Sizce Sorun mu bu?

KIRBITCI KIZ

Guru
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2013
52
33
288
İstanbul
Merhabalar,hersene KV agırlarim bana gelir yani,fakat her gelmesinde ne zaman gideceği belli değildir ve bunun stresini yaşarım sebebi ise,hiç konuşkan biri olmaması,inanın bazen konuşmamasından ben konuşacak tek kelime bulamıyorum hani konu aç konu aç nereye kadar karşımda muhabbet sevmeyen biri olunca🤷ayrıca TV seyreden biri değilimdir,yani gündüz kuşağı insanların saçma sapan bağırdığı,saygısız konuşmalar hiç bana göre değil zaten iki oğlum var ve bu tarz proglamlarla hiç büyütmedim inanin dizi dahi seyretmiyorum..sadece aileye uygun komedi tarzı, animasyon ,yada belgesel bide haber kanalı..KV ise aşırı derecede kadın programı meraklısı arkamı donuyrm pat kanalını açmış tüm gün hizmet önünde ortada çocuklar varmış nasıl etkilenirmis hiç.! Umuru değil güzel bir dille söyledim ben bu ve vb. İçerikler açmıyorum anne, lütfen sende açma,desemki sadece KV özel, hayır babamda geldiğinde izleyemez..yanlış mı davranıyorum bu sefer d kadın, sıkılıyor,kitap okuma huyu yok,konuşma huyu yok inanın abartmıyorum 😔o kadar zor ki..yanlış anlaşılmasın hiç konuşmaz değil okkalı sözleri vardır..hani muhabbet güler yüz yok.hani bı hobisi yok..şimdi bide kalp yetmezliği teşhisi koydular önceden gelip bunaltana kadar gitmezdi..şimdi bu çıktı bişiyde diyip kırmak istemiyorum bi kızı var bı an önce gitse diyorum..kixida devamlı eşimi taciz ediyor annemi çağır annemi çağır 😔zor yani..kafeste gibiyim..inaniin oğlu 2 saat görmüyor çalıştığı için, ben yedi yirmi dört napabilirim bu süreçten nasıl sabreedebilirim bilemiyorum

Ne kadar kalırki en fazla? Rahatsızlığı da varmış şimdi ,pek söylenmez gibi geldi.Siz çok haklısınız tabii de .çocuklar çok mu küçük? Okul vs ? İsterseniz çocukları başka bir odaya götürün o açınca TV yi gündüz.Etkinlik yapmalıyız vs deyin ,belki anlar böyle böyle.

Örgü örmeyi biliyorsa renk renk ipler alın ve beraber örgü videoları izleyin, çeşit çeşit bebek battaniyeleri veya hırka modelleri çıkartın biraz kafası dağılır veya çocuklarla beraber dördünüz animasyon filmler izleyebilirsiniz en azından beraber zaman geçirmiş olursunuz ardından çocuklar ve siz odalarında oyun oynarken o da istediği programı izleyebilir.

Sizin için zor ama ben açıkçası kayınvalidenize de üzüldüm. İnsanların hobi, başka ilgi alanları edinmesi Türkiye’de çok yeni bir durum ve çoğunlukla para gerektiren şeyler. Çoğu yaşlı insanın tek eğlencesi televizyon izlemek. Otur otur o da bunalıyordur herhalde izleyemiyorsa. Oğluyla, torunuyla vakit geçirmeye gelip, size de bir sıkıntı çıkarmıyorsa idare edilebilir sanki.

Ne kadar kalıyor ziyarete geldiğinde? Başka odanız varsa ufak bir televizyon alabilirsiniz. Çocuklar büyüyünce onlar da kullanır muhtemelen.

Kalp yetmezliği tanısı var dediniz. Obez mi? Çocuklarla her gün parka gönderin bir saat beraber yürüyün. Yemek yaparsınız. El işi severse onu yaptırın.
Sorunda bunlar zaten o kadar pasif ki,hiç bir yerede çıkmaz,hani cocuklarida çıkarayım yok oda yok tum gün başımı bekler,ve gerçekten sıkılsada 1 aya yakın durmadan gitmez zor yani😔obez değil,ama kilolu,

Back
X