- 4 Ekim 2013
- 2.593
- 4.881
- 333
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Bu kk olmasa daha çok ezilirdim ama görümcenin bir tanesiyle baya tartistim sinirden ağzıma geleni saydim şuan yüz vermiyorum bir tane daha vardı iki yüzlü olan ona da mesafemi koydum şuan peşimde dolaniyorlar benden kiymetlisi yok. Diğerleriyle aram çok iyi şuan bundan sonra iyi olana iyi kötü olana anlayacagi dilden davraniyorumbu modeller böyle, bi de memnuniyetsiz olurlar. Konularından kaynanan ve görümcelerin ne fena biliyorum. Eşin ardında ama o yüzden sinirlenme.. Gerçi elde değil ama boşvermeye çalış yine de.
Ne gerek var ki rezillik çekmeye kayinbabada olucak akşama kadar hizmetçi gibi onlara mi hizmet edicem. Gitmeye kalkışırsa evde kıyamet kopar yada ben ailemin yaninda kalırım başka türlüsu olmaz1 ay karı koca için çok uzun , ben dayanamazdım. Eşinizin yanında gidin ,nerede kalacaksa beraber kalın.
heh bak yolu bulmuşsun. Yoksa bunlar kendilerini bi şey sanıp tepene yuva gibi yer yapıyolar. Ben indirene kadar çıktıkları yerden ömrümü yediler.G
Bu kk olmasa daha çok ezilirdim ama görümcenin bir tanesiyle baya tartistim sinirden ağzıma geleni saydim şuan yüz vermiyorum bir tane daha vardı iki yüzlü olan ona da mesafemi koydum şuan peşimde dolaniyorlar benden kiymetlisi yok. Diğerleriyle aram çok iyi şuan bundan sonra iyi olana iyi kötü olana anlayacagi dilden davraniyorum
ne düşünceliler ne dusunceliler. İhtiyacımız olmadığı halde 1 ay hiç bir şekilde gorusemiyecegimizi bildikleri halde , oğullarına 5 kurus desteği olmayan insanlar , oğullarını düşünüyor mu oluyor şimdi?İş konusunda neden size danışsınlar ki
Ayrıca iyi niyetle kadın demiş
Bence bunda abartılacak birşey yok
Şu erkek aileleri ne yapsa batıyor
Kadının ailesi dese düşünceli aile ama erkek tarafı yapınca düşüncesiz olur emrivaki yaptı olur...
Olurda olur
heh bak yolu bulmuşsun. Yoksa bunlar kendilerini bi şey sanıp tepene yuva gibi yer yapıyolar. Ben indirene kadar çıktıkları yerden ömrümü yediler.
FeEvliliğimin ilk yıllarında eşimi gördüğüm saatler sayılıydı. Ben otelde o gazetede çalışıyordu. Ben de eşim de evimizde çok kez yalnız kaldık, kaldı ki evlenmeden önce ikimiz de kendi ayaklarımızın üzerinde duruyorduk.
İş hayatı bazen böyle gerektirir.
Niye yorum yapıyorum anlamadım. Başka bir gezegenden gibisiniz.
Gitse bile kalmazsın dert etme. Bnm kvde de o tarz bi insan ama boş bence çnkü bende kalmam:)) eşinizde siz istemedğnz sürece gitmez herldeBugün eşimin ailesiyle sofrada yemek yerken bir konu açıldı. Eşimle babası birlikte calisiyorlar kayinbabam il dışından iş almış eşime illa sende gel diyorlar kayinvalidemde usteliyor niye gitmiyon oğlum gitsene diye. Bana danışma falan yok sofrada ilk defa açılıyor konu. Oradan kayınvalide gelin gece korkarsa bizde kalır sen babanla çalış dedi esimde olmaz gitmicem dedi. Eşim doğru olan kararı verdi ama bunların mesleği serbest meslek yarın birgün aklına illaki uyar ondan korkuyorum. Ben zaten katinvalidemlerde kalamam eşimin de il il gezmesini istemiyorum sinirlenmekte haksizmiyim. Orda eşim konuşmsaydi ben kayinvalideme sadece gelin bizde kalır dediginde ben rahat edemem dicektim ki eşim gidemem dedi
Eşim yok dediği halde illa git diye üstelemelrnden?
