Açık açık konuşmak her zaman güzeldir. Asla olmaz diyorsanız konuşmalısınız..
Ama siyasi konu yasak, konunuz belki kapanabilir.
iki kişinin hayat görüşleri bir olmayınca olmuyor. siz en iyisi kendisiyle konuşmalısınız bu konuları.
Yok canım ne özrü, tam siyaset değil aslında yerme gibi bir durumda bulunmamışsınız o yüzden kapanmayabilir de, ama yorumlardan oraya kayna gibi bir durum olmaz inşallah..aa oyle mi bilmiyordumÖzür dilerim
iki kişinin hayat görüşleri bir olmayınca olmuyor. siz en iyisi kendisiyle konuşmalısınız bu konuları.
Yok canım ne özrü, tam siyaset değil aslında yerme gibi bir durumda bulunmamışsınız o yüzden kapanmayabilir de, ama yorumlardan oraya kayna gibi bir durum olmaz inşallah..
Bence açıkca konuş. Benim babam da bu konuda çok katıdır. Ki anlaşamazsınız zaten yol yakınken başlamamış olursun.
cok alingan biri çünkü oyle degilse bile ona gore mi değerlendiriyorsun insanlari der kırılır
Aranızda ciddi birşey başlamadan bir konu açsan siyasetle ilgili hani oy verilecek ya ordan girip böyle az çok anlarsın heralde. Eğer ilerde sorun yaratabilecek gibiyse hiç bulaşmamak daha iyi sanırım. Keşke böyle olmasa ama çok uçlarda olursa sıkıntılı..yok asla yerme gibi bir durum yok herkesin kendi kişisel tercihidir saygı duyarim. Ancak konu iliski ve evlilik olunca benim aileme ve benim fikilerime ters biriyle yapamam yani. Siyasi bir soru değil ayrıca sadece nasil yaklaşmalı bunu kirmadan yanlış anlasilmadan nasıl ogrenebilirim
direkt hangi partidensin diye mi sorayım
Ona göre değerlendirme, buna göre değerlendirme neye göre değerlendireceğiz ozaman?
Siyasi görüşler önemli şeyler.
evet öyle değerlendiriyorum insanları de. alla allaa.. sonuçta sana uygun olması önemli. dur özelden yazıcamcok alingan biri çünkü oyle degilse bile ona gore mi değerlendiriyorsun insanlari der kırılır
Aranızda ciddi birşey başlamadan bir konu açsan siyasetle ilgili hani oy verilecek ya ordan girip böyle az çok anlarsın heralde. Eğer ilerde sorun yaratabilecek gibiyse hiç bulaşmamak daha iyi sanırım. Keşke böyle olmasa ama çok uçlarda olursa sıkıntılı..
Sanırım konun kapanacak ama yorumumu yazayım.
Akrabalar aynı partiyi desteklemek zorunda değiller. Herkesin görüşü başka sonuçta. Keza benim çekirdek ailemde bile siyasi görüşler bambaşka. Annem başka partiden, babam-ablam-ben başka partiden, abim-yengem ve eniştem daha başka partiden. Yani kısacası bu seni yanıltmamalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?