Sızce şuphe etmelı mıyım?

miss_sad

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
116
6
118
İstanbul
Slm bir konuda cikmazdayim fikirlerinize ihtiyacim var.Konu esim ve is arkadasi bayan,esimle ayni yerde calisan bir bayan var esime hediyeler aliyor bu kisi bekar,esimin agzinda hep onun ismi Tugba soyle yapti ,boyle etti gibi .yaninda yasayan asla yaslanmaz cok iyi bi kiz falan diye anlatir hep .Bazen derim ne is hic agzindan dusmuyor diye daha neler kardesim sayilir o benim der.Neyse ki esim o is yerinden ayrildi .ama hala oradan calosanlardan arayan erkek arkadaslari bileTugba dan selam getirirler Tugba seni sordu derler.Esimde sizde soyleyin der kapatir.facebook tan konusurlar bazen,okudum gizlice bir ara konusmalar su sekilde;esim :haci naber nasilsin
Tugba;iyidir haci ozlettin valla goruselim bir ara ,yeni isin nasil gozlerim seni ariyor her yerde sen gittin buranin tadi tuzu yok hic cekilmiyor buralar sensiz sef bile seni soruyo bana gorusuyo musun diye oglun nasil diye bir diyalog gecmis aralarinda .Simdi sorum su bu kiz niye ozluyor esimi niye gozleri ariyor niye herkesten selam goneriyor sef neden koca fabrika da erkekler dururken bu kiza soruyor ben mi abartiyorum ne yapmaliyim bilmiyorum

eşine karşı bir beğenisi var sanırım....eşin o işyerinden ayrılmış sonuçta bir sorun çıkacağını sanmıyorum...

ben olsam çoktan yaygarayı koparırdım. ama hacılı falan konuşuyorlarsa fazla üstüne gitme derim arada biz de öyle konuşuruz arkadaşlarla

Eşinden yana bişey yok gibi görünüyor ama kızı bilemem.Tedbiri elden bırakmamak şart tabii

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Normal degil bence, esinde yoksada kızda belki vardir. Ama ne kadar iyi niyetli arkadaş canlisı ! olsada bir kiz esime hediye hatta hediyeler asla alamaz alnini karişlarim kocamin ve boyle bi seye asla musaade etmem

Kızın yüzsüzlüğü, boşver. Var böyle tipler. Hemcinslerimle anlaşamıyorum, en iyi dostum erkekler ayağında, aklınca çok cool... Bizimde var yıllardır iş arkadaşımız olanlar, hal hatır ederiz, ama evli birine hediye almak, eşi olmadan dışarıda buluşmak asla... Hiç yakışık almaz bence, ne kadar kardeşim gibi görsemde.

Eşinden şüphe etmek için ciddi bir nedenin yoksa, çok deşme, özgüveni eksik bir profil çizme. Zaten birşey olsa eşin evde onun adını bile anmaz. Saklamaya çalışır.

.

Son düzenleme:
birazda o yuzden sakinim oyle bisey olsa saklar disarad bulistugunu sanmam cunku esim bensiz adimini atmaz disari gitse de 15 20 dak falan bu zamana kadar oyle bir suphem olmadi ama arayan herkes tugba ya sorduk seni diyo o killandiriyor beni is yeri icerisinde neler oldu bilemiyorum tabi

Konuşmaya bakılırsa tabiki aralarında bişey yok hacı demişler birbirlerine oğlunu sormuş şüphe etmen işin hiç bir neden yok

bencede eşinden yana bişey yok ama kız şüpheli. bence için rahat olsun o platonik takılıyor. adam hacı demiş daha ne desin

iş yerinde bayağı bir samimilermiş anlaşılan bence eşinin uyarmalısın yeni iş yerindede böyle fazla samimi arkadaşlıklar kurmaması konusundaa yoksa daha çok uğraşırsın böyle tiplerle..

Walla bizde esimle konusurken hacım ortagım hafız gibi kelimelerle konusuyoruz.yani Hacı diye hitap etmesi aldatmasın sizi.hediyeye zaten hic anlam veremedim..ben parcalardım walla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evli barkli adamin is yerindeki bi bayanla bu samimiyeti çok gereksiz. Ama bu konuyu çok desmeyin esinizin dediğinden öte bisey olmayabilir. Bu da aranizda gerginliğe sebep olur hep akilinizin bi köşesinde olur... İs yerinden ayrikdigi halde bu konuşmalar görüşmeler uzun sure devam ederse o zaman düşünün biseyler derim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Esim lojistik isi oldugu icin simdi is yerinde disi sinek bile yok rahatim o yuzden

iyyiki ayrılmış o zaman eskisinden sorun yapacak bişey kalmamış geçmişte olanlara yapacak bişey yok ama kız hala unutamamış anlaşılan selam falan yolladığına göre..

Esimin elemanlari var cogu kiz .bunlar hep beni merak ediyolarmis seda diye bi kiz var 19 yasinda derya abla cok sansli demis esim anlatiyor bana.kiskanclik yapimda yoktur fazla.esimede guvenirim ama icime kurt dustu gozlemlemeye basladim kiz bize bebegimuz icin hayirli olsuna geldi benim yanimda mahcup hanfendi su bile icmiyo ben mutfaga gidiyorum kahkahalari geliyor.esim bunlari eve birakti geldi msj yollamis c.. Abi tesekkurederiz diye ogun tepki gosterdim esim hep kizi svundu ben onun abisiyim sen gunah aliyosun dedi bende ona kizin yasi ufak aile problemleri var diyosun o yastaki kizlar kendimden biliyorum yakinlik gosteren kisiye farkinda olmadan baglanabilir seni yanlis anlayabilir ne demek derya abla sansli bunun altinda imalar var dedim bana fesatsin dedi ve bi gece esininkine benzeyen msj yollamis ogece tavrimi koydum kizi arayacaktim vazgectim.esim uyarmis isle ilgili bi durum yoksa bana msj yollamayin aramayin ben evliyim demis.neyse bikacgun sonra kizin foyolari ortaya cikti yapmadigi halt kalmamis esim ozurdiledi hatta ablamlarda bana kiziyodu aile sirketimiz var hepsi derya bizden uyanik cikti demisler.
Uzun oldu ama anlatmak istedim esinin tavirlarida benimki gibi kardesmis..inanmiyorum ben bu kardes iliskilerine eger karsindaki adam evliyse ve seni tanimiyorsa samimiyetin yoksa esine davranislarina dikkat etmesi lazim.kadinlarin hisleri kuvvetlidir.ben bi esin sansli lafindan ne anlamlar cikardim ki dogru cikti.tavrini koy canim benden demesi

Canım eşlerimize nekadar güvenirsek güvenelim dışardaki insanların içini bilemeyiz..o yüzden eşini de sıkmadan takip et ve için huzursuz olursa net bir şekilde tavrını ortaya koy..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…