Arkadaşlar aşık olduğum biri var. Duygular karşılıklı ancak birbirimizi daha iyi tanıma asamasındayz. İlişkiye baslamadık diyeyim. Kendisi mersin doğumlu aslen Elazığlı. Ama hiç gitmemiş. Neyse ben profiline bakarken annesi bi resmine yorum yapmış merak ettim actım baktım annesinin profiline falan. Ordan oraya ordan oraya derken aynı soyismine sahip birkaç kişiye denk geldim. Kuzenimidir nedir bilmiyorum. Bu şahıslar hdpli. Ben de koyu Atatürkçüyüm. Şok geçirdim. Ayrıca asker kızıyım eğer çocuk da hdpli ise ailem asla kabul etmez ki ben de anlasamam. Ancak çocuğun kardeşi anne babası chpli profillerinden gördüm. Kendisini bilmiyorum ama kendilerine ait olan iş yerinde Atatürk resmi ve Türk bayrağı var. Sizce kendisine bu durumu anlatıp boyle boyle ailende hdpli olanlar var sanırım senin fikrin ne bu konuda diye sormak doğru olur mu? Kör göz bilmeden iliskiye baslamak da istemiyorum. Çünkü eğer oyleyse hayatta olmaz bu iliskinin sonu yani. Sizce sorayım mı açıkça veya nasl öğreneym ağzını mı araym ne önerirsiniz?