selam kızlar bi firmada sekreter olarak işe girdim. işe başlayalı tam 1 ay olmuştu ki hamile kaldım. cumartesi 5 haftalık hamile oldugumu ogrendım. İşe girerken çocuk düşünmediğimizi söylemiştim çünkü o konuda katılardı haklı olarak hemen çıkmamam için.. şimdi öğrendiğim günden beri kararsızım. bazıları hemen söyleme diyor çünkü söylersem çıkarma ihtimalleri var.. :/ ben de daha 1 kere maaş aldım ve bütün planlarımzı ona göre yapmıstık eşimle.. araba alıcaktık falan.. neyse ilk ben de söylemem hemen diye düşünüyodum en azından bir kaç ay.. ama bu hafta daha 2. günden belli edicem diye korkmaya basladım.. çünkü bu çok saklanabilecek bir durum değilki.. yemek düzenim değişti mesela farkedicekler.iş yerinde bişeyler içmem yemem gerekıcek durup dururken ne alaka dicekler.. kendime dikkat etmem gerekse mesela birşey kaldırmam gerekse ne dicem? Bunları dusunuyorum çok kararsız kaldım.. söyleyim bir iki güne diyorum.. bi taraftan da ay sonunu beklesem mi diyorum.. Çünkü eğer çıkarırlarsa bile tam maaş almış olurum en azından.. Fikir verin kızlar çok kararsızım.. Bu arada yalan söylemicem kesinlikle bu konuyla ilgili yalan söylenmez biliyorum sadece hamileyim dicem o kadar ne zaman öğrendiğimi söylemicem sadece.. siz olsanız napardınız???
ben olsam kusura bakmayın der durumumu bıldırır cıkardım ısten iş bulunur araba alınır ama cocuk kaybedılırse bulunmaz ben cok dusuk yaptım o yuzden boyle hassaasım ama sızın oncelıklerınız neler ona gore karar verın
ben olsam kusura bakmayın der durumumu bıldırır cıkardım ısten iş bulunur araba alınır ama cocuk kaybedılırse bulunmaz ben cok dusuk yaptım o yuzden boyle hassaasım ama sızın oncelıklerınız neler ona gore karar verın
teşekkür ederim fikrin için ben de söylemeyi düşünüyorum ama eğer kabul ederlerse yapabildiğim yere kadar çalışabilirim dicem..çünkü zorlanacağım bi işim yok şükür sabahtan akşama kadar oturuyorum yalnızım genelde rahatım yani. o yüzden kararsızım zaten söyleemekte çıkmak istemiyorum pek..yine de teşekkürler
ya zaten ilk 3 ay bi zorluğum olmucak onlara da kendime de. ama onlar anlamadan da söylemem gerekicek o yüzden kararsızım. çünkü bugün bile mesela iş arkadaşlarıyla öğle yemeğine avm ye gittik.. ben xray cihazından geçmedim ama Allahtan görmediler.. yoksa niye geçmedin falan yalan söylemek zorunda kalıcaktım.. yani onlar çakmadan uygun zamanı beklıyorum
ya zaten ilk 3 ay bi zorluğum olmucak onlara da kendime de. ama onlar anlamadan da söylemem gerekicek o yüzden kararsızım. çünkü bugün bile mesela iş arkadaşlarıyla öğle yemeğine avm ye gittik.. ben xray cihazından geçmedim ama Allahtan görmediler.. yoksa niye geçmedin falan yalan söylemek zorunda kalıcaktım.. yani onlar çakmadan uygun zamanı beklıyorum
bende işe girerken gebelik düşünmüyoruz dedim ama 20 gün sonra hamile olduğumu öğrendim
söyledim ve şuan işsizim :)
ama ben 8. aya kadar çalıştım 32. haftaya kadar çalıştım 32. haftada doğum iznine ayrıldım yerime başkasını bulmuşlar
sen saklama gebeliğini sonra bişey olursa senden başka kimse üzülmez
hamile olduğunu söyle zaten yerine yeni birini bulana kadar 1 ay geçer en az.
belkide düşündüğün gibi olmaz son ana kadar çalışmana izin verirler
merak etme o bebek nasibini kendinden önce göndermiştir size
teşekkür ederim fikrin için ben de söylemeyi düşünüyorum ama eğer kabul ederlerse yapabildiğim yere kadar çalışabilirim dicem..çünkü zorlanacağım bi işim yok şükür sabahtan akşama kadar oturuyorum yalnızım genelde rahatım yani. o yüzden kararsızım zaten söyleemekte çıkmak istemiyorum pek..yine de teşekkürler