Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani şimdi herkesin cinsel dürtüleri bir değil siz bu kadar hoşlanmazken karşıdaki kişi bunu seviyor olabilir ancak aradaki denge önemli. açıkça partnerinizle kırmadan konuşmalısınız bu konuyuaynı gün 4 5 kere sevişmek yada her gün sevişmek istemesi normal mı sapkınlıga girmiyor mu ben öyle biri değilim ve bu yuzden bana cok ergence geliyor bu durum sanki hic bulamıyor bulmusken de tüm enerjisini harcıyan liseli erkekler gibi ben mi yanlısım bu konuda
4..5 ne ki 9 u yapanlar bile gördü bu siteaynı gün 4 5 kere sevişmek yada her gün sevişmek istemesi normal mı sapkınlıga girmiyor mu ben öyle biri değilim ve bu yuzden bana cok ergence geliyor bu durum sanki hic bulamıyor bulmusken de tüm enerjisini harcıyan liseli erkekler gibi ben mi yanlısım bu konuda
Var mı arttıran4..5 ne ki 9 u yapanlar bile gördü bu site
Yeni üyelerden illaki olurVar mı arttıran![]()
hahaha su dedigine katiliyorum vallaaynı gün 4 5 kere sevişmek yada her gün sevişmek bana cok ergence geliyor bu durum sanki hic bulamıyor bulmusken de tüm enerjisini harcıyan liseli erkekler gibi ben mi yanlısım bu konuda
Libidosu arşa değiyodur belkihahaha su dedigine katiliyorum valla
bence de "kadin buldum şaapayim, aman bir daha bulamam" diye düşünüyorlar gibi gelir.
hani sosyoekonomik seviyesi düşük insan kirk yilda bir hersey dahil otele gider de herseyden yer, her alkolü icer ya midesini bozmak pahasina:) onlara benzetiyorum
yok bee görmemislikten :)Libidosu arşa değiyodur belki
Benim kolumu kaldıracak halim kalmadı millette ne enerji ne istek var ajjssjsyok bee görmemislikten :)
ilk zamanlarda karsilikli heyecanla vs normal ama ilerleyen zamanlarda bence külfet
o ney gız tavşan gibi4..5 ne ki 9 u yapanlar bile gördü bu site
yok ben 8de kaldım. Konuya dönersek yani ilişkinin ilk başlarında bu durum olabilir sonra daha normale dönüyor. Çok daha daha sonra bu durumu özlüyorsun :)Var mı arttıran![]()
Tek derdi buysa o zaman sıkıntı işteaynı gün 4 5 kere sevişmek yada her gün sevişmek istemesi normal mı sapkınlıga girmiyor mu ben öyle biri değilim ve bu yuzden bana cok ergence geliyor bu durum sanki hic bulamıyor bulmusken de tüm enerjisini harcıyan liseli erkekler gibi ben mi yanlısım bu konuda
Tek seferde mi 6-7Duzenli bir iliskiniz varsa her gun 4-5 fazla gelir, normal.
Ama haftada bir falan bulusuyorsaniz 6-7 de olur o. Olsun iyidir guzeldir severiz ahshd
Gecede (ve sabahinda) ya. Ara vererek, arada biraz dinlenerek veya uyuyarak ahshd tek seferde 6 yapacak erkek yoktur benceTek seferde mi 6-7![]()
Ahshs kız tek sefer derken ben de tek buluşmada yani bütün bir gece manasında düşündüm uyuyup uyanıp güne yayarak da çok geldi banaGecede (ve sabahinda) ya. Ara vererek, arada biraz dinlenerek veya uyuyarak ahshd tek seferde 6 yapacak erkek yoktur bence![]()
Ahaha cok degil ya. Ama kesinlikle partnere bagli bence. Kimi bir veya ikide bitiyor, kimi durup durup devamAhshs kız tek sefer derken ben de tek buluşmada yani bütün bir gece manasında düşündüm uyuyup uyanıp güne yayarak da çok geldi banaburcun ne senin akrep boğa etkisi var kesin