Sızce şuphe etmelı mıyım?

hıc ılgılenme derım...erkegın kendınden emınse ...sende kendınden emınsen..
boş ver..eger emın olupta bırşeyler yaşanacaksa nereye kadar tutabılırsın kı..bugun olmaz yarın olur derım ben..

Esinizin kizla bir iliskisi mi olmus onu anlayamadim .Evet haklisiniz ne cikarsa bu abi kardeslerden cikiyor

kafam karıştı uzun bir süre düşündüm bu durumda olsam ben yaparım diye ve kararımı verdim.
hiç birşey yapmam.bence çok çok iyi arkadaşlar.
sonuçta bir birlerine hacı diyorlarsa "canımlı cicimli"konuşmuyorlarsa bir problem yoktur bana kalırsa.hem oğlunzu bile sormuş.bence hiç birşey yapmayın.sadece uzaktan bir seyirci olarak izleyin olayları.nasıl ilerlediğini,daha neler konuştuklarını anlayın sonra kararınızı verin.

Ayy simdi aklima geldi bir keresinde bu kizda demis esime esin cok sansli diye keske bende senin gibi birini bulsam demis ayy ben ne safim ya kiz kur yapmis esime resmen ben uyanmamisim

Esinizin kizla bir iliskisi mi olmus onu anlayamadim .Evet haklisiniz ne cikarsa bu abi kardeslerden cikiyor

Ayyy yok Allah korusu
Biz bu kiz yuzunden cok tartistik hrp beni gunah almakla iftira atmakla sucladi.o suclafikca beni ben daha cok kinlendim..neden diger kizlara bisey demiyorum bu zamana kadar kiskanclik yuzunden senle bi sorun yasafikmi dedikce bana kizdi.
Bigun isdeyken kiz depoda depo sorumlusuyla kucak kucaga basilmis.ogun diger elemanlarda sokulmusler sunlada cikti sirketten bunlada diye .bigun denemek icin ise girenlerle bile cikmis, hatta depoda basildigi kisi evliymis eside ogrenmis ama devam ediyolarmis.elenamlar esime anlatmislar derya abla hakliydi bize anlatti olayi bizde kizdik nasil boyle rahat davranirsin demisler.bunlari yazmadim konun dagilmasin diye.erkeklerin bazilari malesef saf namuslu hanim kiz dedigi kisi apacik k.s..r cikti iste

Ayy simdi aklima geldi bir keresinde bu kizda demis esime esin cok sansli diye keske bende senin gibi birini bulsam demis ayy ben ne safim ya kiz kur yapmis esime resmen ben uyanmamisim

Ahni olayimiz iste ne diyim ben o lafla uyandim iste canim sanada gunaydin

Sevindim esinizle olmadigina simdi esime olayi baska birinin detdi gibi anlattim kiz isten ayrilmis dedim hediye aliyosa sikintili dedi vururmusun oldurur musun

Sevindim esinizle olmadigina simdi esime olayi baska birinin detdi gibi anlattim kiz isten ayrilmis dedim hediye aliyosa sikintili dedi vururmusun oldurur musun

Aa oylemi dedi cidden e peki o kizda hediye aliomus :44:
onu sinadiginizi anladida o yuzdenmi dedi acaba sinir olun diye

Aa oylemi dedi cidden e peki o kizda hediye aliomus :44:
onu sinadiginizi anladida o yuzdenmi dedi acaba sinir olun diye

Bilemedim simdi bence anlamadi sinadigimi demekki sikinti var ben biraz takipte kalayim bakalim hala devam ederse selam yollamalar falan ufaktan uyarayim

Bilemedim simdi bence anlamadi sinadigimi demekki sikinti var ben biraz takipte kalayim bakalim hala devam ederse selam yollamalar falan ufaktan uyarayim

Ya valla canim ben artik cevremde okadar tuhaf olaylar iliskiler duguyorumki o yuzden kadin erkek arkadasligina pek masum bakamiyorum.bizde esimle kankayiz dosttuz diyorduk 2 senr sonra asik olduk birbirimize
Esine cok tepki verme ama rahatsizlik duydugunu belirtip takibe al

Tesekkurler yardiminiz icin

hiç haz etmem böyle insan tipinden.siz eşinize güvenirsiniz ama elaleme güven olmaz.bence bi an önce önleminizi alın.mesela sosyal hesaplarınızı kapatın ne gereği var.sırf böyle şeyler yaşanıyo diye hiç sevmiyorum şu sosyal ağları.

