- 17 Kasım 2019
- 1.513
- 455
- 123
- Konu Sahibi Mavis Deniz
-
bir büyüğün söylesin ailece tanıyorsun sonuçta "ya bizim kız baştan kesip atmış ama sen yine de bir tanıştır kısmet o ya belki olur" desin öyle halolur senin söylemen hoş olmaz bu iş olsada sonradan duyulur filan yok kız yok dedide geri tamam dedi filan gibi şeyler çıkmasın başta dediğim en mantıklısıİyi akşamlar kızlar, bizim bir aile dostumuz beni biriyle görüştürmek istedi ve bütün özellikleriyle tam istediğim gibi biri gerçekten fakat ben farklı şehir diye hemen reddettim. Kime söylesem görüşseydin önemli olan anlaşabilmek, ne kaybederdin dediler. Ben de zaten düşünmeden karar verdim ve şuan ciddi pişmanım. Sürekli onu düşünmeye başladım. Biraz saçma olabilir amaAma tekrar aracıya söylemek hem ayıp olur gibi geliyor hemde utanıyorum. Sizce söylenir mi yoksa olayı artık kafamda bitirmeli miyim?
Saçma olduğunu zaten söyledimHiç görmediğiniz, tanımadığınız insanı mı aklınızdan çıkaramıyorsunuz?
Çok uzak değildiFarklı şehirler derken çok mu uzaktı o yüzden mi?
Bende misafirlikte ev sahibi bi tatlı daha alır mısın dediğinde yok diyorum sonradan pişman oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?