Sizce sormalı mıydı ??

Kızın derdi içimin sinmediği kalıcı olarak kullanacagim bir halıya ailem masraf yapmiş.Keşke zevkim sorulsaydı diyor sanırım. Haliyi goruyor begenmiyor ve ayip olmasin diye güzel diyor.O an begenmedigini ifade edecek firsat bulamamis. Hediye paketlerinin icine bile degistirme fisi koyulur.normaldir.Annesi yahu el degil ki.Nazlanir da, hali degisimi de ister ne isterse ister evladi onun. Ben yazdikca anladim konu sahibini.iyiliğin farkinda bence.kendini ifade edemedi

Size iyilik yaramaz
Yarar efendim ne kadar tanıyorsunuz da beni

Ay halimden anlayan biri çıktı çok şükür.. kendini bilmez bi insan değilim Hamd olsun gerekirse bebeğim için alasını da yaparım alırım yapmadığım şey değil.. orda onun o halini Sevinçini görünce annemin bile içi gitti güldük eğlendik.. şakasına dedim halıyı götürelim değiştirelim die. evet kadına böyle bi teklifte bulundum ama temelli değil bi iki ay için ve oturduğu oda yada salonu için de değil.. sonrasında konusu açılmadı annemle kaç kez görüştük ne ben tekrar istedim ne o halı aldık dedi .. sağolsunlar almışlar mahçubum ama aldıkları şey de kıyafet yada tencere tabak değil evimin ortasında herkese açık bi yere sereceğim halı ve bi iki ay idareten de değil artık onu kullanıcam ilerki süreçte hep.. arkadaşın da dediği gibi bi jest var ama yolu biraz emrivaki geldi çünkü değişim yapma şansım yok ölçüsünde de model de .. bu bencillikse evet bencilmişim o zaman!!

Çocuk ne anlar halının deseninden modelinden amaç zaten cocugun yumusak halıda oynaması değil mi? Ayrıca halıları değişelim demek ne ya

Ben böyle saçma şey duymadım senin halını ailen beğenecek miydi peki değiştirince yahu serersin bi battaniye al sana yumuşacık olmadı iki dizlik takarsın bebeğine çare annenin halısı mıdır yani. Artı sen zaten annenin halısını kullanmaya bile hazır mışsın şimdi de desen beğenmiyorsun bu nası iş anlamadım. Kadın halı almış üstüne bi de yıkamasına kadar yaptırıyor hala bırın kıvırıyorsun

Serin şimdilik
Bebek biraz büyüyünce eski haliniza geçersiniz

Nasil ya? Adam hediye alio begenmionuz.. bide serili haliyi istemek ne ya? Gidip bastan bole bi dusuncen varsa kendin alsaydin.. kv kp alsaydi ayyyy ne guzel dusunmusler olurdu dimi? Emri vaki demek:) sen emri vaki ne bilmiosun bi arastir. Buna namkorluk derler

Anneniz mi zevksiz yani. Kocanızın bile beğenmeyecği kadar. Düşünüp almşlar. Kime neyin gösterişi ben anlamadm.

Ben olsam şöyle derim
Annecim yeni halıyı sizin evde bırakalım
Şimdi bebekli ev bebek bi sürü şey döküp saçacak yeni halıya yazık olmasın
Sen bana senin eskiyi versen olur mu?

Yani başka çözümü yok gibi

harbiden pes.

annenizin evindeki halıya göz koyup bunu bizimkiyle değişelim diyecek kadar tenezzül ediyosunuz. sonra insanlar süpriz yapıyo, bize sormalıydı ama diyosunuz.

doyumsuzluk. ne diyelim.

tam bana layık anne

kadın halı almış torunu emekleyecek diye yıkatmış daha ne yapsın

sizden ise buram buram bencillik akıyor

Halıyı değiştirelim demeniz bile karşınızdaki anneniz dahi olsa yakışıksız bana göre. Eğer çocuğunuz çok sevdiyse gidip zevkinize göre bir tane alır serersiniz evinize. Birkaç ay için neden halı alayım mantığı bana ters geliyor. Gerekiyorsa alacaksınız efendim! Kadın size halı almış artı yıkatmaya bile vermiş siz hala yok modeli uymuyor yok beğenmedim yok muhtemelen eşimde beğenmeyecek. El insaf yahu gidin beğendiğinizi kendiniz alın öyleyse...

