- 7 Şubat 2018
- 943
- 368
- 23
- 29
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
İş için illa il dışına çıkması gerekmiyorki . Şuan yasadigmz yerden aylık 4 bine yakın kazanıyor zaten onu geçtim yeni evliyim daha hiç ayrı kalmadım ev de tek başına kalsam kayınvalidem illaki rahat birakmicak bende kendi ailemde kalırım o bile sknti yani 3 5 günden bahsetmiyorum 1 ay hiç gelmicekKocaman kadın evde tek durabilirsiniz. Kayınvalide gereksiz bir çıkış yapmış. Ayrıca eşiniz şehir dışına çıkabilir bunda garip bir durum yok. Kabul etmelisiniz ileride böyle bir durum olursa. İş ve hayat şartlarına uyum sağlayın.
Ben sanırım sesimi burda çıkarabiliyor umHer kafadan ayrı ses mübarek
Eşim yok dediği halde illa git diye üstelemelrnden?Eşiniz gitmeyeceğini söylemiş zaten neden sinirlendiniz ki?
1 ay hiç bir şekilde görüşmeyecegiz. Ve yeni evliyim daha önce hiç ayrı kalmadik. Ayrıca yasadigimiz şehirde de çok iş imkanı var kayinbabam gidiyor diye illa eşimin de gitmesine gerek yok fikirimi sormalarini geçtim 1 ay ayrı kalamayacgmizi benim de orda rahat edemeycmi düşünmeleri lazmKaç günlük, haftalık bir iş ki bu? Kısa sureliyse ekmek paranızın peşine gidecek adam tatile gitmiyor ya.
Kadın da illa gelecek bizde kalacak dememiş, korkarsa demiş. Biraz alınganlık mi yaptınız acaba?
Kaldı ki direk rahat edemem demek sanki senden rahatsızım der gibi olurdu.
Kimseye diyemezdim sanırım. Daha nazik şekilde geri çevirmenin yolunu bulun.
Daha önceki konularınızı hatırlıyorum, kayınvalideye ne kadar gidilmeli gibi başlıklar vardı.Eşim yok dediği halde illa git diye üstelemelrnden?
Ayrıca 3 5 günden bahsetmiyorum 1 ay ayrı kalacağız?
Benim fikrim alınmadan kayinvalidenin gelin bizde kalır demesinden?
Yeni evli oldugumuzu bildikleri halde 1 ayında çok uzun bir süre olduğunu bildikleri halde . İhtiyacimizinda olmadgni bildikleri halde neden üsteliyolar kardeşim nedennn
İş şartında illa i
İş için illa il dışına çıkması gerekmiyorki . Şuan yasadigmz yerden aylık 4 bine yakın kazanıyor zaten onu geçtim yeni evliyim daha hiç ayrı kalmadım ev de tek başına kalsam kayınvalidem illaki rahat birakmicak bende kendi ailemde kalırım o bile sknti yani 3 5 günden bahsetmiyorum 1 ay hiç gelmicek
Eşim benim yerime cevap verdiği için bu sefer sesimi cikarmadim sonuç olarak bizim istedigimz oldu ama eşimi sırf kayinbabamda gidiyor diye göndermek istiyorlar yoksa ihtiyacmz olduğundan değil aynı iş imkanı yasadgmz seyirdedeş var zaten ayrıca 3 5 gün değil 1 ay ayrı kalmaya hele bide o günleri kayınvalide evinde geçirmeye nasıl dayanirim ben .Başkalarının sizin yerinize cevap vermesine müsade etmeyin.Bu kim olursa olsun.Böyöe olursa eşiniz sizden habersiz hareket etmeye alışır.Hayır demek evet demek kadar normal bir durum bence.eşinizin iş konusuna gelince gitmesi gerekirse gitmeli tabi.Ama sizde bu konularda söz sahibi olun
1 ay hiç bir şekilde görüşmeyecegiz. Ve yeni evliyim daha önce hiç ayrı kalmadik. Ayrıca yasadigimiz şehirde de çok iş imkanı var kayinbabam gidiyor diye illa eşimin de gitmesine gerek yok fikirimi sormalarini geçtim 1 ay ayrı kalamayacgmizi benim de orda rahat edemeycmi düşünmeleri lazm
Çok şükür şehir dışına cikicam kadar bir ihtiyacimz yok aynı iş imkanı yasadgmz sehirdede var. Eğer 3 5 günlük iyi bir kazancı olan yerde calissa amenna fakat 1 ay ayrı kalicaz sonuç olarak tüm gün kayınvalide evi yatmalar vsValla arkadaşım benim eşim de sürekli şejir dışında ve yeni evli olduğum dönem canımdan bezmiştim. Kaynanam düşmefi yakamdan 6 ay hergün onlaydım. Bir an boş bırakmazdı. En son çıldırdım tabi güzellikle söylemekten anlamayınca. Aileler toplandı, kaynanam boşa bunu dedi eşime. Eşim de boşancak bi şey yok kız tek başına korkmuyo ve yalnız yaşamaya alışık, ayrıca annenleri istemiyorum demedi evimde yalnız kalmak istiyorum diye söyledi annesine. Babam da destek verince bu defa oğlumun evine istediğim gibi gelirim dedi. Burası benim de evim, oğlun işte benim yanıma geliyosun dedim. Kayınpederim de çocukları rahat bırak artık zaten sık sık geliyolar dedi. Eşi çıkışınca sustu.
Eğer mecbur kalır da eşiniz de şebir dışına çıkarsa baştan mesafeyi koyun, eşinizle konuşup ayarlayın. Yoksa bunalım.. Bunalım...
bu modeller böyle, bi de memnuniyetsiz olurlar. Konularından kaynanan ve görümcelerin ne fena biliyorum. Eşin ardında ama o yüzden sinirlenme.. Gerçi elde değil ama boşvermeye çalış yine de.Çok şükür şehir dışına cikicam kadar bir ihtiyacimz yok aynı iş imkanı yasadgmz sehirdede var. Eğer 3 5 günlük iyi bir kazancı olan yerde calissa amenna fakat 1 ay ayrı kalicaz sonuç olarak tüm gün kayınvalide evi yatmalar vs
Bak yine sinirlendim ya sen ne diye eşime ısrar edersinki ayağım zar zor kayınvalide evine giderken birde 1 ay orda yatiyim
Oldu canım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?