Sızce şuphe etmelı mıyım?

bence bu cumle nevin hanımın tugbaya mesaj vermeye calıstıgını kanıtlamaz.
şüpheleriniz dogru da olabilir, olmayabilir de.
diyelim ki bu kızın eşinize ilgisi var ne farkeder ki? ogreninice sonuc degismeyecek gibi...
bence her kosulda eşiniz iş arkadasları ile olan gorusmelerine mesafe koymalı. siz nevin abladan degil de neden tugbadan kıskanıyorsunuz? demek ki icinize sinmeyen birseyler var... bu durumu eşinizle konusun, o kızla konusmasını kesmese dahi biraz soguk davransa sorun ortadan kalkar bence

Son düzenleme:

Tabi ki icime sinmiyor 1 yildir aklimi yiyor bu dusunce ama ima etsem bile benden boyle borseyi bekliyosan hic birsey demiyorum sana diyor esimdaha fazla da ustune gidip essegin aklina karpuz kabugu dusurmek istemiyorum takip ediyorum devamli telefonunu hesaplarini maasina kadar kurus kurus hesapliyorum bu konusmalar disinda elimde elle tutulur bi kanit yok o yuzden bir sey yapamiyorum biraz sikistirsam ters tepki versem bu kez anlatmiyor olani biteni bu sekilde tepkisiz kalarak en azondan aralarinda me konusuyorlar onu ogrenebiliyorum anlatiyorama tepki versem benden habersiz olacak belki bunlar

Tabi ki icime sinmiyor artik bir yerde patliyacagim kim arasa tugbe seni sordu tugba sana selam soyledi tugba tugba ama esimin bu konuda bir ilgisi oldugunu dusunmemek istiyorum aslinda elle tutulur bir kanit olsa koparirim yaygarayi bu konuyu konusucam esimle en kisa zaman biri nin aramasini ve yine tugba nin selamini bekliyorum bu sefer sessiz kalmayacagim artik

cogu sorunun karsılıklı hosgoru ile atlatılabilecegini dusunuyorken şu son surecte dusuncelerim tamamen degisti.
kanıt olsun olmasın, kadınlar hisseder derler ya... simdiye kadar birsey demediyseniz zaten aşırı kıskanc biri degilsiniz demektir. buna ragmen tugba ismi sizi rahatsız ediyorsa o konuda bir abartı vardır. tepkinizi koyun. bazen erkekler bizim gorduklerimizi gormuyorlar...

Ben sevmiyorum bu tarz ilişkileri ya neyin ne olacağı hiç belli olmuyo en iyisi hiç muhatap olmaması çok mu lazım yani bi bayan arkadaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…