Sizce şuan bunu sormak doğru mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

haklısın evet o partiden olmayadabilir. Bu yüzden yol yere bi şüpheyle her seyi batrmak istemiyorum ama.icim de rahat değil ogrenmem lazim direkt siyasi görüşünü sormak iygun olur mu ki

Bence de acikca ve sakince kirmadan konusmalisiniz bu konuyu. Kültür farki ve görüs farkliliklari cok cok zor. Kendimden biliyorum, olmuyor yürümüyor..

Yani bu aslında sizlerle alakalı, gerçekten yapamayacağınıza inanıyorsanız baştan başlamamak en iyisi. Ama keşke bu siyaset bizim hayatımıza çok buyuk etki göstermese ama olmuyor maalesef.

Sanli askerlerimiz neree, vatan hainleri hdpliler nere.

Ucurum kadar fark var.
Dosdogru sor bu soruyu.
Ama sana tavsiyem sakin kendi yonunu belli etme. Eger bilmiyosa babanin asker oldugunu sakin bilmesin.
Laf arasi( su gunlerden dolayi goze batmaz boyle bi konu) durumlara karsi bakis acisini sor.

Eger senin dusunceni biliyosa cok pis oynaya bilir, yalan uzerine yalan soyler.
Bi bakmissin bi hdpliye asik olmussundur.

Edit: konu siyasi. Yaptigim yorumla dikkat cektigiminde farkindayim. Yine bi hdp konusuna yaptigim yorum yuzunden ban yemistim 1 gun oldu kaldirilali. Bu yorumla birlikte olasi tekrar bi ban yiyebilirim. Ama umrumda degil. Tekrarliyorum. Hdp bi siyasi parti degildir, hdp teror orgutu pkknin baslarindan ve kopeklerinden bir araya getirilip kurulan bi vatan haini topluluktur. Topunun Allah belasini versin. Yani ban gerekcem: siyasi konulara deginmek olmasinda ne olursa olsun.

Yani bu aslında sizlerle alakalı, gerçekten yapamayacağınıza inanıyorsanız baştan başlamamak en iyisi. Ama keşke bu siyaset bizim hayatımıza çok buyuk etki göstermese ama olmuyor maalesef.

maalesef olmuyor baska bir parti olsa önemsemem ama malum parti soz konusu olunca ne yazık ki önemli oluyor asker kızıyım ben babam kalpten gider valla duysa

Konuyu kapattıracaksın arkadaşım ya sakin olalım da arkadaş sorduğu soruyla ilgili görüş alabilsin.
Şimdi gelecekler tartışma çıkacak.

kesinlikle katılıyorum sözlerine. Öyle bir seyse zaten asla birlikte olamam ben de ayni gorusteyim. Ama ya oyle degilse o da var. Garip ve alingan bir cocuk hep ben sınırsız ask istiyorum milletlerin siyasetin kisisel tercihlerin otesinde der. Valla anıtkabirde falan resmi var çocuğun hdpli olsa gitmez heralde Atatürk un resmi var dukkanina falan

Onemli olan sizin ban yiyip yememeniz degil, arkadasin konusunun kapanmasina sebep olabilirsiniz. Cunku konu siyasiymis gibi gorunse de kapanabilecek bir konu degildi.

haklısın evet o partiden olmayadabilir. Bu yüzden yol yere bi şüpheyle her seyi batrmak istemiyorum ama.icim de rahat değil ogrenmem lazim direkt siyasi görüşünü sormak iygun olur mu ki
Sor tabiki ne olacak gayet doğal birşey.
Herşeyini sorup öğrendiğimiz birine bunu niye sormayalım.
Sosyal paylaşımlarınada yansırdı öyle birşey olsa bence.
Paylaşmasa bile beğenirdi.Bunlarada dikkat edebilirsin.
Sırf doğulu diye böyle birşey yaftalamakta yalnış olur.
Bu aralar sorsan yadırgamaz bence ortalık karış tedirgin olduğunu, baban asker diye korktuğunu vs düşünür yalnış anlamaz.

şu an bunu gündeme getirmek için o kadar çok malzeme var ki memlekette..hergün bir haber.
inan oturup sohbet ederken en klasik ne olacak bu memleketin hali ya.. diye başlasan bile gerisi gelir yani..

guzel fikir sehitler falan diye girerim konuya belli olur zaten fikri

En başta konuşun ki zaman ilerleyince çok acı çekmeyin ikiniz de. İnşallah değildir. Hayırlısı hakkınızda.

haklısın cok teşekkür ederim ortalik karışık malum doğru o konulardan açıp sorablrm teşekkürler fikir için

Zaten yol ver demedim canim. Sor ve dusuncelerini ogren dedim. Hdp lidir demedim ben. Evet bakarsak hdp yle alakasi yok, ama kim bilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…