sizce sorun bende mi

eylulyanikk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2025
11
0
1
24
benim bir tane çocukluktan beri arkadaşım olan bir yakın arkadaşım vardı, kendisini ilk tanıştığım zamanlar sevmiyordum çocuktuk yani çocukluk aklıydı. sonradan biraz biraz büyüdükçe kaynaşmaya iyi anlaşmaya başladık. ben bir tane çocukla konuşuyodum ve çocukla sadece 2 gün konuştum buluşmadan sonra çocuk benle konuşmak istememişti sebebini hala bilmiyorum ama buluşmada hiçbir sıkıntı yoktu buluşmadan sonrada yoktu aslında nolduysa bir gün sonra oldu. bir gün sonra akşama doğru konuşmayı kestik ve ben ağlayarak arkadaşımın yanına gittim çocuğu ben aylardır seviyodum yani nerdeyse gidip omzunda ağladım ve birkaç gün sonra instagram hesabında dm kutusunda çocuğu gördüm. ne olduğunu sordum önemsiz bir şey not atmıştı bende bir şeyler dedim konuşmadık dedi ama ne dediğini hatırlamıyorum şuan olayın üzerinden 2-3 yıla yakın geçti nerdeyse. Ben sürekli artık çocuşu bunun telefonunda görmeye başladım en son artık sen napıyosun dedim tavrımı koydum ve bir daha konuşmadık. çocukla sevgili oldular, 3 aya yakın çıktılar kız sürekli fakeler açıp bana yazdı ama kendi olduğunu demeden dalga altında. tam bir ergendi. ama kızı çok seviyordum kız için bütün arkadaşlarımı karşıma almıştım kardeşim biliyordum, çocuktan çok arkadaşıma üzüldüm ağladım depresyona girdim nerdeyse. 1 yıl sonra barışmaya karar verdim çünkü dayanamıyordum artık olgunlaşmıştır dedim öyle şeyler yapmaz dedim. yeni barıştığımız sıralar bi yakın arkadaşı vardı. biz barıştıktan birkaç ay sonra küstüler. kızın exini bana ayarlamaya çalıştı zorla ben istemedim. Sürekli kendini benimle kıyaslıyordu birbirimizde her şeyimiz vardı cok rahatça telefonuöuzdan her şeye bakabiliyoduk. Kendini beğenen çocuklar hep bana yazıyordu, bir kafeye gittiğimiz zaman hep bana ilgi gösteriyorlardı ve benim özgüvenimi çok düşürmeye çalışıyordu annesiyle ablasıyla kaç kere mesajlarını okudum hakkımda neler demişler. benden başka bir tane bile arkadaşı yoktu ama ben onu her şeye rağmen çok seviyordum bende gerizekalıyım tabi. Beni sürekli arayıp kanka şu kız sana çirkin dedi vs şeyler söylüyordu moralimi bozuyordu sen ne dedin diyincd bir şey demedim ne dicem diyodu ama ben ona en ufak bir şey dedikleri zaman çirkefleşiyordum. Sizce iletişimi kesmeli miyim?

İlk hatadan sonra tekrar iletişim kurman, barisman hata minnoşum, hayatının ilerleyen zamanları içinde aklında bulunsun bir kere yapan hep yapar, kazık atanı affetme yoksa seni üzerler

şunu da eklemek istiyorum barıştıktan sonra benim bütün çevremle aram bozuldu herkes beni uyardı o kızla görüşme diye ama ben biraz saf bi insanım((( kulak asmadım artık öyle değil yapmaz dedim herkesle aramı bozdum dımdızlak ortada kaldım şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…