• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce şuan bunu sormak doğru mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

glmzyz

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2014
896
468
303
Arkadaşlar aşık olduğum biri var. Duygular karşılıklı ancak birbirimizi daha iyi tanıma asamasındayz. İlişkiye baslamadık diyeyim. Kendisi mersin doğumlu aslen Elazığlı. Ama hiç gitmemiş. Neyse ben profiline bakarken annesi bi resmine yorum yapmış merak ettim actım baktım annesinin profiline falan. Ordan oraya ordan oraya derken aynı soyismine sahip birkaç kişiye denk geldim. Kuzenimidir nedir bilmiyorum. Bu şahıslar hdpli. Ben de koyu Atatürkçüyüm. Şok geçirdim. Ayrıca asker kızıyım eğer çocuk da hdpli ise ailem asla kabul etmez ki ben de anlasamam. Ancak çocuğun kardeşi anne babası chpli profillerinden gördüm. Kendisini bilmiyorum ama kendilerine ait olan iş yerinde Atatürk resmi ve Türk bayrağı var. Sizce kendisine bu durumu anlatıp boyle boyle ailende hdpli olanlar var sanırım senin fikrin ne bu konuda diye sormak doğru olur mu? Kör göz bilmeden iliskiye baslamak da istemiyorum. Çünkü eğer oyleyse hayatta olmaz bu iliskinin sonu yani. Sizce sorayım mı açıkça veya nasl öğreneym ağzını mı araym ne önerirsiniz?

iki kişinin hayat görüşleri bir olmayınca olmuyor. siz en iyisi kendisiyle konuşmalısınız bu konuları.

Bence açıkca konuş. Benim babam da bu konuda çok katıdır. Ki anlaşamazsınız zaten yol yakınken başlamamış olursun.

Yok canım ne özrü, tam siyaset değil aslında yerme gibi bir durumda bulunmamışsınız o yüzden kapanmayabilir de, ama yorumlardan oraya kayna gibi bir durum olmaz inşallah..

yok asla yerme gibi bir durum yok herkesin kendi kişisel tercihidir saygı duyarim. Ancak konu iliski ve evlilik olunca benim aileme ve benim fikilerime ters biriyle yapamam yani. Siyasi bir soru değil ayrıca sadece nasil yaklaşmalı bunu kirmadan yanlış anlasilmadan nasıl ogrenebilirim

yok asla yerme gibi bir durum yok herkesin kendi kişisel tercihidir saygı duyarim. Ancak konu iliski ve evlilik olunca benim aileme ve benim fikilerime ters biriyle yapamam yani. Siyasi bir soru değil ayrıca sadece nasil yaklaşmalı bunu kirmadan yanlış anlasilmadan nasıl ogrenebilirim
Aranızda ciddi birşey başlamadan bir konu açsan siyasetle ilgili hani oy verilecek ya ordan girip böyle az çok anlarsın heralde. Eğer ilerde sorun yaratabilecek gibiyse hiç bulaşmamak daha iyi sanırım. Keşke böyle olmasa ama çok uçlarda olursa sıkıntılı..

Sanırım konun kapanacak ama yorumumu yazayım.
Akrabalar aynı partiyi desteklemek zorunda değiller. Herkesin görüşü başka sonuçta. Keza benim çekirdek ailemde bile siyasi görüşler bambaşka. Annem başka partiden, babam-ablam-ben başka partiden, abim-yengem ve eniştem daha başka partiden. Yani kısacası bu seni yanıltmamalı.

Ona göre değerlendirme, buna göre değerlendirme neye göre değerlendireceğiz ozaman?
Siyasi görüşler önemli şeyler.

kesinlikle çok önem veririm ben de. Benm yanimda savunur konusursa vs cok dokunur dayanamam yani anlasamayız. Ama bunu uygun bir dille sormak lazim iste :/

Babanın asker olduğunu bildiğine göre, çocuk o partili bile olsa attığın yemi yemez bence.
Akrabası o partiden diye buda o partili olacak değil.
Aynı evin içinde bile insanlar farklı farklı görüşler içinde yaşıyor.
Ama inanç siyaset futbol ve yaşam tarzı farklı olan çiftlerin tartışma riski daha fazla tabiki.Bunun boyutuda alır başını gider yani.

Aranızda ciddi birşey başlamadan bir konu açsan siyasetle ilgili hani oy verilecek ya ordan girip böyle az çok anlarsın heralde. Eğer ilerde sorun yaratabilecek gibiyse hiç bulaşmamak daha iyi sanırım. Keşke böyle olmasa ama çok uçlarda olursa sıkıntılı..

evet oyle kesinlikle. Ben gelemem boyle bir seye hayat tarzima kisiligime ters yani evlilik bu benzemeli uyusmalisın değil mi? Ailesindeki kuzendir odur budur onlarınki cok da muhim olmaz dimi ama? Yani kendisinin görüşü oyle olmadığı taktirde cok sorun çıkarmaz heralde ailedekiler? Yani kendi ana babasi kardesi chpli

Sanırım konun kapanacak ama yorumumu yazayım.
Akrabalar aynı partiyi desteklemek zorunda değiller. Herkesin görüşü başka sonuçta. Keza benim çekirdek ailemde bile siyasi görüşler bambaşka. Annem başka partiden, babam-ablam-ben başka partiden, abim-yengem ve eniştem daha başka partiden. Yani kısacası bu seni yanıltmamalı.

Aynen bak bu da var. Benim de ailem çok başka bi'partiye oy verirken, amcamlar vs çok zıt bi'partiye oy veriyor.

bence pat diye böyle şeyler sorulmaz.bir muhabbet arasında sorup öğrenmek en doğrusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X