Sizce sinirlenmekte haklimiyim

1 ay karı koca için çok uzun , ben dayanamazdım. Eşinizin yanında gidin ,nerede kalacaksa beraber kalın.

G
bu modeller böyle, bi de memnuniyetsiz olurlar. Konularından kaynanan ve görümcelerin ne fena biliyorum. Eşin ardında ama o yüzden sinirlenme.. Gerçi elde değil ama boşvermeye çalış yine de.
Bu kk olmasa daha çok ezilirdim ama görümcenin bir tanesiyle baya tartistim sinirden ağzıma geleni saydim şuan yüz vermiyorum bir tane daha vardı iki yüzlü olan ona da mesafemi koydum şuan peşimde dolaniyorlar benden kiymetlisi yok. Diğerleriyle aram çok iyi şuan bundan sonra iyi olana iyi kötü olana anlayacagi dilden davraniyorum

1 ay karı koca için çok uzun , ben dayanamazdım. Eşinizin yanında gidin ,nerede kalacaksa beraber kalın.
Ne gerek var ki rezillik çekmeye kayinbabada olucak akşama kadar hizmetçi gibi onlara mi hizmet edicem. Gitmeye kalkışırsa evde kıyamet kopar yada ben ailemin yaninda kalırım başka türlüsu olmaz

heh bak yolu bulmuşsun. Yoksa bunlar kendilerini bi şey sanıp tepene yuva gibi yer yapıyolar. Ben indirene kadar çıktıkları yerden ömrümü yediler.

ne düşünceliler ne dusunceliler. İhtiyacımız olmadığı halde 1 ay hiç bir şekilde gorusemiyecegimizi bildikleri halde , oğullarına 5 kurus desteği olmayan insanlar , oğullarını düşünüyor mu oluyor şimdi?

Evliliğimin ilk yıllarında eşimi gördüğüm saatler sayılıydı. Ben otelde o gazetede çalışıyordu. Ben de eşim de evimizde çok kez yalnız kaldık, kaldı ki evlenmeden önce ikimiz de kendi ayaklarımızın üzerinde duruyorduk.
İş hayatı bazen böyle gerektirir.
Niye yorum yapıyorum anlamadım. Başka bir gezegenden gibisiniz.

Eşimle yeni evliyken (3 ya da 4 aylık evlilikte) 2 buçuk ay ayrı yaşadık. O anki şartlar onu gerektirmişti. Ben bazen kendi evimizde kaldım bazen annemde.
Şartlar ne getirir bilinmez.
Eşimle ayrı kalamam diye şartlanmayın.
Esnek olun.
Hayat bu.

Önceden çok saflik yaptım ama artık gözümü açtım. İstediğim sabahtan akşama kadar oturup geliyorum istemedigm zaman da onlar için "fedakarlık dediğim şeyleri yapmıyorum çok ta rahatim
heh bak yolu bulmuşsun. Yoksa bunlar kendilerini bi şey sanıp tepene yuva gibi yer yapıyolar. Ben indirene kadar çıktıkları yerden ömrümü yediler.

Hanimefendi anlattignz kadar anlayissiz bir insan değilim ki ihtiyacimiz olursa eşim tabiki de 3 5 gün vs gidebilir. Fakat söz konusu "para kazanmak değil aynı imkan yasadgmz şehirde var ayrıca 3 5 günden bahsetmiyorum tam tamına 1 ay hiç gormeden kaynana evinde kalicam. Bizim zaten skntilarimz var iyice yüz göz mü olalım
Fe

Kesinlikle haklisiniz. Hem yeni evliymişsiniz ne gerek var ki maddi anlamda bir sıkıntı yaşamıyorsanız 1 ay uzak durmaya..
Ben olsam bende izin vermezm diye düşünüyorum. Tabi ki maddi anlamda sıkıntı ayrı.

