birazda o yuzden sakinim oyle bisey olsa saklar disarad bulistugunu sanmam cunku esim bensiz adimini atmaz disari gitse de 15 20 dak falan bu zamana kadar oyle bir suphem olmadi ama arayan herkes tugba ya sorduk seni diyo o killandiriyor beni is yeri icerisinde neler oldu bilemiyorum tabiKızın yüzsüzlüğü, boşver. Var böyle tipler. Hemcinslerimle anlaşamıyorum, en iyi dostum erkekler ayağında, aklınca çok cool... Bizimde var yıllardır iş arkadaşımız olanlar, hal hatır ederiz, ama evli birine hediye almak, eşi olmadan dışarıda buluşmak asla... Hiç yakışık almaz bence, ne kadar kardeşim gibi görsemde.
Eşinden şüphe etmek için ciddi bir nedenin yoksa, çok deşme, özgüveni eksik bir profil çizme. Zaten birşey olsa eşin evde onun adını bile anmaz. Saklamaya çalışır.
.
iş yerinde bayağı bir samimilermiş anlaşılan bence eşinin uyarmalısın yeni iş yerindede böyle fazla samimi arkadaşlıklar kurmaması konusundaa yoksa daha çok uğraşırsın böyle tiplerle..birazda o yuzden sakinim oyle bisey olsa saklar disarad bulistugunu sanmam cunku esim bensiz adimini atmaz disari gitse de 15 20 dak falan bu zamana kadar oyle bir suphem olmadi ama arayan herkes tugba ya sorduk seni diyo o killandiriyor beni is yeri icerisinde neler oldu bilemiyorum tabi
iş yerinde bayağı bir samimilermiş anlaşılan bence eşinin uyarmalısın yeni iş yerindede böyle fazla samimi arkadaşlıklar kurmaması konusundaa yoksa daha çok uğraşırsın böyle tiplerle..
Esim lojistik isi oldugu icin simdi is yerinde disi sinek bile yok rahatim o yuzden
Slm bir konuda cikmazdayim fikirlerinize ihtiyacim var.Konu esim ve is arkadasi bayan,esimle ayni yerde calisan bir bayan var esime hediyeler aliyor bu kisi bekar,esimin agzinda hep onun ismi Tugba soyle yapti ,boyle etti gibi .yaninda yasayan asla yaslanmaz cok iyi bi kiz falan diye anlatir hep .Bazen derim ne is hic agzindan dusmuyor diye daha neler kardesim sayilir o benim der.Neyse ki esim o is yerinden ayrildi .ama hala oradan calosanlardan arayan erkek arkadaslari bileTugba dan selam getirirler Tugba seni sordu derler.Esimde sizde soyleyin der kapatir.facebook tan konusurlar bazen,okudum gizlice bir ara konusmalar su sekilde;esim :haci naber nasilsin
Tugba;iyidir haci ozlettin valla goruselim bir ara ,yeni isin nasil gozlerim seni ariyor her yerde sen gittin buranin tadi tuzu yok hic cekilmiyor buralar sensiz sef bile seni soruyo bana gorusuyo musun diye oglun nasil diye bir diyalog gecmis aralarinda .Simdi sorum su bu kiz niye ozluyor esimi niye gozleri ariyor niye herkesten selam goneriyor sef neden koca fabrika da erkekler dururken bu kiza soruyor ben mi abartiyorum ne yapmaliyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?