Babanın asker olduğunu bildiğine göre, çocuk o partili bile olsa attığın yemi yemez bence.
Akrabası o partiden diye buda o partili olacak değil.
Aynı evin içinde bile insanlar farklı farklı görüşler içinde yaşıyor.
Ama inanç siyaset futbol ve yaşam tarzı farklı olan çiftlerin tartışma riski daha fazla tabiki.Bunun boyutuda alır başını gider yani.
Aynen bak bu da var. Benim de ailem çok başka bi'partiye oy verirken, amcamlar vs çok zıt bi'partiye oy veriyor.
Yani bu aslında sizlerle alakalı, gerçekten yapamayacağınıza inanıyorsanız baştan başlamamak en iyisi. Ama keşke bu siyaset bizim hayatımıza çok buyuk etki göstermese ama olmuyor maalesef.evet oyle kesinlikle. Ben gelemem boyle bir seye hayat tarzima kisiligime ters yani evlilik bu benzemeli uyusmalisın değil mi? Ailesindeki kuzendir odur budur onlarınki cok da muhim olmaz dimi ama? Yani kendisinin görüşü oyle olmadığı taktirde cok sorun çıkarmaz heralde ailedekiler? Yani kendi ana babasi kardesi chpli
bence pat diye böyle şeyler sorulmaz.bir muhabbet arasında sorup öğrenmek en doğrusu
Yani bu aslında sizlerle alakalı, gerçekten yapamayacağınıza inanıyorsanız baştan başlamamak en iyisi. Ama keşke bu siyaset bizim hayatımıza çok buyuk etki göstermese ama olmuyor maalesef.
o muhabbeti nasil oraya getirebilirm ki
Sanli askerlerimiz neree, vatan hainleri hdpliler nere.
Ucurum kadar fark var.
Dosdogru sor bu soruyu.
Ama sana tavsiyem sakin kendi yonunu belli etme. Eger bilmiyosa babanin asker oldugunu sakin bilmesin.
Laf arasi( su gunlerden dolayi goze batmaz boyle bi konu) durumlara karsi bakis acisini sor.
Eger senin dusunceni biliyosa cok pis oynaya bilir, yalan uzerine yalan soyler.
Bi bakmissin bi hdpliye asik olmussundur.
Edit: konu siyasi. Yaptigim yorumla dikkat cektigiminde farkindayim. Yine bi hdp konusuna yaptigim yorum yuzunden ban yemistim 1 gun oldu kaldirilali. Bu yorumla birlikte olasi tekrar bi ban yiyebilirim. Ama umrumda degil. Tekrarliyorum. Hdp bi siyasi parti degildir, hdp teror orgutu pkknin baslarindan ve kopeklerinden bir araya getirilip kurulan bi vatan haini topluluktur. Topunun Allah belasini versin. Yani ban gerekcem: siyasi konulara deginmek olmasinda ne olursa olsun.
Sanli askerlerimiz neree, vatan hainleri hdpliler nere.
Ucurum kadar fark var.
Dosdogru sor bu soruyu.
Ama sana tavsiyem sakin kendi yonunu belli etme. Eger bilmiyosa babanin asker oldugunu sakin bilmesin.
Laf arasi( su gunlerden dolayi goze batmaz boyle bi konu) durumlara karsi bakis acisini sor.
Edit: konu siyasi. Yaptigim yorumla dikkat cektigiminde farkindayim. Yine bi hdp konusuna yaptigim yorum yuzunden ban yemistim 1 gun oldu kaldirilali. Bu yorumla birlikte olasi tekrar bi ban yiyebilirim. Ama umrumda degil. Tekrarliyorum. Hdp bi siyasi parti degildir, hdp teror orgutu pkknin baslarindan ve kopeklerinden bir araya getirilip kurulan bi vatan haini topluluktur. Topunun Allah belasini versin.
Onemli olan sizin ban yiyip yememeniz degil, arkadasin konusunun kapanmasina sebep olabilirsiniz. Cunku konu siyasiymis gibi gorunse de kapanabilecek bir konu degildi.Sanli askerlerimiz neree, vatan hainleri hdpliler nere.
Ucurum kadar fark var.
Dosdogru sor bu soruyu.
Edit: konu siyasi. Yaptigim yorumla dikkat cektigiminde farkindayim. Yine bi hdp konusuna yaptigim yorum yuzunden ban yemistim 1 gun oldu kaldirilali. Bu yorumla birlikte olasi tekrar bi ban yiyebilirim. Ama umrumda degil. Tekrarliyorum. Hdp bi siyasi parti degildir, hdp teror orgutu pkknin baslarindan ve kopeklerinden bir araya getirilip kurulan bi vatan haini topluluktur. Topunun Allah belasini versin. Yani ban gerekcem: siyasi konulara deginmek olmasinda ne olursa olsun.
Sor tabiki ne olacak gayet doğal birşey.haklısın evet o partiden olmayadabilir. Bu yüzden yol yere bi şüpheyle her seyi batrmak istemiyorum ama.icim de rahat değil ogrenmem lazim direkt siyasi görüşünü sormak iygun olur mu ki
şu an bunu gündeme getirmek için o kadar çok malzeme var ki memlekette..hergün bir haber.
inan oturup sohbet ederken en klasik ne olacak bu memleketin hali ya.. diye başlasan bile gerisi gelir yani..
Sor tabiki ne olacak gayet doğal birşey.
Herşeyini sorup öğrendiğimiz birine bunu niye sormayalım.
Sısyal paylaşımlarınada yansırdı öyle birşey olsa bence.
Paylaşmasa bile beğenirdi.Bunlarada dikkat edebilirsin.
Sırf doğulu diye böyle birşey yaftalamakta yalnış olur.
Bu aralar sorsan yadırgamaz bence ortalık karış tedirgin olduğunu, baban asker diye korktuğunu vs düşünür yalnış anlamaz.
En başta konuşun ki zaman ilerleyince çok acı çekmeyin ikiniz de. İnşallah değildir. Hayırlısı hakkınızda.
kesin karisir ortalikYok canım ne özrü, tam siyaset değil aslında yerme gibi bir durumda bulunmamışsınız o yüzden kapanmayabilir de, ama yorumlardan oraya kayna gibi bir durum olmaz inşallah..
kesinlikle katılıyorum sözlerine. Öyle bir seyse zaten asla birlikte olamam ben de ayni gorusteyim. Ama ya oyle degilse o da var. Garip ve alingan bir cocuk hep ben sınırsız ask istiyorum milletlerin siyasetin kisisel tercihlerin otesinde der. Valla anıtkabirde falan resmi var çocuğun hdpli olsa gitmez heralde Atatürk un resmi var dukkanina falan
Aslinda kimse siyasi yoruma girmese karismayacagidi amma suan bilemiyorumkesin karisir ortalik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?