Gitse bile kalmazsın dert etme. Bnm kvde de o tarz bi insan ama boş bence çnkü bende kalmam:)) eşinizde siz istemedğnz sürece gitmez herlde

Iste bizim gibi böyle mükemmelliyetçi ve takıntılı insanlar boyle iyi niyetli sözlere de takilabiliyor
Aynisi basima gelse bende kendimi yerdim ve senin gibi düşünürdüm
Ama simdi konu ben degilim sensin ya o yuzden sana cok hak vermeme ragmen diyebilcegim şey,abartma bisey yok bunda
Biliyorum icini ferahlatmayacak ben olsam sinirden ölürdüm ama gercekten kotu niyetlu konusmamis kaynana israr etmeleri de klasik iste anne baba tripleri benim annem babam bile gittigimizde yemege kalın diye israr ederler basit bir örnek yani....
Esin zaten girmiyormus
Rahat ol sen takma bosver

Benim eşim de babasıyla çalışıyor. Böyle bir durum olsa, o an tabikide benim fikrim alınmazdı. Gidilmesi gerekiyorsa babam elbette gel derdi, durun bakalım bir gelin hanıma soralım demezdi. Eşimde 1 dk hanıma danışayım demezdi o an. Ha evimize geliriz istişaremizi yaparız birlikte ama o an konu bence de öyle gelişmeliydi.
Kayınvalidede kalma konusunda tabikide haklısınız. Rahat etseniz dahi ne gerek var koskaca insanlarız. Evimiz var bağımız var tabikide evinizde kalmak istemekte sonuna kadar haklısınız. Kayınvalidenizde bence insanlık namına öyle demiştir hani korkarsa ben varım gibisinden.

Haklısın tatlım. Akşam yatarken eşine sarıl ben sensiz uyuyamam ne olur gitme de adam hiç gitmez:)

Kotu niyetten değildir o, Belki daha çok kazansin vs diyedir. Esiniz tavrını göstermiş zaten.dert edecek birşey yok ki...

Eşinizin iş için şehir dışına çıkmasında sakınca yok. Siz de kocaman kadınsınız bakıcıya ihtiyacınız yok. Yani aslında sorun yok.

Onlara soyleyecektiniz neden usteliyorsunuz diye. Tartismaya gerginlige gelemediginiz icin icinize atiyorsunuz sonra sinir olup duruyorsunuz

1 ay diye çok abartmışsınız

Yetişkin insanlar için bir ay iş için ayrı kalmak çok da sıkıntı değil

Kv teklif etmiş yalnız kalamazsa onun için gitmek istemiyorsan bizde kalsın diye

Ona gerek yok ben evimde kalabilirim diyebilirsiniz

Eşiniz de iş gereği gidip gitmemeye size danışmadan karar verebilir

İş bu çoluk çocuk da yok Nasıl bakar vs diye endişeleneceği bir durum yok gerekirse gider

Bir de burada da iş var diyorsunuz da orada belki iki katını kazanacak belki sizin şehirde bazı mevsimde iş yoğunluğu düşecek hem belki o şehir daha karlı olup oraya, Kv den uzağa taşınacaksın

Bu arada o konuşma daha önce de yapılmış bir de sizin tepkinizi ölçmek için ısrar edilmiş olabilir

Bir de ben yeni evliyim deyince bu yaz evlendiniz sandım

Mart konularında 1,5 yıllık evli yazıyor

Yeni evli değilsiniz bunu kullanma Zamanı geçmiş

Üst üste bir kaç yorumda 'ben eşimi 1 ay görmeden nasıl dayanayım?' yazmışsınız ,
Allah ölüm ayrılığı vermesin, sayılı gün çabuk geçer. Mecbur olsaydınız ne yapacaktınız?
Ben böyle iddaalı ve büyük laflardan korkarım.
Sonuçta olay sizin istediğiniz gibi somuçlanmış, düşünüp düşünüp kafanızda büyütmeyin olanları.
Konu açıldığında uygun bir üslupla siz de fikrinizi dile getirebilirdiniz. Zamanında konuşmazsanız sonra böyle sinir olup dertlenirsiniz.
Büyükler bazen düşüncesiz ve kendi istekleri için ısrarcı olabiliyorlar. Durumu siz ve eşiniz idare edeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…