Sizce Taciz mi ?

bu kadar ağlamana sebep nedir?

insan dayısını bilmez mi daha önce birşey gördünmü yaşadınmı hissettinmi?

neden yanlışlıkla olma ihtimali daha yüksek değil?

öyle olsa bu kadar ağlamazsın dimi??

adamın gözü de görmüyomuş

yanlışlık olduysa sen ailenin içine düşürdüğün kurdun farkındamısın?

Anlattımınıza göre yanlışlıkla olmuş gibi duruyor.
Yanlisliklami yoksa bilerekmi oldugunu ilk seferde anlayamazsiniz. Kalbinizi ferah tutun bu tekrarlarsa emin olabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim haklısınız ya o kadar çok korkuyorum ki şu taciz olaylarından o yüzden en ufak bir şeyde çok düşünüyorum

Olaya üzüldüm tabi ki, umarım böyle bişey yoktur ama gencecik insanların böyle yazmasına daha çok üzülüyorum
Haklısın ama benim bu şekilde olmam kötü insanların yüzüne haberlerde fln neler duyuyoruz yaşınılacak hal kalmadı hele de kızsan yasamak çok daha zor

Çok teşekkür ederim haklısınız ya o kadar çok korkuyorum ki şu taciz olaylarından o yüzden en ufak bir şeyde çok düşünüyorum
Sende haklisin tabi dikkatli olmak lazim. Ama gozleride gormuyor dedin hemde iyi bir insan dedin. Diger turlu olsa bakisindan bile rahatsiz olurdun. Kalbini ferah tut takipte kal.

Daha önce bana karşı bir hatasını kötülüğünü görmedim sadece içimde bir şüphe kaldı haberlerde fln neler duyuyoruz devir çok kotu oldu insan ister istemez korkuyor beni ailem ztn biliyor ben onlara her şeyi anlatan insanım ben OKB hastasıyım daha bu yasımda o yüzden en ufak bir şeyi kafama takıp problem yapabiliyorum ve kotu olduğum zamanlar ailemle paylaşıyorum çok şükür ki onlar da beni anlayışla karşılıyorlar bana yardımcı oluyorlar

Haklısın ama benim bu şekilde olmam kötü insanların yüzüne haberlerde fln neler duyuyoruz yaşınılacak hal kalmadı hele de kızsan yasamak çok daha zor
Boşver canım sen şimdi bu olayı unutmaya çalış ama çok dikkatli ol.Devir kötü olduğu için gözün hep açık olsun.
Yaşın küçük henüz, bol bol kitap oku

Sende haklisin tabi dikkatli olmak lazim. Ama gozleride gormuyor dedin hemde iyi bir insan dedin. Diger turlu olsa bakisindan bile rahatsiz olurdun. Kalbini ferah tut takipte kal.
Yaa çok teşekkür ederim o kadar iyi kalplisiniz ki dünden beri icim içimi yedi bende bugün bu siteye üye oldum iyikide üye olmuşum

Boşver canım sen şimdi bu olayı unutmaya çalış ama çok dikkatli ol.Devir kötü olduğu için gözün hep açık olsun.
Yaşın küçük henüz, bol bol kitap oku
Çok teşekkür ederim 3 yıldır OKB ve anksiyete hastasıyım o yüzden birileriyle derdimi paylaştığım zaman rahatlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…