Sizce sinirlenmekte haklimiyim

EvluBayan000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
943
368
23
29
Bugün eşimin ailesiyle sofrada yemek yerken bir konu açıldı. Eşimle babası birlikte calisiyorlar kayinbabam il dışından iş almış eşime illa sende gel diyorlar kayinvalidemde usteliyor niye gitmiyon oğlum gitsene diye. Bana danışma falan yok sofrada ilk defa açılıyor konu. Oradan kayınvalide gelin gece korkarsa bizde kalır sen babanla çalış dedi esimde olmaz gitmicem dedi. Eşim doğru olan kararı verdi ama bunların mesleği serbest meslek yarın birgün aklına illaki uyar ondan korkuyorum. Ben zaten katinvalidemlerde kalamam eşimin de il il gezmesini istemiyorum sinirlenmekte haksizmiyim. Orda eşim konuşmsaydi ben kayinvalideme sadece gelin bizde kalır dediginde ben rahat edemem dicektim ki eşim gidemem dedi

İş şartında illa i
İş için illa il dışına çıkması gerekmiyorki . Şuan yasadigmz yerden aylık 4 bine yakın kazanıyor zaten onu geçtim yeni evliyim daha hiç ayrı kalmadım ev de tek başına kalsam kayınvalidem illaki rahat birakmicak bende kendi ailemde kalırım o bile sknti yani 3 5 günden bahsetmiyorum 1 ay hiç gelmicek

Kaç günlük, haftalık bir iş ki bu? Kısa sureliyse ekmek paranızın peşine gidecek adam tatile gitmiyor ya.
Kadın da illa gelecek bizde kalacak dememiş, korkarsa demiş. Biraz alınganlık mi yaptınız acaba?
Kaldı ki direk rahat edemem demek sanki senden rahatsızım der gibi olurdu.
Kimseye diyemezdim sanırım. Daha nazik şekilde geri çevirmenin yolunu bulun.

Eşiniz gitmeyeceğini söylemiş zaten neden sinirlendiniz ki?
Eşim yok dediği halde illa git diye üstelemelrnden?
Ayrıca 3 5 günden bahsetmiyorum 1 ay ayrı kalacağız?
Benim fikrim alınmadan kayinvalidenin gelin bizde kalır demesinden?
Yeni evli oldugumuzu bildikleri halde 1 ayında çok uzun bir süre olduğunu bildikleri halde . İhtiyacimizinda olmadgni bildikleri halde neden üsteliyolar kardeşim nedennn

Başkalarının sizin yerinize cevap vermesine müsade etmeyin.Bu kim olursa olsun.Böyöe olursa eşiniz sizden habersiz hareket etmeye alışır.Hayır demek evet demek kadar normal bir durum bence.eşinizin iş konusuna gelince gitmesi gerekirse gitmeli tabi.Ama sizde bu konularda söz sahibi olun

1 ay hiç bir şekilde görüşmeyecegiz. Ve yeni evliyim daha önce hiç ayrı kalmadik. Ayrıca yasadigimiz şehirde de çok iş imkanı var kayinbabam gidiyor diye illa eşimin de gitmesine gerek yok fikirimi sormalarini geçtim 1 ay ayrı kalamayacgmizi benim de orda rahat edemeycmi düşünmeleri lazm

Daha önceki konularınızı hatırlıyorum, kayınvalideye ne kadar gidilmeli gibi başlıklar vardı.
Bakın bir tavrınız olsun ve öyle net olsun ki kimse sizin adınıza karar veremesin.

1 ay ise haklısınız. Gerek de yokmuş maddi açıdan. Kaynana ile kalınmaz o kadar zaman. Sinir basardı beni.

Eşim benim yerime cevap verdiği için bu sefer sesimi cikarmadim sonuç olarak bizim istedigimz oldu ama eşimi sırf kayinbabamda gidiyor diye göndermek istiyorlar yoksa ihtiyacmz olduğundan değil aynı iş imkanı yasadgmz seyirdedeş var zaten ayrıca 3 5 gün değil 1 ay ayrı kalmaya hele bide o günleri kayınvalide evinde geçirmeye nasıl dayanirim ben .

Valla arkadaşım benim eşim de sürekli şehir dışında ve yeni evli olduğum dönem canımdan bezmiştim. Kaynanam düşmedi yakamdan 6 ay hergün onlaydım. Bir an boş bırakmazdı. En son çıldırdım tabi güzellikle söylemekten anlamayınca. Aileler toplandı, kaynanam boşa bunu dedi eşime. Eşim de boşancak bi şey yok kız tek başına korkmuyo ve yalnız yaşamaya alışık, ayrıca annenleri istemiyorum demedi evimde yalnız kalmak istiyorum diye söyledi kız dedi annesine. Babam da destek verince bu defa oğlumun evine istediğim gibi gelirim dedi. Burası benim de evim, oğlun işte oluyo benim yanıma geliyosun dedim. Kayınpederim de çocukları rahat bırak artık zaten sık sık geliyolar dedi. Eşi çıkışınca sustu.

Eğer mecbur kalır da eşiniz de şebir dışına çıkarsa baştan mesafeyi koyun, eşinizle konuşup ayarlayın. Yoksa bunalım.. Bunalım...

Eşiniz söylemesi gerekeni söylemiş. Bence eşinize hiç konuyu açmayın. Inada bindirebilir işi .
Zamanı geldiğinde böyle bir şey olursa fikrinizi söylersiniz eşinize , illa gitmesi gerekirse evde kalırsınız ya da eşinizle gidersiniz calismiyorsaniz.

Çok şükür şehir dışına cikicam kadar bir ihtiyacimz yok aynı iş imkanı yasadgmz sehirdede var. Eğer 3 5 günlük iyi bir kazancı olan yerde calissa amenna fakat 1 ay ayrı kalicaz sonuç olarak tüm gün kayınvalide evi yatmalar vs
Bak yine sinirlendim ya sen ne diye eşime ısrar edersinki ayağım zar zor kayınvalide evine giderken birde 1 ay orda yatiyim
Oldu canım :))

Eşimin hiç bir şekilde il disinda çalışma ihtiyacı yok aynı iş imkanı buradada var ayrıca 1 ay hiç görmeden nasıl dayaniyim ben kaynana evinde. Bunları neden akıl edemiyorlar acaba bizim yerimize kararlarimiza mudahale ediyorlar

bu modeller böyle, bi de memnuniyetsiz olurlar. Konularından kaynanan ve görümcelerin ne fena biliyorum. Eşin ardında ama o yüzden sinirlenme.. Gerçi elde değil ama boşvermeye çalış yine de.

İş konusunda neden size danışsınlar ki
Ayrıca iyi niyetle kadın demiş
Bence bunda abartılacak birşey yok
Şu erkek aileleri ne yapsa batıyor
Kadının ailesi dese düşünceli aile ama erkek tarafı yapınca düşüncesiz olur emrivaki yaptı olur...
Olurda olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…