Ayrıca 3 5 günden bahsetmiyorum 1 ay ayrı kalacağız?
Benim fikrim alınmadan kayinvalidenin gelin bizde kalır demesinden?
Yeni evli oldugumuzu bildikleri halde 1 ayında çok uzun bir süre olduğunu bildikleri halde . İhtiyacimizinda olmadgni bildikleri halde neden üsteliyolar kardeşim nedennn
Haklısın tatlım. Akşam yatarken eşine sarıl ben sensiz uyuyamam ne olur gitme de adam hiç gitmez:)Bugün eşimin ailesiyle sofrada yemek yerken bir konu açıldı. Eşimle babası birlikte calisiyorlar kayinbabam il dışından iş almış eşime illa sende gel diyorlar kayinvalidemde usteliyor niye gitmiyon oğlum gitsene diye. Bana danışma falan yok sofrada ilk defa açılıyor konu. Oradan kayınvalide gelin gece korkarsa bizde kalır sen babanla çalış dedi esimde olmaz gitmicem dedi. Eşim doğru olan kararı verdi ama bunların mesleği serbest meslek yarın birgün aklına illaki uyar ondan korkuyorum. Ben zaten katinvalidemlerde kalamam eşimin de il il gezmesini istemiyorum sinirlenmekte haksizmiyim. Orda eşim konuşmsaydi ben kayinvalideme sadece gelin bizde kalır dediginde ben rahat edemem dicektim ki eşim gidemem dedi
Kotu niyetten değildir o, Belki daha çok kazansin vs diyedir. Esiniz tavrını göstermiş zaten.dert edecek birşey yok ki...Eşim yok dediği halde illa git diye üstelemelrnden?
Yeni evli oldugumuzu bildikleri halde 1 ayında çok uzun bir süre olduğunu bildikleri halde . İhtiyacimizinda olmadgni bildikleri halde neden üsteliyolar kardeşim nedennn
Eşinizin iş için şehir dışına çıkmasında sakınca yok. Siz de kocaman kadınsınız bakıcıya ihtiyacınız yok. Yani aslında sorun yok.Bugün eşimin ailesiyle sofrada yemek yerken bir konu açıldı. Eşimle babası birlikte calisiyorlar kayinbabam il dışından iş almış eşime illa sende gel diyorlar kayinvalidemde usteliyor niye gitmiyon oğlum gitsene diye. Bana danışma falan yok sofrada ilk defa açılıyor konu. Oradan kayınvalide gelin gece korkarsa bizde kalır sen babanla çalış dedi esimde olmaz gitmicem dedi. Eşim doğru olan kararı verdi ama bunların mesleği serbest meslek yarın birgün aklına illaki uyar ondan korkuyorum. Ben zaten katinvalidemlerde kalamam eşimin de il il gezmesini istemiyorum sinirlenmekte haksizmiyim. Orda eşim konuşmsaydi ben kayinvalideme sadece gelin bizde kalır dediginde ben rahat edemem dicektim ki eşim gidemem dedi
Onlara soyleyecektiniz neden usteliyorsunuz diye. Tartismaya gerginlige gelemediginiz icin icinize atiyorsunuz sonra sinir olup duruyorsunuzEşim yok dediği halde illa git diye üstelemelrnden?
Üst üste bir kaç yorumda 'ben eşimi 1 ay görmeden nasıl dayanayım?' yazmışsınız ,Eşimin hiç bir şekilde il disinda çalışma ihtiyacı yok aynı iş imkanı buradada var ayrıca 1 ay hiç görmeden nasıl dayaniyim ben kaynana evinde. Bunları neden akıl edemiyorlar acaba bizim yerimize kararlarimiza mudahale ediyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?