorsunuz, farkında mısınız?

Ben hiç bir yorumumda ben mükemmelim, ben şöyleyim böyleyim demedim.
Mutlu bir evliliğim oldugunu, ya da nasıl olması gerektiğini zaman zaman konularda vurgulamışlıgım vardır.

Bu da benim düşüncem.
Siz neden saygı duymuyorsunuz?

Eşimin gereksiz şeyler söylediğini ben de kaç defa yazdım ve ayrıca neden o kadar şey söylediğini de.
Daha önce de oglumuza beraber baktıgımız dönemde bunlara gülüp geçtiğini de...

Kiminin önemsediğini kimi sıkıntı olarak görmez ama sıkıntı olarak görmesekte insanları rencide etmemek gerekir.
Konu sahibesinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır...

Back
X