- Konu Sahibi KIRBITCI KIZ
Merhabalar,hersene KV agırlarim bana gelir yani,fakat her gelmesinde ne zaman gideceği belli değildir ve bunun stresini yaşarım sebebi ise,hiç konuşkan biri olmaması,inanın bazen konuşmamasından ben konuşacak tek kelime bulamıyorum hani konu aç konu aç nereye kadar karşımda muhabbet sevmeyen biri olunca
ayrıca TV seyreden biri değilimdir,yani gündüz kuşağı insanların saçma sapan bağırdığı,saygısız konuşmalar hiç bana göre değil zaten iki oğlum var ve bu tarz proglamlarla hiç büyütmedim inanin dizi dahi seyretmiyorum..sadece aileye uygun komedi tarzı, animasyon ,yada belgesel bide haber kanalı..KV ise aşırı derecede kadın programı meraklısı arkamı donuyrm pat kanalını açmış tüm gün hizmet önünde ortada çocuklar varmış nasıl etkilenirmis hiç.! Umuru değil güzel bir dille söyledim ben bu ve vb. İçerikler açmıyorum anne, lütfen sende açma,desemki sadece KV özel, hayır babamda geldiğinde izleyemez..yanlış mı davranıyorum bu sefer d kadın, sıkılıyor,kitap okuma huyu yok,konuşma huyu yok inanın abartmıyorum
o kadar zor ki..yanlış anlaşılmasın hiç konuşmaz değil okkalı sözleri vardır..hani muhabbet güler yüz yok.hani bı hobisi yok..şimdi bide kalp yetmezliği teşhisi koydular önceden gelip bunaltana kadar gitmezdi..şimdi bu çıktı bişiyde diyip kırmak istemiyorum bi kızı var bı an önce gitse diyorum..kixida devamlı eşimi taciz ediyor annemi çağır annemi çağır
zor yani..kafeste gibiyim..inaniin oğlu 2 saat görmüyor çalıştığı için, ben yedi yirmi dört napabilirim bu süreçten nasıl sabreedebilirim bilemiyorum