sizce sizi sevmeyen birine kendinizi sevdirebilir misiniz?

Kızlar sonradan oluyor da erkekler cıkks olmuyor galiba..
bence de öyle erkeklerin karaları pek değişmiyor. bir arkadaşım var eşini en başta çok seviyomuş ama adam sevmiyormuş. ne bileyim kız her gün mesaj atmış biıkmamış usanmamış adam en sonunda sen beni kendine aşık ettin demiş ve şu an evliler. bu durum istisnai bir durum sanırım. sizinde fikirlerinizi merak ettim. genel kanaat nedir.

Çok tecrübeli olduğumu söyleyemicem.Bayan noktasında kendim öyle oldugum için öyle düşünüyorum.
erkeklere gelince bu biraz göreceli bence. Bazı erkek var ilgilensin şöyle olsun böyle olsun ;bazı erkek de var üst üste iki mesaj at ayy bogdun bunalttın triplerine giriyor.Hani burdan okudugum ve etrafımdan gördüğüm kadarıyla karşınızdakine göre değişir.Uğraşmaya değecek bi adamsa neden olmasın dicem ama bence gerek yok yani...

Bak ben mesela çok gururlu bir insanım gerçekten ve beni seven insanlar da var çevremde. Ama bir kişiyi takıntı yaptım kendime, çok saçma bir insan için gururumu kırıp her seferinde kendimi kabul ettirmeye çalıştım ama olmadı. Şimdi yüzüne bakamıyorum. Sonradan sevdirilemeiyor maalesef. Olsa benimki olurdu. Sakın benim yaptığım hataya düşme gerçekten samimiyetle söylüyorum. En sonunda keşke hiç bir şey yapmasaydım seviyesine geliyosun

sanmıyorum
bence kız söyleyince erkeklerin totosu kalkıyor ve çekip gidiyor ...çooook nadirdir bunun aksi olan durum bence
belki de sizin yapmanız gereken tek şey işve cilve ona karşı süslenip püslenip dikkatini çekmek...

o aşamaları çokdan geçtik canım. okul arkadaşımdı mezun olduk. şehrine döndü o bende zaten üniyi kendi şehrimde okumuştum burada kaldım. yani mesaj falan atarak sürekli kendimi unutturmamaya çalışarak alıştırabilirmiyim kendime sevdirebilirmiyim sizce.

sanmıyorum gerçekten ...imkansıza yakın görünüyor bana ama denemek isterseniz de hiçbir şey yapmamaktan iyidir belki de..bilemedim..ben olsam önüme bakardım..

diyelim ki bana hiç ilgisi yoktu ondan olmadı bu iş. ben onu çok sevdiğime inandırsam onu, bana karşı fikirleri değişir mi? sevebilir mi?

Onu çok sevdiğinize inandırırsanız, onu çok sevdiğinize inanmış olur, bu sizi sevmesi için bir sebep olamaz. Siz olsanız sizi sevdiğine inandığınız birini sırf sizi seviyor diye sevebilir misiniz?

Kendini sevdirmek, alışkanlıkla karışarak olabilir belki ama aşk mümkün değil gibi...
başta bir ilgisi vardı zaten hoşlanıyodu eminim.ama şans vermedi bu ilişkiye sorunları var o yüzden kimseyi istemiyorum dedi bana ama bu fikrini kendimi ona alıştırarak kırabilirmyim bilemiorum.

Onu çok sevdiğinize inandırırsanız, onu çok sevdiğinize inanmış olur, bu sizi sevmesi için bir sebep olamaz. Siz olsanız sizi sevdiğine inandığınız birini sırf sizi seviyor diye sevebilir misiniz?
evet tabiki sevemem. ama benden hoşlanıyordu ilgileniyordu. sadece kendi durumunu öne sürerek istemiyor. neymiş kimseyi istemiyormuş hayatında sorunları varmış. benimkisi olmayan bi duygu için çabalamak değil. duygu var ama istek yok. belki kadınlara güvenmiyor belki hayata küstü bilemiyorum. o yeniden bi ilişki yaşama isteğini nasıl kazandırırım bunun derdindeyim.

"Diyelim ki " ile başlayan cümlenize istinaden yazdım bunları. Sorunları var ve hayatında kimseyi istemiyorsa o yeniden ilişki yaşama isteğini kazanması için sorunlarının çözülmesi gerek. Ama açıkçası bu bana bahane gibi geldi. Kendinizi sevdirmeye çalışmak yerine uzaklaşmaya çalışmak için harcamanızı öneririm enerjinizi. Yorulursunuz ve büyük ihtimalle eliniz boş dönersiniz. 2. soruya cevap oldu sanırım bu da.

sevebilir mi? bu konuda erkekler en başta mı aşık olurlar?

evet açıkça yazmamıştım başta.
şimdiden çok yoruluyorum. bunca zamandır çok yordu. bundan sonrada yorulduğumla kalırım sanırım teşekkürler.

melekim yaa. hikayelerimiz var ya aynı ayyynı! benim de çok yakın arkadasım vardı. onunla mesajlaşıyorduk falan filan tabş seviyodum ben onu. o da elektrik aldı senı seviyorum dedi çıktık. sonra dört gün geçti ben başka şehre gidiyorum dedi ayrıldık. ben bunu çoook sevdiğimi söylrdim. ikna oldu ama yeniden olamadık biz. demek ki gerçekten sevememiş beni. canım benim ya sıkma canını hiiç gelir geçer inan bana. şimdi unuttum ben onu. yeni bir ilişkim var ve şu an mutluyuz. anaaa! benim yeni ilişki de biraz karışık ya kızlaar durun komu açiyim yardım edin bana da . ne diyodum. üzülme bence gerek yok. bi erkek terkettiyse sonradan olmaz gibi o iş. yalnııız. bu senden daha değerli değil. dağıtmaya çalış kafanı. zamana bırak melekim. doğru kişi karşına çıkacaktır:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…