Gidip bir halı alıverseydiniz yani belki onlarda sizin halınızı beğenmiyorlardı emri vaki neden olsun jest yapmışlar yani başka odaya koyarsınız sonra önemli olan yumuşak olması ve bebeğinizin rahat etmesi değil mi. Ayrıca halı örtüleri de var alabilirsiniz

Benim antikamda (eltim) böyle yöntemle aldirtiyor kv gile.. Nasil beceriyorsa helal olsun valla.. Ben denedim beceremedim.. Antikam tablet ve yatak odasi aldırtı . Daha halen ayni yöntemle devam ediyor. Simdi de cep telefonu aldiracak.
Bir keresinde kv deme benim cocuklara kulandigim emzikten bahsetmis, kv demde bana soruyor.. Bende gelsin bana sorsun, herseyi cocuklarin uzerinden soyluyor dedim..

acaba değiştirsem mi diye sorsanız anlarım da benim de fikrimi almaları gerekmez miydi size sormanız çok garip. kullanmayın fakire fukaraya verin, zira haketmiyosunuz.

Bebeğinizin emekleme dönemi geçince zaten yumuşak halı gereksinimi olmayacak..

Biraz idareci oluverin..

Yazmadan geçemeyeceğim..kendi ailesine karşı idareci olmakta zorlananlardan kv ile anlaşmalarını bekliyoruz.

Resmen tesekkür edileceği yerde

Pesss diyorum.Anneniz sizi ve torununu düşünmüş halı almış vay efendm rengi vay efendim deseni.Bence bu söyledikleriniz gerçekten ayıp hem söz konusu sizin evinizin dekorasyonu değil bebeğin rahatı. Gönlünden kopmuş almış kadın üstüne bir de yıkatmış annenize teşekkür edip sıkı sıkı sarılacağınıza..

tam bana layık anne

kadın halı almış torunu emekleyecek diye yıkatmış daha ne yapsın

sizden ise buram buram bencillik akıyor

acaba değiştirsem mi diye sorsanız anlarım da benim de fikrimi almaları gerekmez miydi size sormanız çok garip. kullanmayın fakire fukaraya verin, zira haketmiyosunuz.

Halı yıkatmaya verilmiş değiştirme şansım yok dünkü psikolojiyle bu durumu duyunca resmî de çok beğenmeyince keşke yıkatmaya verilmeden bi gösterilsemiydi okeylensemiydi die düşündüm çünkü geri dönüşü yok.. ama bencil durumuna düştüm.. netice de bi kazak bile alınsa değişim fişi oluyor değiştiren haketmemiş mi oluyor

Bebeğinizin emekleme dönemi geçince zaten yumuşak halı gereksinimi olmayacak..

Biraz idareci oluverin..

Yazmadan geçemeyeceğim..kendi ailesine karşı idareci olmakta zorlananlardan kv ile anlaşmalarını bekliyoruz.

Resmen tesekkür edileceği yerde

Ben buraya niye almışlar niye yapmışlar demiyorum sadece bi düşünce paylaştım ve derdimi anlatmak için de zorlamıycam artık!!
Anneme teşekkür etmeyecek niye aldınız diyecek değilim herhalde kadına gayette mutlu olduğumu beğendiğimi ve severek kullanacağımızı söyledim teşekkürler ettim ve cidden çok mahçup oldum .. sıkı sıkı sarıldım da arkadaşım bi halı için annemin gönlünü kıracak ona bunu hissettirecek değilim..
Sadece bi düşüncem vardı burda onu paylaşmak istemedim bencil durumuna düştüm...
Hayatımda ilk defa şakasına bişey istedim ciddi ciddi söylenmiş planlı bişey değildi olay ani gelişti bende öyle deyiverdim. hatta o an vereceklerdi halıyı almadım ne bileyim böyle olacağını.. kumpaslar kurarak oyunlarla kimseye bu zamana kadar bişey aldırtmadım aldırtmam da...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…