Yarar efendim ne kadar tanıyorsunuz da beniSize iyilik yaramaz
Kızın derdi içimin sinmediği kalıcı olarak kullanacagim bir halıya ailem masraf yapmiş.Keşke zevkim sorulsaydı diyor sanırım. Haliyi goruyor begenmiyor ve ayip olmasin diye güzel diyor.O an begenmedigini ifade edecek firsat bulamamis. Hediye paketlerinin icine bile degistirme fisi koyulur.normaldir.Annesi yahu el degil ki.Nazlanir da, hali degisimi de ister ne isterse ister evladi onun. Ben yazdikca anladim konu sahibini.iyiliğin farkinda bence.kendini ifade edemedi
kızlar geçenlerde bebeğim annemlerdeki halı yumuşak olunca çok sevdi (bizim evdeki halı bize bile batıyor zemini tırtıklı ve ciddi sert.. bebeğim emeklemeye yeni başladı) . Bende şimdilik bizim halıyla değiştirelim, biz bunu biraz kullanalım size sonra veririz dedim onlarda olur demişlerdi.. şimdi annemler bizim için onlarınki gibi yumuşak bi halı almış bize de sürpriz yapmışlar . Yanlız modeli pek beğenmedim ayıp olmasın die güzel dedim mecbur.. halı gelmedi daha eşimde görmedi ama oda beğenmeyecek muhtemelen
Yani hem mahcup oldum masrafa girmişler bi taraftan da emrivaki olmuş gibi de geldi ( biz görmeden ve ölçüleri denenmeden yıkatmaya vermiş annem.. değişim şansımız yok ) oturduğum odaya sericem benim de fikrimi almaları gerekmez miydi
Anneniz mi zevksiz yani. Kocanızın bile beğenmeyecği kadar. Düşünüp almşlar. Kime neyin gösterişi ben anlamadm.kızlar geçenlerde bebeğim annemlerdeki halı yumuşak olunca çok sevdi (bizim evdeki halı bize bile batıyor zemini tırtıklı ve ciddi sert.. bebeğim emeklemeye yeni başladı) . Bende şimdilik bizim halıyla değiştirelim, biz bunu biraz kullanalım size sonra veririz dedim onlarda olur demişlerdi.. şimdi annemler bizim için onlarınki gibi yumuşak bi halı almış bize de sürpriz yapmışlar . Yanlız modeli pek beğenmedim ayıp olmasın die güzel dedim mecbur.. halı gelmedi daha eşimde görmedi ama oda beğenmeyecek muhtemelen
Yani hem mahcup oldum masrafa girmişler bi taraftan da emrivaki olmuş gibi de geldi ( biz görmeden ve ölçüleri denenmeden yıkatmaya vermiş annem.. değişim şansımız yok ) oturduğum odaya sericem benim de fikrimi almaları gerekmez miydi
Resmen tesekkür edileceği yerdeYahu pes.
İnsanlar masraf yapıp halı almışlar desenini beğenmiyorsunuz.
Maksat bebek sevdi diye değil miydi?
Desenine mi bakacak çocuk?
Zaten çocuk halıda oynamayı sevdi diye halıları değiştirelim demeniz bile abes.
Tuhafsınız baya.
kızlar geçenlerde bebeğim annemlerdeki halı yumuşak olunca çok sevdi (bizim evdeki halı bize bile batıyor zemini tırtıklı ve ciddi sert.. bebeğim emeklemeye yeni başladı) . Bende şimdilik bizim halıyla değiştirelim, biz bunu biraz kullanalım size sonra veririz dedim onlarda olur demişlerdi.. şimdi annemler bizim için onlarınki gibi yumuşak bi halı almış bize de sürpriz yapmışlar . Yanlız modeli pek beğenmedim ayıp olmasın die güzel dedim mecbur.. halı gelmedi daha eşimde görmedi ama oda beğenmeyecek muhtemelen
tam bana layık anne
kadın halı almış torunu emekleyecek diye yıkatmış daha ne yapsın
sizden ise buram buram bencillik akıyor
Gidip bir halı alıverseydiniz yani belki onlarda sizin halınızı beğenmiyorlardı emri vaki neden olsun jest yapmışlar yani başka odaya koyarsınız sonra önemli olan yumuşak olması ve bebeğinizin rahat etmesi değil mi. Ayrıca halı örtüleri de var alabilirsiniz
Benim antikamda (eltim) böyle yöntemle aldirtiyor kv gile.. Nasil beceriyorsa helal olsun valla.. Ben denedim beceremedim.. Antikam tablet ve yatak odasi aldırtı . Daha halen ayni yöntemle devam ediyor. Simdi de cep telefonu aldiracak.
Bir keresinde kv deme benim cocuklara kulandigim emzikten bahsetmis, kv demde bana soruyor.. Bende gelsin bana sorsun, herseyi cocuklarin uzerinden soyluyor dedim..
acaba değiştirsem mi diye sorsanız anlarım da benim de fikrimi almaları gerekmez miydi size sormanız çok garip. kullanmayın fakire fukaraya verin, zira haketmiyosunuz.
Bebeğinizin emekleme dönemi geçince zaten yumuşak halı gereksinimi olmayacak..
Biraz idareci oluverin..
Yazmadan geçemeyeceğim..kendi ailesine karşı idareci olmakta zorlananlardan kv ile anlaşmalarını bekliyoruz.
Resmen tesekkür edileceği yerde
Pesss diyorum.Anneniz sizi ve torununu düşünmüş halı almış vay efendm rengi vay efendim deseni.Bence bu söyledikleriniz gerçekten ayıp hem söz konusu sizin evinizin dekorasyonu değil bebeğin rahatı. Gönlünden kopmuş almış kadın üstüne bir de yıkatmış annenize teşekkür edip sıkı sıkı sarılacağınıza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?