Esim cok fazla kullanmazhaftada bir anca bakar face ine oda rastlarsa muhabvet ederler

Esim cok fazla kullanmazhaftada bir anca bakar face ine oda rastlarsa muhabvet ederler

haftada bir de olsa rastladığında muhabbet ediyo olabilir ama senin canın gene de bu duruma sıkılıyorsa bence gereği yok böyle hesaplara.

eşinizin duygusal manada bir ilgisi oldugunu sanmıyorum,
kızın o sekilde konusması da kanka muhabbeti gibi olmus aşk dolu sozcuklerle bir özlem gibi degil ama evli bir erkek ve iş ortamında bu nasıl bir samimiyet, yakışık almaz. en azından oglunu sorana kadar en sonunda "eşine selamlar, onunla bir tanısamadık ben abi" diye konuyu baglayabilirdi...
gorusmeye mecburlar desem o da yok artık, is yerinden ayrılmıs zaten. o yuzden esinize bu durumdan hoslanmadıgınızı soyleyin o da geregini yapsın.
bazen cok anlayıs felakete dogru gidebiliyormus....

Şüphe edilecek bişey yok bana kalırsa ,bende evliyim,iş yerinde çok sevdiğim can ciğer bir arkadaşım vardı erkek,herşeyi konuşurduk ,kardeş gibi,ayrıldı ,faceden görüşürdük ,aynı konuşmalar geçerdi,naber hacı ,sevgili yaptınmı filan derdim,işte kızın nasıl derdi ,işyerindekilerden bahsederdik,telefonda 15-20 dakika konuşurduk,en son nişanı olacaktı aradı davet etti ,hatta eşimin yanında konuşurduk,şimdi nişanlı ,arada yine sohbetimiz olur ,nişanlısıyla filan tanıştıracak kısmetse ,yani ila erkek erkekle ,kız kızla arkadaş olmak zorunda diye bir kaide kural yok
ancak konuşmaların rengi değişir ,farklı yöne dönerse şüphe duymak lazım.bence rahat olun.

Ben bazen erkek arkadaslarimla bu tarz iliski icinde olurum. Ama sevgilisi veya esi varsa asla ama asla. Adamin arkadasligini sevdiysem Gider once sevgilileriyle esleriyle arkadas olurum. Bu iste bi is var. Kadin kotu niyetli.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya bir gunde soyle bir konu oldu yine ayni is uerinden baska bir bayan 45 yaslarinda falan esimle gezerken karsilastik ve o bayan benim yanaklarimi oksadi cok guzel esin var masallah. Cok begendim esini dedi esime ismi nevin aradan bir hafta kadar gecti esim bana dedi ki nevin abla tugba ya n...in esi cok guzel falan demis neden acaba ben mi cok derinlere iniyorum yoksa bu kizin esime ilgisi var ve herkes biliyor mu esim haric neden ozellikle o kiza esi cok guzel demis yoksa bir seyler biliyorda onu mu ima etti yoksa ben mi paranoya yapiyorum

sadece konuyu ilk açıştaki yazıyı okudum diğer yorumlara hiç bakmadan yazıyorum...

bence olmaması gereken bir durum var ortada..evli bir bayanın ya da erkeğin karşı cinsle bu denli samimi olmasını doğru bulmuyorum..ister arkadaşım desin,ister kardeşim bence olmaz! Hee belki bunda kıskanç bir yapıda olmamında etkisi var bilmiyorum ama asla kabul etmem ve eşimin böyle bi tutum sergilemesinede izin vermem..

bence abartmıyorsun böyle düşünmekte ama bişey yapmayarakta yanlış yapıyorsun..içine siniyormu böyle veya hiçmi "acaba" demiyorsun..

Aslında asla geri kafalı bi insan değilimdir ve çokta modernim böyle konularda ama belli bir mesafe olmalı ve o mesafe korunmalı diye düşünüyorum..ateşle barutu yanyana koymamak gerek diye çıkan laf boşa olmasa gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…